Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
nikos έγραψε:Βάλε το δάχτυλο πολλές φορές για να το διαβάσει

Αυτό ήταν! Thanks!

@georgex72: Δίκιο είχες, σε ευχαριστώ κι εσένα.

corsair έγραψε:ετσι γενικά οπως του το λες, θα μεινει χωρίς κινητο επειδη θα παρεξηγησει τις οδηγιες...

Γενικά πάντα είχα επιτυχία σε αυτό το δαχτυλικό θέμα. Απλά δεν είχε να κάνει με κινητά... :innocent: :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By pik.
bujinkan έγραψε:
pik. έγραψε:ελα παππου μου να σου δειξω τα αμπελια σου....

δεν θα μεινω σε αυτα που λετε...περι stand by 31 ωρες με 4,5 ωρες οθονη....
ουτε στο 30+ποσοστο.
ξερω να διαβαζω πολυ καλα.
Δεν θα μεινω καν στο οτι παιζει να εχω αλλαξει οσα κινητα εχετε αλλαξει ΟΛΟΙ σας εδω μεσα μαζι...
ας το αφησουμε και αυτο

θα μεινω στο οτι με το iPhone 8Plus μου εκανα 7 ωρες ΟΘΟΝΗ με 1 ωρα κλησεις σε 30 ωρες αποκλειστικα σε 4g με roaming σε ταξιδι.
χωρις ιχνος wifi και όλα ανοιχτα.

αρα συμφωνα με αυτη την χρηση και λαμβανοντας υποψην οτι το 8Plus εχει μπαταρια 2691mAh τοτε με συγχωρειτε αλλα το κινητο ειναι απλα καλο.

και πριν ακουσω καμμια ενσταση να πω οτι στο iPhone εχεις usage που δεν δειχνει SOT αλλα υπαρχει εφαρμογη που μια χαρα δειχνει.
Αρα ειχα
7 ωρες οθονη
11ωρες usage >επιπεδα ipad.
περιπου 31 ωρες αποκλειστικα σε 4g.

και ολα ανοιχτα.

αρα ...
amoled + 4.000mAh μπαταρια ,με συγχωρειτε αλλα η επιδοση ειναι καλη ομως οχι κορυφαια.
για να μην πω μετρια.

Οποιος δεν πιστευει μπορει προφανως να αγορασει ΚΑΙ το iPhone 8 Plus και να μας πει αν ισχυουν αυτα που λεω.
Αν δεν το εχετε παρει ή δεν γνωριζετε,παρακαλειστε να μην καταφυγετε σε κραυγες.
Hellooo και εγώ είχα το s8+ και αυτοί.οι χρόνοι δεν παίζουν εκτός αν το έχεις άδειο.Με λίγες εφαρμογές ... Εμένα ποτέ δεν ξεπέρασε τις 5 ώρες sot μέσο όρο είχα 4μίση ωρες.
Καμία σχέση με mate 10 και το διαβάζω παντού αυτό σε όλα τα φόρουμ
Το mate είναι κτήνος αυτονομίας
Επσιης έχει μεγάλη διαφορά το άνοιγε κλεινε τη συσκευή από το να δεις πχ μια ταινία. Όταν Είναι συνεχόμενα Ανοιχτή η οθόνη τότε κάνει καλύτερους χρόνους sot.
ΥΓ δεν είσαι ο μόνος που έχεις αλλάξει πολλές συσκευές

< using smoke signals

δεν μιλουσα για το S8+ το οποιο επισης ειχα ,αλλα για το iPhone8Plus.
για να μην αφησω ασχημη εντυπωση στο τοπικο...

το Mate ειναι πολυ καλο σε αυτονομια ομως αντικειμενικα καποιος θα περιμενε περισσοτερα σε αποδοση με μπαταρια 4χιλ και amoled οθονη.

Προφανως ομως,τα λογια μας δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ σημασια αν ο καθε κατοχος ειναι ευχαριστημενος με την συσκευη του και με βαση τις απαιτησεις του και τον τροπο ζωης του.
Αυτα ειναι πολυ υποκειμενικα.

