Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#579877 Εγω απο το about:preferences ενεργοποιησα το studies και σημερα το πρωι οταν ξεκινησα τον FF τα περισσοτερα addons ειχαν επανελθει
Άβαταρ μέλους
By bill33
#579879 Τι έγινε; Όλο το παγκόσμιο μερίδιο του φφ εδώ εχει μαζευτεί;

Σιφτυ

< G (5S) >
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
bill33 έγραψε:Τι έγινε; Όλο το παγκόσμιο μερίδιο του φφ εδώ εχει μαζευτεί;

Σιφτυ

< G (5S) >

Πανω κατω ειναι σαν το Chrome με σημαντικο "υπερατου" οτι ΔΕΝ ειναι προϊον της Google

Firefox > Chrome > Opera > Opera Next > Opera Neon
Τωρα που ο Edge το γυρισε σε Chromium, με δυνατοτητα να παιζει με τα addons του Chrome χωρις προβλημα, αρχιζει και γινεται πολυ καλος

Αλλα εχεις προϊον της Micro$oft βασισμενο σε browser της Google
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#579899 την τηλεμετρια δεν την ανοιγω ουτε και να ειναι το τελευταιο πραγμα που θα κανω..δεν μου φτανει η google θα εχω και την mozzila τωρα να μου περνει ολα τα data
Άβαταρ μέλους
By Chris
#579982 Εχω ενα wd passport εδω, το οποιο δεν εμφανιζεται στο my computer, παρα μονο στο disk management. Θεμα καλωδιου ή driver δεν ειναι, εχω δοκιμασει διαφορα καλωδια και υπολογιστες. Δεν εχει sata βυσμα, μονο usb3. Οταν παω να του δωσω γραμμα μου βγαζει μηνυμα disk has to be initialized first (=format!!!).

Δε μας νοιαζει το hardware, μονο τα αρχεια του.

Αρα καταληγω πως η μονη λυση ειναι καποιο data recovery software, ή οχι??

2 ερωτησεις εχω:

1. Τα data recovery υποθετω πως πρεπει να δουν τον δισκο, αρα θα πρεπει να κανω το initializing πριν τα χρησιμοποιησω? Με αλλα λογια, πρεπει να το παρω αποφαση πως δεν υπαρχει επιστροφη.

2. Εχει καποιος να προτεινει καποιο αποτελεσματικο προγραμματακι?

Και για την ιστορια, δεν ειναι δικος μου, και μαλλον την επαθε λογω αδιαφοριας για το safely remove hardware
Άβαταρ μέλους
By g8777
#579985 Άστον ξέχνα τον.

Παθών ( όχι λόγω μη ασφαλούς αποσύνδεσης αλλά από τη μαλάκια πού τους έδερνε εκεί στην WD και στους πρώτους passport το καλώδιο usb είχε τόσο τζόγο στην τρύπα του σκληρού όσο και το απαυτο της Σαμπρινας στο τέτοιο του Λιαδελλη εν έτει 1997.)

Άνοιξε τον, μπορεί να είσαι τυχερός καί ο controller να μην είναι πριτσινωμενος πάνω του, οπότε την βγάζεις με αλλαγή του.

Σιγά μη δεν είναι βέβαια.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#579986 Πριτσινωμενος ειναι.Εγω πιστευω πως με ενα φορματ θα τον δει το λειτουργικο και μετα το data recovery θα βρει κατι μεσα. Αλλα θα ηθελα να μαθω αν υπαρχει καποιο data recovery που δουλευει χωρις να τον βλεπει το λειτουργικο, οπως ειναι τωρα.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#579987 Ούτε τα μισά δεν θα σώσεις μετά από format. Ειδικά με τα freeware προγράμματα της κακιάς ώρας
Ασε που αν έχει σκάσει ο controller ούτε με format θα συνέλθει μάλλον.

Ψυγείο τον έβαλες;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#580002 Με πήδηξε και μένα το bug της mozilla. Κρατούσα παλιά version (56) μόνο και μόνο για το tab mix plus. Και το έκοψε. Δοκίμασα το fix με το xpinstall.signatures σε off αλλά δεν έφτιαξε κάτι. Στα studies δείχνει ότι έχει πάρει το hotfix. Τι γίνεται τώρα; Πρέπει να ξαναβρω το tabmixplus ? Restore σε προηγούμενη ημ/νία παίζει να δουλέψει;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#580035 Τα studies ήταν ήδη ενεργοποιημένα. Το hot fix όμως δεν το δείχνει active. Το tab mix υπάρχει στα addons αλλά είναι disabled. Όπως και το Stylish