- 20 Νοέμ 2018, 02:18
πού έχει/είχε την 850 70ευρώ παραπάνω;
500αρου + τη βλέπω που δεν το ψήνω (όχι ότι δεν τα αξίζει απλά για τη δική μου ανάγκη το τελείως γυμνό μοντέλο είναι αυτό που χρειάζομαι, hdmi και dp δεν θέλω κάτι άλλο)
το πλαίσιο είναι κάτι κακό εξορισμού προφανώς, αλλά ήθελα φάση με τη πιστωτική και άμεση παραλαβή
και ναι ρε φίλε είμαι παρορμητικός, εκείνη τη στιγμή την ήθελα εκείνη τη στιγμή την πήρα
φυσικά αν μιλάμε για 300 είναι ευκαιρία δεν το συζητάμε, στα 400 είναι απλά τίμια τιμή, όχι κάτι να σκίζεις τα ρούχα σου αλλά δεν νιώθω ότι αδικήθηκα, ούτε μυρίζω νύχια να φανταστώ ότι η lg θα ξεσκιστεί να ξεστοκάρει κάτι που ήδη στα μεγάλα μαγαζιά το πουλούσε ως έκπτωση και μου έλεγε ο πωλητής ότι του φεύγουν σα ζεστά ψωμάκια και στα 400
αν ήταν πάντως να πάω να τα ακουμπήσω χοντρά να με νοιάζει το κάτι παραπάνω ή το κάτι παρακάτω που δεν είναι τα ηχεία και το usb-c, αυτό θα ήταν να είναι 4Κ/144hz αλλά προς το παρόν κάτι τέτοιο κάνει μυθικά χρήματα μπορεί και τα 7πλασια από αυτά που έδωσα. και βεβαίως και πιο "σωστό" hdr γιατί για το απαίδευτο στο hdr μάτι μου ωραίο φαίνεται και το hdr της συγκεκριμένης αλλά υπάρχει και αρκετά καλύτερο
και αυτό είναι το μόνο που ειλικρινά μου λείπει και με βάζει σε σκέψεις για το πολύ απώτερο μέλλον (αν και κακά τα ψέματα θα μείνει 6 χρόνια τουλάχιστον όπως και να χει, όπως η προηγούμενη έμεινε σχεδόν 9)
ας συμφωνήσουμε τουλάχιστον ότι τα 300 ειναι πολύ καλή τιμή όποιος το σκέφτεται ας προχωρήσει.
μόνο αντικειμενικό αρνητικό είναι ότι οι 27 ίσως είναι λιγες για 4Κ για κάποιους που τους ενδιαφέρει πάρα πολύ το κομμάτι της παραγωγικότητας, κυρίως γιατί θα χρειαστεί scaling και δεν θα μπορέσει να εκμεταλλευτει στο έπακρο την μεγαλύτερη ανάλυση όπως θα έκανε σε μια 32αρα που είναι για μένα το ιδανικό μέγεθος για αυτή την ανάλυση.
(από την άλλη βέβαια έχεις φοβερό pixel density και αν μιλάμε για media περιεχόμενο το ότι βλέπεις pixel με το μικροσκόπιο είναι επίσης φοβερό)
αλλά για αυτό που είναι και κοστίζει η συγκεκριμένη είναι καλή
καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς