Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#556866 βρες έκδοση με καλύτερη βάση, αυτή τη βάση επειδή την έχω (και έβαλα άλλη) είναι πολύ χαμηλή

θες πιο ψηλά την οθόνη

δε ξέρω τα γούστα του καθενός βέβαια αλλά για μένα είναι πολύ βασικό να μη σκύβω στην οθόνη, έχει κλάψει ο αυχένας μου άσχημα από κάτι τέτοια (βέβαια εγώ μοιραία σκύβω και σηκώνω κεφάλι συνέχεια οπότε δεν παίζει σωτηρία)
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#556871 Ψήνομαι για ultrawide, αν και θα χάσω το πλεονέκτημα της ανάλυσης που προανέφερα (και ανεβαίνουμε και 2 ίντσες). Καλή βάση φαίνεται να έχει αυτή η LG.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#556872 ναι είναι πολύ σημαντική η βάση, εκτός αν πρόκειται να κάνεις δικά σου σκηνικά ή να την βάλεις σε τοίχο οπότε κοιτάς την πιο φθηνή έκδοση για να εξοικονομήσεις

στη δική μου περίπτωση η καλή βάση ήθελε άλλα 120-130 ευρώ, αλλά αφού βρήκα λύση frankenstein μια χαρά που τα γλίτωσα

και πάλι όμως δεν το βλέπουν όλοι έτσι εγώ θέλω την οθόνη στη μάπα μου το κέντρο της στο ύψος των ματιών μου , όποιος μπαίνει στο γραφείο μου πολλές φορές δεν καταλαβαίνει καν αν είμαι από πίσω :lol:

άλλοι γουστάρουν να σκύβουν
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#557021 Θέλω ν' αγοράσω ένα TV Box για τους γονείς. Κριτήριο, όσο πιο απλό στην χρήση γίνεται, χωρίς απαιτήσεις για υψηλές αναλύσεις. Στόχος, να βλέπουν κάναν αγώνα σε stream και Netflix (δεν έχουν ακόμη, σκέφτομαι να αγοράσω την συνδρομή για όλη την οικογένεια).

Υπάρχει κάτι κάτω από 100€ καλύτερο από το Xiaomi Mi Box S;
Υπάρχει και το απλό, αλλά λέω να προτιμήσω το S γιατί η διαφορά είναι μικρή και αυτά τα λίγα παραπάνω που έχει το κάνουν πιο πλήρες.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Anonymous Founder έγραψε:Θέλω ν' αγοράσω ένα TV Box για τους γονείς. Κριτήριο, όσο πιο απλό στην χρήση γίνεται, χωρίς απαιτήσεις για υψηλές αναλύσεις. Στόχος, να βλέπουν κάναν αγώνα σε stream και Netflix (δεν έχουν ακόμη, σκέφτομαι να αγοράσω την συνδρομή για όλη την οικογένεια).

Υπάρχει κάτι κάτω από 100€ καλύτερο από το Xiaomi Mi Box S;
Υπάρχει και το απλό, αλλά λέω να προτιμήσω το S γιατί η διαφορά είναι μικρή και αυτά τα λίγα παραπάνω που έχει το κάνουν πιο πλήρες.

οχι, δεν υπαρχει
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Anonymous Founder έγραψε:Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά; :s_blush

δεν υπαρχει κατι που να περνει Kodi σε αυτα τα λεφτα και να σου λυνει τα χερια
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#557591 Τελικά μόλις αγόρασα το desktop, το έχτιζα σε έναν configurator μέρες τώρα, και έφυγε η παραγγελία απόψε.
Η τελευταία φορα που έφτιαξα, αγορασα desktop χάνεται στα βάθη του χρόνου... Η MB που έβαλα τότε και παίζει μέχρι σήμερα ήταν μια ASUS P5Q turbo... Άρα μιλάμε 2009+

Άμα με βγάλει 10 χρονάκια και αυτό το PC, καλά θα είναι
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#557595 Όχι δεν πήγα τόσο, αλλά έκανα υπέρβαση το budget των 1.500 που είχα βάλει.
Είναι μην μπλέξεις, βάλε και αυτό, βάλε και το άλλο....