Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Red Garland έγραψε:Έκτοτε έγινε στάνταρ αντίδραση από τον απλό κόσμο στις κάμερες κάθε φορά που η ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη πολύ βολικά γινόταν deflect σε ατομική ευθύνη

Εικόνα

Έτσι που λέτε παίδες η πραγματικότητα στην Ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
bebes έγραψε:
224v έγραψε:Εμ, εγώ τον πρότεινα τον Γαβριήλ αλλα ο HF ήξερε καλύτερα!!, αν και ο ίδιος είχε θέσει τον εαυτό του στην διάθεση του κόμματος.
.

Ναι, ο "Gabriel", που έφαγε το καρότο απο το λάθος στόμα μπροστα στην κάμερα και εγινε ένας χαμούλης τότε στις δημοτικές εκλογες που ήταν υποψήφιος για Δήμαρχος Αθηναίων.
Παλι κίτρινος χαμός θα γίνει στις επόμενες εκλογες :shifty:

Αλήθεια τώρα; :vava:
Αναπαράγουμε ένα τόσο φαιδρό fake κλειδαρότρυπας;

ΑΠό την άλλη, γιατί όχι, να θυμόμαστε λίγο και το επίπεδο που έγινε ο δημόσιος διάλογος όλα αυτά τα χρόνια, από την ΝΔ και τα συστημικά μέσα.
MONMAN έγραψε:
George_Prix έγραψε:
Εδω ρε φιλε εχει μηδενικο σεβασμο προς τους ιδιους τους συντροφους του που επισης παρακολουθουσε. Σιγα μη σεβοτανε τους αντιπαλους. Μη ζηταμε και πολλα απο τον Κουλη. Αλλωστε Μητσοτακης ειναι ο ανθρωπος οποτε εχει παρει το γονιδιο εκτος απο το ονομα :shifty:

Ο Μητσοτάκης είναι ευγενικός και μεγαλόψυχος ως προς τον Τσίπρα αν αναλογιστούμε τις προσωπικές και χυδαίες επιθέσεις στην γυναίκα και τα παιδιά του ... ντροπή! και δεν είπα τίποτα για το πιο βρωμερό σύνθημα των τελευταίων 50 ετών που γύρισε μπούμερανγκ .... 22 πόντοι είναι αυτοί :s_wacko

Βρίσκω αρκετά διασκεδαστικό, που το παραπάνω ποστ, αν και βρίθει fake και ψευδών πληροφοριών, δεν το κάνει κανείς αναφορά, μιας και λογικά το καταχωρούμε στους "συμμάχους". Ούτε η γλώσσα ενοχλεί, ούτε οι εκφράσεις, αφού είναι εναντίον των "αντιπάλων".
Δεν χρειάζεται ν'αναφέρω τους κήνσορες της αστικής ευγένειας που με το παραμικρό αναφέρουν ποστ των "αντιπάλων". Η αστική ευγένεια σταματάει εκεί που σταματάνε οι συμπάθειες κατά πώς φαίνεται.

Γι'αυτό και υπάρχει μια τεράστια υποκρισία και γι'αυτό ακριβώς, έχω πάψει προ πολλού να προσπαθώ να αλλάξω το κλίμα και το ύφος της συζήτησης. Αφού γίνεται με ποδοσφαιρικούς όρους και η όποια αστική ή μη ευγένεια είναι κενό γράμμα, δεν θα καθίσω να σκάσω κιόλας.

Εν τέλει, μεγάλα παιδιά είστε, αν δεν το βλέπετε μόνοι σας, δεν θ'αλλάξετε άποψη.
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
Hellenic tifosi έγραψε:Και είδαμε τελικά πόσο καλά πήγε αυτό το... χουλιγκανοσύνθημα.

