Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
#184394 θελω να κλεισω ενα χωρο 11 μηκος επι 3 υψος με τσιμεντοσανιδα. για να βαλω στρωτηρα πανω και κατω που θα βιδωθουν οι τσιμεντοσανιδες χρειαζεται να τραβηξω αλφαδειες ωστε ο τοιχος να ειναι τελειως καθετος και οχι σαν τοιχος πολυκατοικιας της αθηνας που δεν μπορουν να βαλουν πορτες οι μαραγκοι και βριζουν.
θα ηθελα λοιπον ενα αυτοεπιπεδουμενο λεηζερ που να φτανει τα 11 μετρα και να μας δεινει γραμμη κατω και πανω .
τι θα ηταν καλυτερα να παρω ; το φτηνοτερο που θα μας εκανε την δουλεια μας ; μιας και ερασιτεχνικα θα χρειαστει μια 2 φορες τον χρονο .
κινεζικα φτηνα υπαρχουν;
Άβαταρ μέλους
By nEK
#184427 Ραμα...

Δυσκολα θα σε βολεψει λασερ να χτυπαει πανω και κατω, μα ειναι αλφαδια και να κοστιζει λιγο.
Παρε ενα φτηνο να σημαδεψεις τοιχους και στο ταβανι και πατωμα τφαβα ενα ραμα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#184448 Έχω αγανακτήσει με τη φάση ενοικίασης σπιτιού. Ακούστε περιπτωσάρα. Έχω βάλει στο μάτι εδώ και καιρό αυτό. Τυχαίνει να μένουν φίλοι εκεί γύρω και την ξέρω την περιοχή, μ' άρεσε η πολυκατοικία, θέλω να πάω και προς κέντρο, το βρήκα και σε αγγελία, έκανα το homework και ετοίμασα και μία προσφορά να του κάνω. Παίρνω τηλ στο μεσίτη (άλλος, όχι αυτός της αγγελίας) και του λέω το και το θέλω να το δω αλλά παρατήρησα ότι εδω και μερικές μέρες την έχετε κατεβάσει την αγγελία. Έχει νοικιαστεί το σπίτι? Όχι... ξέρετε...την έχω κατεβάσει γιατί λείπουν κάποια βασικά από το σπιτί (κουζίνα, κάποια είδη υγιεινής :dizzy: ) και ο ιδιοκτήτης δεν είναι διατεθειμένος να τα βάλει στην παρούσα φάση. :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Καλά ρε μάστορα το χετε με ενοικιαστήριο εδώ και 1.5 χρόνο, το χει ο άλλος ο μλκ σε 2-3 μεσιτικά και 2 site, ζητάει ότι ναναι (700€ για 80τμ στους Αμπελόκηπους, έστω και νεόδμητο = τόσα μου λείπουν), για να καταλήξουμε ότι λείπουν κουζίνα κτλ?

Και ερωτώ, ΟΚ ξέρεις εξαρχής ότι πας να μπλέξεις σίγουρα με μαλακές. Και οι μεσίτες και ο ιδιοκτήτης. Αλλά έστω ότι γουσταρεις πολύ το σπίτι, την περιοχή κτλ κτλ. Αν σου ρίξει το ενοίκιο στα 400-450€, του βάζεις εσύ, αν φυσικά το δεχτεί, αυτά που λείπουν και για το Χ χρονικό διάστημα δεν του πληρώνεις ενοίκιο? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#184465 Πρόσεξε, μιλάμε για ενοικίαση έτσι? Πόσο λογικό είναι να βάλεις κουζίνες κτλ σε ένα ενοικιαζόμενο και να το αντισταθμίσεις με το ενοίκιο? Εγώ εκεί κολλάω. Ειδικά από τη στιγμή που δεν είναι ότι πρέπει να αλλαχθούν 2 παραθυρόφυλλα και λες στον ιδιοκτήτη ότι άστο μάστορα θα τα βάλω εγώ και τα βρίσκουμε στο νοίκι. Ολόκληρη κουζίνα χρειάζεται και κάτι άλλα. Θέλει στην καλύτερη κάνα 6χιλιαρο πιστεύω έτσι όπως μου τα είπε στο τηλ.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#184471 Προφανώς και δεν έχω σε καμία περίπτωση τη διάθεση να δώσω 700€ για ενοίκιο. Κάποιες σκόρπιες σκέψεις έκανα μήπως και για το συγκεκριμένο σπίτι έριχνα κατά πολύ με αυτόν τον τρόπο το ενοίκιο. Αν πχ έτσι μου έβγαινε στο 450αρι αυτό θα ήμουν πανευτυχής. Αν πάλι δε μου κάτσει, τι είχαμε τι χάσαμε.

Υπάρχει από την άλλη και το εξής ερώτημα. Έστω ότι εγώ του εξοπλίζω το σπίτι και σκάω 6.000€ (μπακάλικο το νούμερο). Παράλληλα κάνουμε συμφωνία για ενοίκιο 450€ (ξανά μπακάλικο), τουτέστιν είμαι "δεσμευμένος" για τουλάχιστον 13 μήνες και φυσικά υπογράφουμε το μίνιμουμ συμβόλαιο που αν δεν κάνω λάθος είναι δύο χρόνια. Μπορεί αυτός με κάποιο τρόπο στο 6μηνο πχ να με σουτάρει και να του μείνουν τα πράγματα? Νομίζω πως όχι, έτσι?
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#184474 Αυτό είναι νεόδμητο;
Εικόνα

Αυτό είναι μπάνιο νεόδμητου σπιτιού;
:dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Μήπως μιλάμε για ανακαίνιση που έγινε και ολίγον άρπα κόλλα;

Stefan με 700 ευρώ βρίσκεις ΠΑΛΑΤΙ αν και μου φαίνεται υπερβολικό το ποσό για σπίτι εργένη.

