- 31 Ιούλ 2023, 20:07
Anonymous Founder έγραψε:..."Το Εuro2day.gr σπάει το «γρίφο» Ellington με Attica Bank και… Clayton"...
ΧαιΦαι πες του Εuro2day.gr μη σκισει κανενα καλσον απο το αποκλειστικο ή μην κλασει απο την προσπαθεια να το παιξει Σερλοκ Χολμς και Ντογιακος ατ δε σειμ ταιμ. Τα κολπα που κανουν εκει περα ειναι γνωστα εδω και καιρο σε οσους παρακολουθουν στενα την τραπεζα Αττικης και τα εγραψε μαλιστα 2 εβδομαδες νωριτερα και το newsbomb.gr
https://www.newsbomb.gr/oikonomia/story ... -ellingtonΑπλα κραταμε στην ακρη του μυαλου μας 2 πραγματα:
1) Εγκρινει ο κεντρικος ο Στουρναρας τα αλλαξοκωλικια που γινονται στην Αττικα Μπανκ, οποτε ολα ποπα
2) Η Αττικης ειναι το μονο ξεροκοκκαλο που θα αφησουν να μασουλησει το ερμο το ΤΧΣ και να βγαλει μεροκαματακι. Ολες οι συστημικες αποφασισαν να κανουν αποεπενδυση (ετσι το λενε τα λαμογια) και να εξαγορασουν πισω τις μετοχες τους απο το ΤΧΣ. Δηλαδη το ΤΧΣ εχωσε τα δισεκατομμυρια ΜΑΣ και τους στηριξε οταν οι μετοχες ηταν στο θεο και θα κανονισουν ενα καλο ταιμινγκ για να τις ξαναπαρουν πισω οι μανγκες οι τραπεζιτες οταν ειναι στον πατο. Κερασμενα απο εμας τα κοροιδα τα κερδη των συστημικων τραπεζωνε
Εν κατακλειδι:
Για τον δικο μου ανωμαλο τροπο που εχω αποφασισει να επενδυω τα λεφτα μου, λογω της ανωμαλης χωρας στην οποια ζουμε, η Αττικης ειναι αυτη τη στιγμη το καλυτερο μου οχημα προς τον πλουτιζμο. Ουτε ο Μαξ δεν εχει δει τετοιο διαστημοπλοιο. Απλα περιμενω να πατησουν το γαμημενο το κουμπι και να απολαυσω την εκτοξευση