Το ότι δεν πήγε καλά το λένε αυτοί που ανιστόρητα το χρεώνουν στην αντιπολίτευση.
Ειδάλλως στις εκλογές ψηφίζεις κόμματα όχι συνθήματα που προέκυψαν από την αγανάκτηση μερίδας κόσμου.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#823907 Αναρωτιέμαι πάντως, όλοι όσοι ξαφνικά θυμήθηκαν την πολιτική ορθότητα, πού ήταν όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση και η μάχη γινόταν στα χαρακώματα; Να θυμίσουμε πχ πως η ΝΔ είχε μέχρι και στρατευμένους γελοιογράφους;
Πώς γίνεται να είμαστε άτεγκτοι με τον όποιο αγανακτισμένο του ΜΤΣΚ ΓΜΣ, αλλά τα υπόλοιπα δεν τα βλέπουμε καν; Νομίζω πως η μόνη εξήγηση είναι οι εκλεκτικές συμπάθειες (ανθρώπινο) και ο παρτακισμός (επίσης ανθρώπινο, αλλά όχι και για χειροκρότημα).
Εικόνα
https://www.protoporia.gr/arkas-ta-paid ... 96263.html

Αυτός που είπε το ΜΤΣΚ ΓΜΣ είχε καεί το σπίτι του, αυτοί που αγόρασαν το παραπάνω, ποια δικαιολογία έχουν; Το... εκλεκτό χιούμορ μήπως;
:s_crazy :s_wacko

Το δύο μέτρα και σταθμά, είναι μπροστά στα μάτια σας και δεν το βλέπετε καν. Διαμαρτύρεστε γιατί κάποιοι δεν αντέχουμε τον Κ. Μητσοτάκη, αλλά θεωρείτε φυσιολογικό να βρίζετε τους υπόλοιπους (με πρώτο τον Τσίπρα) και να αναπαράγετε fake news και "δημοσιογραφία" από την "Ομάδα Αλήθειας" (που κανονικά θα έπρεπε να λέγεται Ομάδα Αλητείας).

Είναι εντυπωσιακό πόση χολή έχει χυθεί από την ανακοίνωση της παραίτησης του Τσίπρα, που δείχνει ακριβώς πόσο πολύ είχε ζορίσει η παρουσία του το κατεστημένο και πόσο πολύ θέλαν να τον ξεφορτωθούν. Αυτό, στα δικά μου μάτια, τον ανεβάζει πολύ, παρά το αντίθετο, δεν τον αποδομεί. Στο τέλος, μέχρι και ήρωα θα τον κάνει στα μάτια πολύ κόσμου.

Εδώ βρίσκω και μια ομοιότητα με τον άλλο πολιτικό με αντίστοιχα... παράσημα: τον Ανδρέα Παπανδρέου. Δύο ανθρώπους έχει μισήσει τόσο το κατεστημένο, αν και ο ΑΓΠ ήταν μέρος αυτού, σάρκα εκ σαρκός του για την ακρίβεια, τελικά.

Εντυπωσιακό (κατά την γνώμη μου, δεν εκπροσωπώ κανέναν). :s_roses
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#823913 Σε συνέχεια των παραπάνω, τώρα μετά το πέρας των εκλογών, κανείς επίσης δεν ασχολείται με το Μέρα25 και τον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ πριν, τον χρησιμοποίησαν για να φθείρουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δείχνει τελικά και το ποιος από τους δύο θεωρήθηκε πιο σημαντικό κεφάλαιο μέσα και έξω από την χώρα. Ο Γιάνης, μάλλον έχει τελειώσει κι αυτός τον ιστορικό του κύκλο, όπως και το Μέρα25.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Anonymous Founder έγραψε:Αναρωτιέμαι πάντως, όλοι όσοι ξαφνικά θυμήθηκαν την πολιτική ορθότητα, πού ήταν όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν κυβέρνηση και η μάχη γινόταν στα χαρακώματα; Να θυμίσουμε πχ πως η ΝΔ είχε μέχρι και στρατευμένους γελοιογράφους;
Πώς γίνεται να είμαστε άτεγκτοι με τον όποιο αγανακτισμένο του ΜΤΣΚ ΓΜΣ, αλλά τα υπόλοιπα δεν τα βλέπουμε καν; Νομίζω πως η μόνη εξήγηση είναι οι εκλεκτικές συμπάθειες (ανθρώπινο) και ο παρτακισμός (επίσης ανθρώπινο, αλλά όχι και για χειροκρότημα).
Εικόνα
https://www.protoporia.gr/arkas-ta-paid ... 96263.html

