Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
QsisVTS έγραψε:
drdino έγραψε:Δεν μπορείς να την επιστρέψεις;

Την εχω από τις 9 του μήνα τι να επιστρέψω;

Έλα μωρέ καλή καρδιά και τα 400 δεν ήταν κακή τιμή :s_drinks

Οταν με 70 παραπανω παιρνεις την UK850 που εχει αρκετα καλουδια παραπάνω, εεεε τα 400 δεν ειναι και ακριβως καλη τιμη.

Qsis... την πατας γιατι δεν ψαχνεις και γιατι δεν παρακολουθεις ιδιαιτερα τα ιστορικα τιμών. Το οτι ψωνισες απο Πλαισιο, ειναι αρκετα σοκαριστικο απο μονο του βεβαια.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#550881 πού έχει/είχε την 850 70ευρώ παραπάνω; :help:

500αρου + τη βλέπω που δεν το ψήνω (όχι ότι δεν τα αξίζει απλά για τη δική μου ανάγκη το τελείως γυμνό μοντέλο είναι αυτό που χρειάζομαι, hdmi και dp δεν θέλω κάτι άλλο)

το πλαίσιο είναι κάτι κακό εξορισμού προφανώς, αλλά ήθελα φάση με τη πιστωτική και άμεση παραλαβή

και ναι ρε φίλε είμαι παρορμητικός, εκείνη τη στιγμή την ήθελα εκείνη τη στιγμή την πήρα

φυσικά αν μιλάμε για 300 είναι ευκαιρία δεν το συζητάμε, στα 400 είναι απλά τίμια τιμή, όχι κάτι να σκίζεις τα ρούχα σου αλλά δεν νιώθω ότι αδικήθηκα, ούτε μυρίζω νύχια να φανταστώ ότι η lg θα ξεσκιστεί να ξεστοκάρει κάτι που ήδη στα μεγάλα μαγαζιά το πουλούσε ως έκπτωση και μου έλεγε ο πωλητής ότι του φεύγουν σα ζεστά ψωμάκια και στα 400

αν ήταν πάντως να πάω να τα ακουμπήσω χοντρά να με νοιάζει το κάτι παραπάνω ή το κάτι παρακάτω που δεν είναι τα ηχεία και το usb-c, αυτό θα ήταν να είναι 4Κ/144hz αλλά προς το παρόν κάτι τέτοιο κάνει μυθικά χρήματα μπορεί και τα 7πλασια από αυτά που έδωσα. και βεβαίως και πιο "σωστό" hdr γιατί για το απαίδευτο στο hdr μάτι μου ωραίο φαίνεται και το hdr της συγκεκριμένης αλλά υπάρχει και αρκετά καλύτερο

και αυτό είναι το μόνο που ειλικρινά μου λείπει και με βάζει σε σκέψεις για το πολύ απώτερο μέλλον (αν και κακά τα ψέματα θα μείνει 6 χρόνια τουλάχιστον όπως και να χει, όπως η προηγούμενη έμεινε σχεδόν 9)

ας συμφωνήσουμε τουλάχιστον ότι τα 300 ειναι πολύ καλή τιμή όποιος το σκέφτεται ας προχωρήσει.
μόνο αντικειμενικό αρνητικό είναι ότι οι 27 ίσως είναι λιγες για 4Κ για κάποιους που τους ενδιαφέρει πάρα πολύ το κομμάτι της παραγωγικότητας, κυρίως γιατί θα χρειαστεί scaling και δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευτει στο έπακρο την μεγαλύτερη ανάλυση όπως θα έκανε σε μια 32αρα που είναι για μένα το ιδανικό μέγεθος για αυτή την ανάλυση.
(από την άλλη βέβαια έχεις φοβερό pixel density και αν μιλάμε για media περιεχόμενο το ότι βλέπεις pixel με το μικροσκόπιο είναι επίσης φοβερό)
αλλά για αυτό που είναι και κοστίζει η συγκεκριμένη είναι καλή
Άβαταρ μέλους
By corsair
QsisVTS έγραψε:πού έχει/είχε την 850 70ευρώ παραπάνω; :help:

Amazon. Εχει μπει και κατω απο 450. Αλλα 468 προσφεροταν για μεγαλο διάστημα. Αυτην την περιοδο τσιμπησε λιγο, αλλα θα ξαναπεσει οσονουπω. Θα την ψωνισω τελη Δεκεμβρη.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#550932 Βρε qsis αφου ηξερες ότι ερχεται βλακ Friday...Λιγη υπομονή να εκανες...Λιγη
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#550933 θα στο πω κι αλλιώς, με 100 ευρώ κανείς δεν έγινε πλούσιος

έλα τώρα έγινε, δε θα σκάσω κιόλας

είχα πάθει και περυσι το ίδιο όταν πήρα κινητό σε γυναίκα (καλό, εγώ τσιαόμι), 20 μέρες μετά 100 ευρώ κάτω

αυτά συμβαίνουν

έχω πετύχει βέβαια και πολύ καλές τιμές σε άλλες περιπτώσεις, όπως έχω προλάβει καλές τιμές πριν πάνε οι τιμές στο διάολο (πχ στη gpu μου)

κάποιες χάνεις κάποιες κερδίζεις, απλά αν την έπαιρνα 300αρα θα την έβαζα λιγότερες δόσεις από ότι την έβαλα, τώρα θα δώσω 2 πενηντάρικα παραπάνω
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#551783 βλέπω λόγω black friday μερικές προσφορές σε Lifetime vpn
τι καλό έχουμε για να παιζει και στο λαπτοπ και στο κινητο; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Arrow
vasilis έγραψε:βλέπω λόγω black friday μερικές προσφορές σε Lifetime vpn

windscribe fully compliant με gdpr
Άβαταρ μέλους
By corsair
Arrow έγραψε:
vasilis έγραψε:βλέπω λόγω black friday μερικές προσφορές σε Lifetime vpn

windscribe fully compliant με gdpr

Εγώ περιμένω να τον γλεντήσω και συ πας και μου χαλάς την πιάτσα...

u must be fun at parties... :protest:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#551933 αγόρασα στο synology ds 418 και 2ο σκληρό δίσκο, τον έβαλα στο 2ο slot.
σκεφτόμουν να κάνω raid 1 . διαβάζω τώρα ότι αναφέρεται πολύ το Synology Hybrid RAID (SHR), τί είναι καλύτερο? απ' ότι καταλαβαίνω, το SHR βοηθά περισσότερο αν έχει κανείς περισσότερους διαφορετικούς δίσκους, σωστά?
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
PeterPan έγραψε:αγόρασα στο synology ds 418 και 2ο σκληρό δίσκο, τον έβαλα στο 2ο slot.
σκεφτόμουν να κάνω raid 1 . διαβάζω τώρα ότι αναφέρεται πολύ το Synology Hybrid RAID (SHR), τί είναι καλύτερο? απ' ότι καταλαβαίνω, το SHR βοηθά περισσότερο αν έχει κανείς περισσότερους διαφορετικούς δίσκους, σωστά?

Σε SHR πηγαινε
Ειναι το RAID 1 απλα βελτιωμενο σε σημεια, απο τη Synology
Οταν με το καλο πας σε μεγαλυτερους δισκους, η διαδικασια θα ειναι πολυ πιο γρηγορη και πολυ πιο ευκολη
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#551996 Ευχαριστώ πολύ Wagner!

Γίνονται όλα τα αρχεία back up? Αυτό είναι το ζητούμενο, τώρα κάνω μια φορά τη βδομάδα με εξωτερικό δίσκο. Θέλω όμως να το σταματήσω κ να τα έχω σε 2 δίσκους.

< >
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
PeterPan έγραψε:Ευχαριστώ πολύ Wagner!

Γίνονται όλα τα αρχεία back up? Αυτό είναι το ζητούμενο, τώρα κάνω μια φορά τη βδομάδα με εξωτερικό δίσκο. Θέλω όμως να το σταματήσω κ να τα έχω σε 2 δίσκους.

< >

Το Raid 1 δεν ειναι Backup.
Απλα γραφει τα αρχεια σου σε δυο δισκους ταυτοχρονα
Καλο θα ηταν, τα πολυ σημαντικα αρχεια, να συνεχισεις να τα κρατας και σε αλλο δισκο.
Ποτέ δεν ξειρεις τι μπορει να γινει
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#552033 Σωστο...
Μπορεις να εχεις δυο δισκους σε raid 1 αποκλειστικα για backups...

Να δεις ομως και τι γινεται αν crash-αρει ο ενας δισκος ή η συσκευη στην οποια βρισκονται, οποια λυση και αν επιλεξεις ετσι ωστε σε τετοια περιπτωση να μη βρεθεις προ εκπληξεων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#552087 Λοιπόν η γυναίκα είχε την καλύτερη ιδέα

Παίρνω από την παλιά μου eizo s1931 τη βάση που ήταν γαματη και την βάζω στη νέα οθόνη που δεν έχω την καλή βάση των μεγαλύτερων μοντέλων και πλέον έχω ρύθμιση ύψους φοβερή καθώς και περιστροφή :yahoo:
Μόνο pivot δεν μπορώ να κάνω τελείως αλλά δεν θα έκανα και ποτέ.
Οπότε τα 500 ευρώ που είχα δώσει πριν τόσα χρόνια μου προσφέρουν ακόμα.

Από βάρος κομπλέ, η 19αρα αν και πολύ πιο μικρή ήταν σαφώς πιο βαριά, η βάση την έχει για πλάκα

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Wagner669 έγραψε:
PeterPan έγραψε:Ευχαριστώ πολύ Wagner!

< >

Το Raid 1 δεν ειναι Backup.
Απλα γραφει τα αρχεια σου σε δυο δισκους ταυτοχρονα
Καλο θα ηταν, τα πολυ σημαντικα αρχεια, να συνεχισεις να τα κρατας και σε αλλο δισκο.
Ποτέ δεν ξειρεις τι μπορει να γινει

ευχαριστώ wagner!
καταλαβαίνω αυτό που λες κ ακριβώς αυτό λέει κ η synology όπως διαβάζω. αλλά επί του πρακτέου, διαβάζω ότι αν έχω SHR μπορώ να ανακτήσω τα αρχεία όταν έχει καταστραφεί ένας δίσκος στο σύστημα, και με SHR-2 όταν έχουν καεί μέχρι κ 2 δίσκοι. σωστά? οπότε χονδρικά με SHR καλύπτομαι αν καεί ένας δίσκος.