Dimsabas έγραψε:
.... έχω καταναλώσει τα 4/5 της άδειας. Ευτυχώς μένουν ακόμα 15 μέρες.
Dimsabas έγραψε:
21 quadra έγραψε:
Θα πάρεις κιλά, θα μειωθούν οι επιδόσεις του EVO και θα ανέβει και η κατανάλωση.
Dimsabas έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Χρόνια πολλά και καλά, η Παναγία βοήθειά μας!
Κάθε τέτοια μέρα μελαγχολώ, γιατί σημαίνει ότι έχω καταναλώσει τα 4/5 της άδειας. Ευτυχώς μένουν ακόμα 15 μέρες.
dimviii έγραψε:21 quadra έγραψε:
Θα πάρεις κιλά, θα μειωθούν οι επιδόσεις του EVO και θα ανέβει και η κατανάλωση.
κιλα δεν παιρνω λογω σκαριου, για τις επιδοσεις θα σηκωσουμε 0,2 παραπανω μιας και εχουμε ακομα αβατζο μεχρι να μεινουν ισιες οι μπιελλες,με την καταναλωση τον εχουμε πιει ηδη.Γκαζια τζαμπα δεν υπαρχουν,αν και αντιστοιχης ιπποδυναμης συγχρονοι κινητηρες καινε ισως και -30-40% λιγοτερο.
Ξαδελφος με καυμαν ς που βολταρουμε μαζι τα πρωινα καιει σημαντικα λιγοτερα στην ιδια διαδρομη.Dimsabas έγραψε:
επηξα
Dimsabas έγραψε:Χρόνια πολλά και καλά, η Παναγία βοήθειά μας!
Κάθε τέτοια μέρα μελαγχολώ, γιατί σημαίνει ότι έχω καταναλώσει τα 4/5 της άδειας. Ευτυχώς μένουν ακόμα 15 μέρες.

mirage έγραψε:Πατερα που ειναι ο ξενιτεμενος σου στην Αγγλία;
DAP έγραψε:mirage έγραψε:Πατερα που ειναι ο ξενιτεμενος σου στην Αγγλία;
Κανει το διδακτορικο του για ιστορικος στο Πανεπιστημιο του Νοττινχαμ........
giannik1977 έγραψε:Υγεια Μαρκο μου κ πρωτα ο θεος του χρονου να εχεις αδεια...
giannik1977 έγραψε:Υ.γ
Ψιλοασχετο με το τοπικο , αλλα δεν μου αρεσει αυτο που εχει παραγινει με το fb που ολοι συνεχως ποσταρουν το που βρισκονται , ειτε για διακοπες , ειτε για ποτο το βραδυ , ειτε για μπανιο...εχει καταντησει αηδια πια..

markvag έγραψε:giannik1977 έγραψε:Υ.γ
Ψιλοασχετο με το τοπικο , αλλα δεν μου αρεσει αυτο που εχει παραγινει με το fb που ολοι συνεχως ποσταρουν το που βρισκονται , ειτε για διακοπες , ειτε για ποτο το βραδυ , ειτε για μπανιο...εχει καταντησει αηδια πια..
Όχι αν είσαι διαρρήκτης...![]()
![]()
Εσύ πορωνεσαι με τον 7κις εγώ σου φταίω που σε […]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]