Κοιτα ματι ρε συ!!!
Ναι ειναι πιο παλιο για να μην ξεχασω μια αραβικη γαλοπουλα που ειχα στο ψυγειο για την κουτσουνα! Τωρα εκτελουσε χρεη σουβερ.!
g μου ωραια ειναι βρε
Νίκος Παππάς έγραψε:Velosolex Mistral ετών 34, με ένα μικρό σέρβις πάει σαν άλλοτε !!!!
Αλήθεια θα μπορούσα να βρώ την γνήσια σέλα ; Όσο και αν έψαξα δεν την βρήκα στο πατρικό.
Από το Moto G
Νίκος Παππάς έγραψε:Ευχαριστώ Dodger ! :-)
Από το Moto G

)
dimviii έγραψε:μου αρεσει που εχω ακομα μερες διακοπων
μου αρεσει το καθημερινο ξεκοιλιασμα,καθως και το καθημερινο ταψι γαλακτομπουρεκο μετα το γευμα(Γαλατσια στο Αστρος, βγαζει καθε μερα φρεσκο)
μου αρεσει η παρεα,καθως και οι επισκεψεις που ειχαμε
μου αρεσει που ειναι δροσερο το καλοκαιρι
μου αρεσουν οι καθημερινες εξορμησεις σε στερια και θαλασσα.
μου αρεσαν τα ουζα σε beachομπαρο προχθες(τελειωσαν τα ουζα εμφιαλωμενα και χυμα)= γιναμε λασπη.![]()
ξαπλωστρες στη θαλασσα,ο αλλος ετρωγε γαλακτομπουρεκο(ναι μετα τα ουζα) μεσα στη θαλασσα,ο αλλος εφυγε περπατωντας και εχασε 200 ευρω στο δρομο και αλλα τραγελαφικα.
Ωραια ηταν ομως.![]()
δεν μου αρεσει που δεν εχω κερδισει το λοττο,για να τα κανω καθε μερα,και οχι για 2 εβδομαδες.
Νίκος Παππάς έγραψε:Velosolex Mistral ετών 34, με ένα μικρό σέρβις πάει σαν άλλοτε !!!!
Αλήθεια θα μπορούσα να βρώ την γνήσια σέλα ; Όσο και αν έψαξα δεν την βρήκα στο πατρικό.
Από το Moto G
kostis20 έγραψε:Μου αρέσει που φέτος πρώτη χρονιά γιορτάζει το Μαράκι μου!!![]()
...Εν τω μεταξύ το τρελοκομείο ο Bottas πάει με τ[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]