EDDIE_147 έγραψε:Βγήκε το καθίκι για πολιτική εκμετάλλευση
Scotch έγραψε:Έχε το νου σου γιατί η φωτιά έρχεται από Καλλιθέα (νεκροταφεία Πεντελης) προς ΑνθουσαGeralt έγραψε:Την σπρώχνει προς Ανθουσα,προς το Πρακτικερ
Εγώ που είμαι κοντά στο Πράκτικερ να ανησυχώ;
Φτάνει Παλαιά Πεντέλη διαβάζω...

g8777 έγραψε:Σιγά μην καεί. Θα μπούνε στην μάχη οι 3κ παπάδες με τα θυμιατήρια, ούτε κάν τσίκνα δεν θα απομείνει.LoL αυτό σκέφτηκα κι εγώ
Απορία. Τόσα χρόνια καίγεται και καίγεται η Λεκάνη.Ακομα να εξολοθρευτεί αυτό το πράσινο; Πόσο διάολο απέμεινε;
Geralt έγραψε:Έχε το νου σου γιατί η φωτιά έρχεται από Καλλιθέα (νεκροταφεία Πεντελης) προς Ανθουσα
Hellenic tifosi έγραψε:Έχεις καθαρη περίμετρο στο σπιτι σου ή εχεις δεντρα σε πολυ κοντινη απόσταση; Εύχομαι ό,τι καλύτερο - αμφιβάλλω παντως αν κοιμηθεις καθόλου.
Scotch έγραψε:Hellenic tifosi έγραψε:Έχεις καθαρη περίμετρο στο σπιτι σου ή εχεις δεντρα σε πολυ κοντινη απόσταση; Εύχομαι ό,τι καλύτερο - αμφιβάλλω παντως αν κοιμηθεις καθόλου.
Αν φτάσει εδώ, μάλλον θα είναι ζόρικα τα πράγματα. Ευχαριστώ!
Υπό έλεγχο τα πύρινα μέτωπα στην Παλλήνη
Αισιοδοξία επικράτησε κοντά στα μεσάνυχτα στην περιοχή της Παλλήνης, με την κατάσβεση του βόρειου μετώπου της πυρκαγιάς - πίσω από το γήπεδο της Ανθούσας - και τον μερικό έλεγχο του δεύτερου μετώπου στη ρεματιά, το οποίο αναζωπυρώνεται συνεχώς από τον στροβιλισμό του ανέμου, όπως ενημέρωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος, Αθανάσιος Ζούτσος.
Geralt έγραψε:g8777 έγραψε:Σιγά μην καεί. Θα μπούνε στην μάχη οι 3κ παπάδες με τα θυμιατήρια, ούτε κάν τσίκνα δεν θα απομείνει.LoL αυτό σκέφτηκα κι εγώ
Απορία. Τόσα χρόνια καίγεται και καίγεται η Λεκάνη.Ακομα να εξολοθρευτεί αυτό το πράσινο; Πόσο διάολο απέμεινε;
Πόσοι πνεύμονες έχουν μείνει πχια?
Άσε που θα βάλει η δημαρχαρα και συσκευές οξυγόνου σε περισσότερες κολώνες, τι να τα κάνεις τα δέντρα
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]