Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#145639 μου αρεσει που σε 4 ημερες αρχιζουν οι διακοπες.

δεν μου αρεσει που αυριο πεταω στις 5,20 και εχω βαλει ξυπνητηρι στις 3,30 :rant:
Άβαταρ μέλους
By vice246
GTS έγραψε:
vice246 έγραψε:
giannik1977 έγραψε:να πάνε όλα καλά εύχομαι vice , αντε και τον χειμώνα να χαζεύεις τις βιτρίνες στην 5η λεωφόρο.... :lol:

Πως τα φερνει η πουτ@ν@ η ζωη… ειχα παει πριν 30 χρονια ως ανερχομενος εξαγωγεας επωνυμων παιδικων ρουχων, εκθετης σε παγκόσμια ετησια εκθεση…
Και φετος θα παει το παιδι μου μπας και βρει δουλεια… :(

Υγεια και αισιοδοξια για ολους… :)
αμερικανος υπηκοος η κορη; Κανενα τιπ και για εμας πως βρισκουμε δουλεια στην ΝΥ;

Εχει εκει καποιες ακριες....εβγαλε εισητηριο για οκτωβρη… και θα κανει αναγνωριστικη πτήση…
Άβαταρ μέλους
By GTS
#145804 Καποιες ακρες; Αν δεν εχει αδεια εργασιας ή εργοδοτη που θα της βγαλει βιζα καλυτερα να το αφησει γιατι ειναι αυστηροι.
Άβαταρ μέλους
By vice246
GTS έγραψε:Καποιες ακρες; Αν δεν εχει αδεια εργασιας ή εργοδοτη που θα της βγαλει βιζα καλυτερα να το αφησει γιατι ειναι αυστηροι.

TFTW...
τις γνωρίζει τις λεπτομέρειες...ειχε πάει και πέρσι....
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#145855 Μου αρέσει που σήμερα άρχισαν οι διακοπές μας. :yahoo:
Μου αρέσει η δροσιά που κατεβάζει από τους γύρω λόφους τώρα στην Καψόχωρα.

Δεν μου αρέσει που πρέπει να φορέσω μπουφάν καλοκαιριάτικα. :(
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#145856 Δε μου αρέσει που από χθες είμαι πίσω στη δουλειά και με περιμένει ποοοοοολυ πράγμα.
Καλο χειμώνα (Πόσο εκτός τόπου και χρόνου ακούγεται.....)
Άβαταρ μέλους
By vice246
htanso21 έγραψε:TFTW means?

Εύχομαι τα καλύτερα και στους δυο σας! :)
Ξερω και εγω απο πρωτο χέρι πως ειναι να κλείνεις την δουλεια σου :/

Thanks for the warning..
Άβαταρ μέλους
By htanso21
vice246 έγραψε:
htanso21 έγραψε:TFTW means?

Εύχομαι τα καλύτερα και στους δυο σας! :)
Ξερω και εγω απο πρωτο χέρι πως ειναι να κλείνεις την δουλεια σου :/

Thanks for the warning..

:)
Άβαταρ μέλους
By markvag
#145872 Μου άρεσε που μόλις γύρισα από ποδηλατάδα
Μου άρεσε που γνώρισα έναν ακόμα συνφορουμίτη (dekouk) :thumbsup:
Μου αρέσει η δροσερή μπύρα που πίνω... (είπαμε... για να επανέλθουν οι ηλεκτρολύτες! :rtfm: :innocent: :lol: )

Δεν μου άρεσε που κάποιος με καταράστηκε και στη μέση της επιστροφής έπαθε τέτοιο φούιτ η μπροστινή ρόδα που τη φούσκωνα και ξεφούσκωνε μέχρι να μαζέψω την τρόμπα... :rant:

Τεσπα... ατυχήματα συμβαίνουν... Την επόμενη φορά ελπίζω να την βγάλουμε όλη τη βόλτα στο ποδήλατο και όχι τη μισή επιστροφή στο περπατητό... :lol: Και να είμαστε και περισσότεροι!
Άβαταρ μέλους
By criuser
#145901 Εύχομαι και εγώ τα καλύτερα σε όλους που τους χτύπησε η κρίση , γιατί βρέθηκαν στην λάθος μεριά . Δεν ήταν ΔΥ η κρατικοδίαιτοι "επιχειρηματίες" .

Είναι πράγματι κρίμα να προσπαθείς , να είσαι συνετός και να βρίσκεσαι σε δύσκολη θέση , επειδή κάποιοι έκαναν πάρτυ με το κρατικό χρήμα και σήμερα συνεχίζουν ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ τις διακοπές τους στην υγεία των κορόιδων .

Μίλαγα χτες με τον λογιστή μου , ο οποίος επίσης υποφέρει , αφού έχει πολύ όγκο δουλειάς , αλλά δεν έχει λεφτά μια και οι πελάτες του - επιχειρήσεις - δυσκολεύονται η μπαίνουν μέσα η κλείνουν .

Αν ξαναπάμε σε εκλογές , ας έχουμε στο νού μας , ποιοί κατέστρεψαν και καταστρέφουν την χώρα , χωρίς να δείχνουν καμία μεταμέλεια και διάθεση αλλαγής πολιτικής .

Στα κανάλια βγαίνουν διάφοροι πολιτικοί και δημοσιογράφοι , οι οποίοι έχοντας οι ίδιοι την σιγουριά των μισθών τους , μιλάνε χαλαρά για την ανεργία και την φτώχεια των άλλων .
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#146214 δε μου αρέσει που ώρες ώρες νιώθω ότι οι μέρες και οι μήνες περνάνε σαν μια μεγάλη μέρα

ο τελευταίος χρόνος μου φαίνεται ότι απλά ήταν μια μεγάλη μέρα από τις προηγούμενες διακοπές μου έως τις επερχόμενες μου :(

δε θέλω να συνεχίσει να είναι έτσι η υπόλοιπη ζωή μου :help:

επίσης δε μου αρέσει που μεγαλώνω και θυμάμαι πράγματα που έγιναν πριν 5-7-10 χρόνια λες και ήταν χθες..
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#146216 double post
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 3 και 06 Αύγ 2015, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#146217 Ανοιξε μας την καρδια σου. :oops:

Τι θα ηθελες να αλλαξει στην ζωη σου?

επίσης δε μου αρέσει που μεγαλώνω και θυμάμαι πράγματα που έγιναν πριν 5-7-10 χρόνια λες και ήταν χθες.

Αυτο ειναι η μεγαλυτερη καταρα!!

Να εγω σαν σημερα πριν 10 χρονια ειχα γνωριστει με μια στο πανηγυρι στα Αθηκια (Του Σωτηρως σημερα)
Και το θυμαμαι σαν χθες!!
Άβαταρ μέλους
By GTS
#146224 Ετσι ειναι οταν μπαινες στην ρουτινα δουλεια-σπιτι-σπιτι-δουλεια...για να ξαναζησεις την ανεμελια που ειχες σαν φοιτητης πρεπει να γινεις χιπι και να παρατησεις το γραφειο...