Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
ArrowsFA1 έγραψε:Νομίζω ήρθε η ώρα για Synology....για πείτε οι γνώστες ποιο μοντέλο ψωνίζουμε; Wagner ακούει;

Αναλογα τι θελεις να κανεις, τι θελεις να ξοδεψεις, ποσους δισκους θελεις να βαλεις.
Επισης, μπορεις να περιμενεις τις γιορτες, να δεις μηπως παιξει καμια προσφορα
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#544353 Ε ιδιο cpu φοραμε :lol:
Και μνημες 3200 εγω :s_tongue :s_tongue

Πολύ ωραιο παντως!!!
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
Wagner669 έγραψε:
ArrowsFA1 έγραψε:Νομίζω ήρθε η ώρα για Synology....για πείτε οι γνώστες ποιο μοντέλο ψωνίζουμε; Wagner ακούει;

Αναλογα τι θελεις να κανεις, τι θελεις να ξοδεψεις, ποσους δισκους θελεις να βαλεις.
Επισης, μπορεις να περιμενεις τις γιορτες, να δεις μηπως παιξει καμια προσφορα

1 ή 2 δίσκους. Budget συζητήσιμο αναλόγως δυνατοτήτων, 150-300 €.
Θέλω να έχω απομακρυσμένη πρόσβαση προφανώς.
Ει δυνατόν ελάχιστο θόρυβο/κατανάλωση.
Άλλα μπλιμπλίκια συζητήσιμα/καλοδεχούμενα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#544379 Δεν είναι για σπίτι = συνταγή για διαζύγιο λόγω κόστους/μεγέθους.

Εργαλείο της δουλειάς είναι
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#544383 dimik αυτό που είναι forensic ποια είναι η φάση του ακριβώς; τι κάνει; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By dimik
QsisVTS έγραψε:dimik αυτό που είναι forensic ποια είναι η φάση του ακριβώς; τι κάνει; :hmmm:

Κοίτα αγοράστηκε για σκοπούς forensics, δηλαδή απλοποιημένα, να χώνεις μέσα images δίσκων και να κάνεις ανάλυση για το αν είχε κάποιος πρόσβαση στα δεδομένα, αν υπήρχε κάποιο malware που υπέκλεπτε δεδομένα ή έδινε πρόσβαση κοκ. Για αυτό και έχει μέχρι και tape drive.

Τελικά θα καταλήξει να χρησιμοποιείται για σκοπούς penetration testing, red teaming, να σπάει hashes, passwords κλπ κλπ.
Άβαταρ μέλους
By dimik
corsair έγραψε:
krom έγραψε:Noiiss

Ποιά έκδοση είναι αυτή?

μαλλον εννοεις NOISE :lol:

Κι όμως, το έστησα στο γραφείο πριν το μεταφέρω στο server room και δεν ακούγεται περισσότερο από ένα απλό PC, με τόσους ανεμιστήρες δουλεύουν όλοι ρελαντί :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
dimik έγραψε:
QsisVTS έγραψε:dimik αυτό που είναι forensic ποια είναι η φάση του ακριβώς; τι κάνει; :hmmm:

Κοίτα αγοράστηκε για σκοπούς forensics, δηλαδή απλοποιημένα, να χώνεις μέσα images δίσκων και να κάνεις ανάλυση για το αν είχε κάποιος πρόσβαση στα δεδομένα, αν υπήρχε κάποιο malware που υπέκλεπτε δεδομένα ή έδινε πρόσβαση κοκ. Για αυτό και έχει μέχρι και tape drive.

Τελικά θα καταλήξει να χρησιμοποιείται για σκοπούς penetration testing, red teaming, να σπάει hashes, passwords κλπ κλπ.

α την παίρνετε πολύ σοβαρά την ασφάλεια :help:

να ρωτήσω αυτό λέει ότι έχει υδρόψυξη, έχει κάποια γνωστή all in one του εμπορίου ή custom?

τα φανάκια πάντως είναι λίγο καγκουριά, όχι ότι εγώ θα το έκανα πολύ διαφορετικά, αλλά όπως και να το κάνουμε τα led είναι καγκουριές :lol:

θυμάμαι εσύ είσαι με το μεγαλο haf , μάλλον για αυτό σε τράβηξε αυτό το μηχάνημα και στη δουλειά :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By xenos
dimik έγραψε:Εργαλείο της δουλειάς είναι

--- Τι OS έχει; Ποια tools θα τρέχουν εκεί;
Τελευταία επεξεργασία από xenos και 23 Οκτ 2018, 12:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά