- 09 Δεκ 2014, 17:13
αεροζολ έγραψε:@kobulis
Ποια ειναι η πιθανοτητα ....
....Εγω νομιζω οτι τεινει στο μηδεν...Νομιζω οτι δεν βοηθας στο να γινεις πιστευτος.
Καλώς ή κακώς δε γνωριζόμαστε προσωπικά, και ανέφερα κάτι που είδα και ήμουν παρόν.
Αν (σου) είμαι πιστευτός, καλώς.
Αν όχι, πάλι καλώς.
Είμαι σίγουρος πως κανένας από τους 2 μας δε θα χάσει τον ύπνο του.
Θα σου περιγράψω και άλλα 2 σκηνικά:
- Το 2002 η μακαρίτισα η γιαγιά μου νοσηλευόταν στο Θεαγένειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με Ca παγκρέατος που είχε δώσει και μεταστάσεις. Κάναμε βάρδιες οικογενειακώς και τα βράδυα έμενε μαζί της η μητέρα μου.
Ένα βραδάκι λοιπόν, μία ΡΠ νοσηλεύτρια που δεν ήξερε να διαβάζει Ελλήνικος πήγε να δώσει σε όλο το θάλαμο λάθος φάρμακα, μπέρδεψε τα επίθετα το κορίτσι. Ευτυχώς η μητέρα μου είναι φαρμακοποιός και προλάβαμε τη στραβή, ενώ το μαλακισμένο επέμενε κιόλας!
Εντάξει, η γιαγιά συγχωρέθηκε δύο μήνες μετά (όπως φαντάζομαι και οι υπόλοιποι του θαλάμου), αλλά αυτό δεν αναιρεί το γεγονός οτι θα μπορούσε να γίνει το μοιραίο πολύ νωρίτερα, για την ίδια ή κάποιον άλλο.
- To Μάιο του 2005 πήγα φαντάρος και παρουσιάστηκα στο ΚΕΥΓ Άρτας (291 ΕΣΣΟ). Εκεί φυσικά είχε και αρκετούς παλλινοστούντες για να υπηρετήσουν το τριμηνάκι τους, και κάποιες φορές συνέβαινε το παρακάτω απίστευτο:
Eνώ υπήρχαν 400 άτομα παραταγμένα στη σειρά σούζα για την πρωινή αναφορά, έσκαγαν μύτη οι παλλινοστούντες με τις φορμίτσες και τη μπυρίτσα(!) ανά χείρας και έκοβαν βόλτες πάνω-κάτω. Κανείς δεν έκανε τίποτα, τους αγνοούσαν γιατί είχαν “άνωθεν εντολές” να μην τους ζορίζουν τους ανθρώπους. Ένας λοχαγός που είχε φορτώσει πολύ με την όλη κατάσταση και προσπάθησε να εφαρμόσει τα δέοντα σε προηγούμενη σειρά αφού τον απείλησαν (τον ίδιο και την οικογένειά του), του κόπηκε ο περιτός αέρας. Η άλλη πλάκα είναι πως στο λόχο της δύναμης Ρ υπήρχαν και 2 ταλαίπωροι μαύροι, που οι ομόδοξοι ρωσοσυνφάνταροι τους είχαν στη μπούκα και τους είχαν τρελάνει στα καψόνια!
Αυτό που θέλω να πώ είναι πως καθότι ονομάζομαι Βαγγέλης και όχι Ιβάν, έπρεπε να είμαι κάπως τυπικός σε θέματα εμφάνισης/ντυσίματος/συμπεριφοράς ενώ οι απέναντι τα είχαν όλα γραμένα.
Επίσης, πάλι γιατί γεννήθηκα στην Κοζάνη και όχι στο τρίτο χωριό αριστερά του Βόλγα δεν πήρα άτοκο δάνειο από το Ελ δημόσιο, δεν μου χάρισαν άδεια ταξί ή ψιλικατζίδικου (που μπορούσα να πουλήσω την επόμενη ημέρα), δεν υπηρέτησα τρίμηνο στον ΕΣ, και πολλά άλλα.
Και για να ολοκληρωθεί το σκηνικό του τσίρκου, αρκετοί ΡΠ κατέληξαν χρυσαυγίτες! Μου έχει δώσει κάρτα της ΧΑ γεωργιανός λέγοντάς μου “εμείς αγκαπάμε ελλάντα”, το είχα γράψει μάλιστα προ διετίας στο τοπικο των χρυσαβγών στο 4tforum.
Αυτά προς το παρόν, πιστευτά ή μη.
1994-2009: Citroen ZX 1.6 ->872.000km ,2005: Citroen C4 1.4 ->123.000km, 2009: Citroen C5 2.0 ->261.000km