Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#146233 το κακό είναι ότι και να το επιχειρήσεις δε παίζει, πχ ένας φίλος μου τα έκανε επίτηδες πουτάνα απολύθηκε πήρε αποζημίωση και οαεδ και μου λέει γαμάτα θα κάνω 3 μήνες διακοπές και από φθινόπωρο βλέπουμε

ε τις προάλλες που μιλούσαμε είχε αρχίσει να βαριέται ήδη στον 1.5 μήνα διακοπές :lol:

νομίζω ότι από ένα σημείο και μετά η ζωή δεν έχει και πολύ νόημα..

δηλαδή ποιες θα είναι οι στιγμές που θα θυμάσαι;

οι γάμοι και τα βαφτίσια που θα πηγαίνεις; :lipsealed:

και επίσης αν και τα οικονομικά σου είναι και κάπως σκατά και απλά φυτοζωείς, τότε έχεις γ@μηθεί κανονικά.. και για πολλούς 20αρηδες 30αρηδες και ίσως και πιο πάνω το πράγμα πάει κάπως έτσι..

δηλαδή ουτε και οικογένεια μπορείς να κάνεις σαν άνθρωπος (βέβαια πολλοί αναπαράγονται σαν τις κατσαρίδες και ας μην έχουν λεφτά για τα βασικά) , ούτε και να περνάς και ιδιαίτερα γαμάτα σαν εργένης να πεις ότι κάτι κάνεις (εκτός αν έχεις βρει έτοιμα)
είσαι εγκλωβισμένος σε μια κωλοκατάσταση και απλά ελπίζεις καααααποια στιγμή να στρώσει το πράγμα, αλλά το χρόνια περνούν
Τελευταία επεξεργασία από QsisVTS και 06 Αύγ 2015, 15:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#146236 εγώ ευτυχώς έχω ξεκόψει τα reunion με τους δικούς μου, δεν έχω και fb και έχω την ησυχία μου

ένα συμμαθητή μου πέτυχα τις προάλλες που για να τη παλέψει και αυτός έχει πάει έξω και τα μαλλιά του είχαν ασπρίσει, τον θυμόμουν ακόμα παιδάκο :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#146245 Είστε μικροί για midlife crisis λεω εγώ... :protest:

Ώπα, μισο λεπτο...
S3/ πολλαπλασιαστές,
Old Holburn,
Witcher 3,
Delivery

Όχι, καλά είσαι. Αγχωσου. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:Ή απλά να μην κάνεις οικογένεια. Το ίδιο είναι.
δεν εχει σχεση η οικογενεια... Αυτο που σκοτωνει ειναι η ρουτινα του γραφειου, οι φοροι, το νοικι, οι 20 μερες διακοπες το χρονο που πρεπει να προγραμματιστουν 1 χρονο ή 6 μηνες ποιο πριν κλπ γενικα οι υποχρεωσεις...

Αν ολη η οικογενεια παει στην Χαβαϊ και γινουν χιπις μια χαρα ανεμελα περναει η ζωη (βεβαια αυτον που ξερω εχει και 5-10 εκατ στην τραπεζα...σταματησε να δουλευει στα 33)!
Άβαταρ μέλους
By markvag
QsisVTS έγραψε:
ε τις προάλλες που μιλούσαμε είχε αρχίσει να βαριέται ήδη στον 1.5 μήνα διακοπές :lol:

Να τον ενημερώσεις ότι άμα βαριέται, ας έρθει στη δική μου δουλειά για 1,5 μήνα και να κάτσω εγώ... Μετά αλλάζουμε και πάλι! :rtfm: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#146284 Εικόνα

:s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout

Αναιδέστατοι νεανίες... :rant: :rant: :rant:

Εκεί που είσαι ήμουνα, εδώ που είμαι θά 'ρθεις... :rtfm: :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout :s_shout

Και τώρα θα μπει ο DAP να μας ταπώσει όλους... :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By elvet
#146312 Δεν μου αρέσει η γκαντεμιά με τις βλάβες στα αυτοκίνητα. Πριν από 3 εβδομάδες το ένα έμεινα από δυναμό, τώρα που είναι στο συνεργείο για μεγάλη προγραμματισμένη συντήρηση, μένει από δυναμό το άλλο (17 μήνες άντεξε το προηγούμενο).
Άβαταρ μέλους
By dimik
QsisVTS έγραψε:και επίσης αν και τα οικονομικά σου είναι και κάπως σκατά και απλά φυτοζωείς, τότε έχεις γ@μηθεί κανονικά.. και για πολλούς 20αρηδες 30αρηδες και ίσως και πιο πάνω το πράγμα πάει κάπως έτσι..

δηλαδή ουτε και οικογένεια μπορείς να κάνεις σαν άνθρωπος (βέβαια πολλοί αναπαράγονται σαν τις κατσαρίδες και ας μην έχουν λεφτά για τα βασικά) , ούτε και να περνάς και ιδιαίτερα γαμάτα σαν εργένης να πεις ότι κάτι κάνεις (εκτός αν έχεις βρει έτοιμα)
είσαι εγκλωβισμένος σε μια κωλοκατάσταση και απλά ελπίζεις καααααποια στιγμή να στρώσει το πράγμα, αλλά το χρόνια περνούν

Σαν να ακούω τον εαυτό μου το μακρινό 2008-2009 που μόλις είχα πρωτοπιασει δουλειά στην Ελλάδα.

Μ αρέσει που τελικά δεν μου βγήκε σε κακό η έντονη επιθυμία να τα παρατήσω όλα και να φύγω.

Μ αρέσει το τρελό παρεακι που έχουμε βρει και τα ωραία σκηνικά που διοργανώνουμε.

Μ αρέσει που παρεσυρα και τον αδερφό μου και πλέον είμαστε μαζί και δεμενοι όσο ποτέ.

Μ αρέσει που πλέον μπορώ άνετα να σκέφτομαι να μεγαλώσω την οικογένεια

Δεν μου αρέσει που βλέπω τους συγγενείς μου να υποφέρουν μετά από πολλές δεκαετίες σκληρής δουλειάς και δημιουργίας

< >
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#146422 Δεν μου αρεσει που δεν κρατηθηκα και ψωνισα κατι. Σαν πρεζακι ρε γμτ. Καμια αυτοσυγκρατηση. Θα τα ακουσω και θα χει δικιο. Ηδη στελνω viber emoticons με καρδουλες

< 3