απλα εχω παρατηρησει και επιβεβαιωσει οτι δεν πιανει τους χρονους ενος 5Τ ή ενος iPhone 8Plus.

απο εκει και περα δεν αμφισβητω την ποιοτητα του τηλεφωνου ή την αξια του,ισα ισα.
Ομως οταν καποιος δεν εχει χρησιμοποιησει συγκεκριμενες συσκευες ,δεν ειναι κακο να πει οτι μπορει να ειναι και ετσι.

τεσπα,οπως και να εχει αφου καποιος ειναι ευχαριστημενος με την συσκευη του τα λογια ειναι περιττα
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#484031 Είναι μόνιμα πάνω από τους χρόνους ενός iPhone 8 Plus.
Θα μου κάνει εντύπωση αν δεν είναι και από το 5Τ αλλά δεν έχω άποψη για αυτό.

Το έχεις το Mate 10 Pro?
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#484037 Πρώτη πλήρη φόρτιση
18% left ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

< using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By pik.
NickTG έγραψε:Είναι μόνιμα πάνω από τους χρόνους ενός iPhone 8 Plus.
Θα μου κάνει εντύπωση αν δεν είναι και από το 5Τ αλλά δεν έχω άποψη για αυτό.

Το έχεις το Mate 10 Pro?

οχι αλλά αφου μου λες οτι ειναι τοσο καλο ,θα το αγορασω.
μια αμεση συγκριση με ιδιες συνθηκες χρησης θα προσφερει καλυτερα συμπερασματα.

Ειμαι περιεργος που ολοι το εκθειαζουν ετσι,θα χαρω να ειναι ολα αληθινα.
Αυριο επομενως θα το παρω. :)
ομως 4,5 ωρες ΣΟΤ δεν ειναι πολλες.
ακομα και με τοσες ωρες stand by και με 32% ακομα.

εσυ εχεις παρει το iPhone 8Plus?
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
KiloMeater έγραψε:Πώς έκανες μαύρο το settings background?
Battery darken interface colors

< using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By NickTG
pik. έγραψε:οχι

pik. έγραψε:Ομως οταν καποιος δεν εχει χρησιμοποιησει συγκεκριμενες συσκευες ,δεν ειναι κακο να πει οτι μπορει να ειναι και ετσι.

:hmmm:

pik. έγραψε:
εσυ εχεις παρει το iPhone 8Plus?

Δεν δίνω λεφτά για iPhone, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς υπάρχει ένα στο σπίτι.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
red_monster έγραψε:Το iPhone 8 τσαγιαζει s8 και ας έχει πολύ μικρότερη μπαταρία
Και εσύ γράφεις σε.λάθος.τοπικό:)

< using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#484141 Αυτό που μου κάνει εντύπωση και πρέπει να είναι πλασματικό είναι το ότι πέφτω για υπνο στις 11 με πλήρως φορτισμένο το κινητό και το πρωί 7μίση το βρίσκω να μην έχει χάσει τίποτα πάλι στο 100%

< using smoke signals
Άβαταρ μέλους
By corsair
bujinkan έγραψε:Αυτό που μου κάνει εντύπωση και πρέπει να είναι πλασματικό είναι το ότι πέφτω για υπνο στις 11 με πλήρως φορτισμένο το κινητό και το πρωί 7μίση το βρίσκω να μην έχει χάσει τίποτα πάλι στο 100%

< using smoke signals

Αν σε βοηθαει το doogee μου (που δεν τρεχω ομως ιδιαιτερα syncs να το απασχολουν στο background) χάνει 1% το βράδυ... και δεν εχω διαπιστωσει να ναι πλασματικο. Στο OP5 μου χάνω 5-8% αλλα αυτό τρέχει και πολλά syncs.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#484230 Να το βαζεις flight mode για το καλό σου

.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Geo f1 έγραψε:Να το βαζεις flight mode για το καλό σου

.

Δεν μπορούν όλοι να το κάνουν αυτό :oops: