Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By markvag
Zorz έγραψε:
markvag έγραψε:Μόνο και μόνο επειδή έχουμε γλιτώσει στις εξόδους από τον κάθε ηλίθιο που θεωρεί ιερό δικαίωμά του να μας γεμίζει καρκίνο σκέφτομαι να ψηφίσω Κυριάκο. :lipsealed: :help:

Σε πείραξε ο καθαρός αέρας. :lipsealed:

:lol: :lol:

Από το σοκ είναι, θα περάσει... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By italakias
markvag έγραψε:Μόνο και μόνο επειδή έχουμε γλιτώσει στις εξόδους από τον κάθε ηλίθιο που θεωρεί ιερό δικαίωμά του να μας γεμίζει καρκίνο σκέφτομαι να ψηφίσω Κυριάκο. :lipsealed: :help:

Εγω πιστευω οτι κατα βαθος ζηλευεις τους καπνιστες επειδη εισαι χεστης και φοβασαι να καπνισεις.
Επειδη μπορουμε και απολαμβανουμε τον καφε και το ποτο ενω εσυ δεν μπορεις
Οταν μετα το φαγητο αναβουμε το τσιγαρο εσυ πινεις σοδα για να χωνεψεις.
Μεστην μιζερια ζειτε οι μη καπνιστες και ειστε υπερ του νομου επειδη θελετε να μας στερηθει αυτη η απολαυση.
Δεν μπορεις να μου μιλας για παθητικο καπνισμα και καρκινο οταν βγαινεις μια φορα τον μηνα για τσοκολατα ή καφε .
Ωπα ρε μαγκα,που σε γεμησαμε καρκινο.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
italakias έγραψε:

Εγω πιστευω οτι κατα βαθος ζηλευεις τους καπνιστες επειδη εισαι χεστης και φοβασαι να καπνισεις.
Μεστην μιζερια ζειτε οι μη καπνιστες και ειστε υπερ του νομου επειδη θελετε να μας στερηθει αυτη η απολαυση.
Δεν μπορεις να μου μιλας για παθητικο καπνισμα και καρκινο οταν βγαινεις μια φορα τον μηνα για τσοκολατα ή καφε .

Πάντως στο τρολλάρισμα είσαι καλός... γιατί αποκλείεται να λες τέτοια πράγματα στα σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
italakias έγραψε:

Πες τα βρε ιταλαλια μου με τις ακαπνες φλωρετες :shifty:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#619893 2χρόνο και ακαπνο, τόσο καλό ρύθμισμα; Μπράβο!
Άβαταρ μέλους
By dimviii
drdino έγραψε:2χρόνο και ακαπνο, τόσο καλό ρύθμισμα; Μπράβο!

:s_rofl
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#619949 Μπράβο 1000+ φορές
Συνεχίζει το άκαπνο όπου εχω πάει

Στα δικά μου βιβλία κάτι τέτοια μετράνε πολυ περισσότερο απο επιδόματα επαναπατρισμού κτλ

Μακάρι να αποτελέσει αφορμή για να τολμήσουν την επιβολή μερικών νόμων ακόμα και να καταπολεμηθεί το τέρας της ανομίας .
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
KiloMeater έγραψε:Μπράβο 1000+ φορές
Συνεχίζει το άκαπνο όπου εχω πάει

Στα δικά μου βιβλία κάτι τέτοια μετράνε πολυ περισσότερο απο επιδόματα επαναπατρισμού κτλ

Μακάρι να αποτελέσει αφορμή για να τολμήσουν την επιβολή μερικών νόμων ακόμα και να καταπολεμηθεί το τέρας της ανομίας .
Εγώ σαν καπνιστής δηλώνω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από το νόμο που τηρείται. Μπορεί να καπνίζω αλλά δεν σημαίνει ότι ευχαριστιεμαι τα μαγαζιά τεκεδες είτε εστιατόρια είτε καφετέριες... Μπράβο λοιπόν στον κουλή που είχε τα κακαλα να το επιβάλει... Αυτό που δεν μαρεσει είναι ο φανατισμός και από τους καπνιστές και από τους αντικαπνιστες... Όσο για τα ποστ του τρακη καλά αυτός είναι καμένος έτσι και άλλιως... Σωτηρια δεν υπάρχει.... Καλά Χριστούγεννα και χρόνια πολλά σε όλους
Άβαταρ μέλους
By elteo
#619962 Σε κλειστό καφέ χτες δεν υπήρχε ίχνος τσιγάρου. Ήταν γεμάτο με οικογένειες και παιδιά. Έρχονται 2 νεαροί και ανάβουν τσιγάρο πριν παραγγείλουν. Εγώ στο διπλανό τραπέζι. Λέω κάτσε να δω τι θα γίνει πριν κάνω παρατήρηση. Έρχεται η σερβιτόρα και τους λέει ευγενικά ότι απαγορεύεται. Αυτοί τσατίζονται και σηκώνονται και φεύγουν.

Στο καλό και να μας γράφετε.... γλεντζέδες. :s_bye :s_drinks

:s_rofl
Άβαταρ μέλους
By italakias
#619994 Αναρωτιεμαι,ποσα κομπλεξ εχει ο κοσμος και ποσο τους εχει πηδηξει το μυαλο το παγκοσμιο οικονομικο συστημα.
Περαστικα σας και οσο σας δινει την ψευδαισθηση ισχυος ,το αγγουρι θα μπαινει πιο βαθια. :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By melos86
#620000 Αισθητη η διαφορα στα καταστηματα υγειονομικου ενδιαφεροντος φετος στις γιορτες! Ποιοτητα ζωης το βγαινεις εξω απο το μαγαζι μυριζοντας ακριβως οπως μπηκες... :yahoo:
Και νομιζω το οτι υπαρχουν ακομα και καπνιστες που αποδεχονται και παραδεχονται το μετρο λεει πολλα!