Αυτός που είπε το ΜΤΣΚ ΓΜΣ είχε καεί το σπίτι του, αυτοί που αγόρασαν το παραπάνω, ποια δικαιολογία έχουν; Το... εκλεκτό χιούμορ μήπως;
:s_crazy :s_wacko

Τώρα στα αλήθεια, συγκρίνεις ένα αισχρό σύνθημα με μια γελοιογραφία; Αν δεν μπορείς να καταλάβεις την διαφορά ανάμεσα στα δύο, νομίζω ότι έχεις ακόμα δρόμο.

Εμένα δεν με ξετρέλανε ποτέ το χιούμορ του Στάθη, αλλά δεν θα με δεις ποτέ να παραπονιέμαι για αυτόν. Δεν ασχολούμαι με την δουλειά του και τελειώνει το θέμα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#823921 Προφανώς και ένα ολόκληρο κόμικ με σκοπό να θίξει τον πρωθυπουργό που δεν γουστάρουμε, είναι χειρότερο από ένα σύνθημα που έβγαλε ένας τυχάρπαστος. Το πρώτο έχει και στρατηγική, και επιμονή και γενικώς οργάνωση (και απαιτεί και ένα σκασμό λεφτά, που διαφορετικά μπορεί να πηγαίναν να ξοφλήσουν κάνα δάνειο στις τράπεζες, λέω εγώ τώρα...).
Η ανικανότητά σου να καταλάβεις ποιο από τα δύο είναι χειρότερο, με προβληματίζει αλήθεια, από την άλλη νομίζω είναι κι αυτό μέρος της μέθεξης που προκάλεσε το 41% και η συντριπτική ήττα του αντιπάλου.
Ελπίζω δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
By bebes
Anonymous Founder έγραψε:
bebes έγραψε:
224v έγραψε:Εμ, εγώ τον πρότεινα τον Γαβριήλ αλλα ο HF ήξερε καλύτερα!!, αν και ο ίδιος είχε θέσει τον εαυτό του στην διάθεση του κόμματος.
.

Ναι, ο "Gabriel", που έφαγε το καρότο απο το λάθος στόμα μπροστα στην κάμερα και εγινε ένας χαμούλης τότε στις δημοτικές εκλογες που ήταν υποψήφιος για Δήμαρχος Αθηναίων.
Παλι κίτρινος χαμός θα γίνει στις επόμενες εκλογες :shifty:

Αλήθεια τώρα; :vava:
Αναπαράγουμε ένα τόσο φαιδρό fake κλειδαρότρυπας;

Φαιδρό ναι, κλειδαρότρυοα ναι, fake οχι.
Δεν ισχυρίστηκε ποτέ οτι δεν υπήρξε το βίντεο, απλά οτι το χρησιμοποίησε γνωστος δημοσιογράφος (Ζουγκλα) για να τον εκβιάσει.
Κάποιος ο οποίος εκτίθεται στα κοινα, μπορί προφανώς να κάνει οτι θέλει στην προσωπική του ζωή, αλλά θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός στο πού ανοίγει την...κάμερα του
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Anonymous Founder έγραψε:Σε συνέχεια των παραπάνω, τώρα μετά το πέρας των εκλογών, κανείς επίσης δεν ασχολείται με το Μέρα25 και τον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ πριν, τον χρησιμοποίησαν για να φθείρουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δείχνει τελικά και το ποιος από τους δύο θεωρήθηκε πιο σημαντικό κεφάλαιο μέσα και έξω από την χώρα. Ο Γιάνης, μάλλον έχει τελειώσει κι αυτός τον ιστορικό του κύκλο, όπως και το Μέρα25.

Ακριβως οπως τα λες ειναι. Τον ξεζουμισαν και τον πεταξαν τον Γιανη.

Ο οποιος ακομα και για μενα που δε δηλωνω φαν του (οπως εχω ξαναπει σε πολλα πραγματα ξεπερναει τα ορια που εχω θεσει στο μυαλο μου), εχει μια θεση στην πολιτικη ζωη του τοπου. Πολλες απο τις αποψεις του ειναι οσο αριστερες θα επρεπε να ειναι αυτες του Συριζα. Ακομα και οι "Δημητρες" που ηταν μια τρομολαγνεια που εσπειραν τα συστημικα ΜΜΕ, δεν ηταν κατα την αποψη μου τοσο καταστροφικη ιδεα οσο προσπαθησαν να μας λανσαρουν οτι ηταν.
Τελευταία επεξεργασία από George_Prix και 30 Ιουν 2023, 14:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Anonymous Founder έγραψε:Σε συνέχεια των παραπάνω, τώρα μετά το πέρας των εκλογών, κανείς επίσης δεν ασχολείται με το Μέρα25 και τον Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ πριν, τον χρησιμοποίησαν για να φθείρουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό δείχνει τελικά και το ποιος από τους δύο θεωρήθηκε πιο σημαντικό κεφάλαιο μέσα και έξω από την χώρα. Ο Γιάνης, μάλλον έχει τελειώσει κι αυτός τον ιστορικό του κύκλο, όπως και το Μέρα25.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
GTS έγραψε:@HiFi
Για να αγοράσουμε φώτα LED με φωτοβολταϊκά και μπαταρια υπάρχουν σαν λύση; Τι κόστος έχουν;

Υπάρχει σχετικό θέμα για φωτισμό, παρακαλώ να γίνει εκεί η ερώτηση και υπάρχει πολύς κόσμος που μπορεί να απαντήσει, όχι μόνον εγώ. Επίσης, για τι χρήση μιλάμε; Οικιακή;
viewtopic.php?p=730949#p730949
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Anonymous Founder έγραψε:Προφανώς και ένα ολόκληρο κόμικ με σκοπό να θίξει τον πρωθυπουργό που δεν γουστάρουμε, είναι χειρότερο από ένα σύνθημα που έβγαλε ένας τυχάρπαστος. Το πρώτο έχει και στρατηγική, και επιμονή και γενικώς οργάνωση (και απαιτεί και ένα σκασμό λεφτά, που διαφορετικά μπορεί να πηγαίναν να ξοφλήσουν κάνα δάνειο στις τράπεζες, λέω εγώ τώρα...).
Η ανικανότητά σου να καταλάβεις ποιο από τα δύο είναι χειρότερο, με προβληματίζει αλήθεια, από την άλλη νομίζω είναι κι αυτό μέρος της μέθεξης που προκάλεσε το 41% και η συντριπτική ήττα του αντιπάλου.
Ελπίζω δηλαδή.

Ο Αρκάς βγάζει το ψωμί του από τα comics του. Το ότι εσένα δεν σου αρέσουν και δεν τα αγοράζεις, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν άλλοι που τους αρέσουν. Εγώ πρέπει να έχω καμιά 20αριά σε χαρτί και αρκετά άλλα στο app του στο κινητό.

Ξαναλέω, σε όποιον δεν αρέσει, δεν τον διαβάζει. Όπως εμένα δεν μου άρεσε ο Λαζόπουλος και δεν τον παρακολουθούσα. Αλλά το να τον συγκρίνουμε με συνθήματα του πιο αισχρού είδους δείχνει τουλάχιστον απελπισία. Για αυτό σου λέω ότι έχεις δρόμο μπροστά σου.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#823931 Σε υποχρέωσε δηλαδή κανένας ν'ακούσεις το σύνθημα; Το επιχείρημά σου είναι απολύτως έωλο. Ο Αρκάς δεν αποφάσισε ξαφνικά μια μέρα να σατιρίσει τον Τσίπρα, πληρώθηκε (αδρά) γι'αυτό. Η ανάλυσή σου λοιπόν είναι το λιγότερο αστεία, στα όρια της αφέλειας.
Εγώ μπορεί να έχω δρόμο λοιπόν, αλλά καλύτερα να κοιτάξεις τα εν οίκω, πριν δείξεις (ξανά) με το δάχτυλο τους άλλους.