Με πολύ μικρότερο ποσό βρίσκεις το παρακάτω
Κώδικας: Επιλογή όλωνhttp://www.xe.gr/property/enoikiaseis%7Ckatoikies%7Clykavittos%7C205845571%7Cφωτογραφιες.html

που είναι σε απείρως καλύτερη περιοχή και με θέα για εκσπερμάτωση.

Δεν συζητάμε για το τι βρίσκεις στα προάστια...

Έστω ότι εγώ του εξοπλίζω το σπίτι και σκάω 6.000€

Είναι κάποιο χιούμορ που δεν πιάνω αυτό;
:hmmm: :help:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#184475 Ο Χριστος μπρε Eddie, πολυκατοικια στην καλυτερη early 70's ρετιρε χωρις μονωση, θεα Λυκαβηττος και τα απλωμενα ρουχα και οι ψηστιερες των γειτονων.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
EDDIE_147 έγραψε:
Αυτό είναι μπάνιο νεόδμητου σπιτιού;
:dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Μήπως μιλάμε για ανακαίνιση που έγινε και ολίγον άρπα κόλλα;

Ότι είναι νεοδμητο είναι. Αυτό το ξέρω γιατί ξέρω την πολυκατοικία. Τώρα ποιοτικά μέσα δεν ξέρω τι λέει σαν κατασκευή αλλά δεν μου κάνει εντύπωση αυτό το μπάνιο όταν ο άλλος έχει καινούριο το σπίτι και κάθεται γιατί δεν θέλει/μπορεί να βάλει κουζίνα.

EDDIE_147 έγραψε:Stefan με 700 ευρώ βρίσκεις ΠΑΛΑΤΙ αν και μου φαίνεται υπερβολικό το ποσό για σπίτι εργένη.

Με πολύ μικρότερο ποσό βρίσκεις το παρακάτω
Κώδικας: Επιλογή όλωνhttp://www.xe.gr/property/enoikiaseis%7Ckatoikies%7Clykavittos%7C205845571%7Cφωτογραφιες.html

που είναι σε απείρως καλύτερη περιοχή και με θέα για εκσπερμάτωση.

Δεν συζητάμε για το τι βρίσκεις στα προάστια...

Προφανώς όπως έγραψα και πάνω δεν έχω κανένα σκοπό να δίνω 700€ για ενοίκιο. 450€ είναι το ταβάνι, άντε 500€ ΜΟΝΟ σε περίπτωση που θα βρεθεί σπίτι με πάρκινγκ για το Audi. Από κει και πέρα δεν μπορώ να κοιτάω όπου να ναι γιατί υπάρχει ο περιορισμός της δουλειάς. Η δουλειά μου είναι Κάντζα και θέλω σπίτι στον άξονα της Μεσογείων και σε καμία περίπτωση δεν θα συνεχίσω να πληρώνω 100€ διόδια στην ΑΟ ενώ επίσης δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνω πάνω απο μισή ώρα να πηγαίνω εκεί. Άρα περιοριζόμαστε από πολλά κριτήρια. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί κατι αξιόλογο.

EDDIE_147 έγραψε:
Έστω ότι εγώ του εξοπλίζω το σπίτι και σκάω 6.000€

Είναι κάποιο χιούμορ που δεν πιάνω αυτό;
:hmmm: :help:

Διάβασε πιο πάνω. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#184480 Στη συγκεκριμένη περιοχή τα περισσότερα αφορούν παλιές-ανακαινισμένες πολυκατοικίες.
Οι μπουγάδες του Λυκαβηττού είναι πιο premium από τις μπουγάδες του Πύργου Αθηνών.
:rtfm:

Η δουλειά μου είναι Κάντζα

Είσαι και γειτονάκι...

Κώδικας: Επιλογή όλωνhttp://www.xe.gr/property/enoikiaseis%7Ckatoikies%7Cleontari-kantza%7C201492736%7Cφωτογραφιες.html

Ασχολείσαι ακόμα με τις παραπάνω σαπίλες;
:roll:

Αν σου βγάλει και το 50αρακι είσαι δίπλα στη δουλειά σου, ΠΑΣΑΣ και με σημαντικό όφελος σε καθημερινές μετακινήσεις που αντισταθμίζει τις φορές που θα πας με αμάξι στο κέντρο.
Επειδή μένω στην περιοχή να σου αναφέρω δεδομένα:
- 30' από παραλία (Πόρτο Ράφτη)
- 30' από Γλυφάδα με νορμάλ κίνηση (άνευ Α.Ο)
- 30' από κέντρο με αρκετή κίνηση (15' χωρίς κίνηση τύπου βράδι, τσεκαρισμένο άπειρες φορές)
- 20' από Μαρουσοκηφισιές (από Δουκ. Πλακεντίας)

Είσαι 10' από το μετρό (βγάζω έξω το σταθμό Κάντζα που είναι δίπλα σου γιατί δεν έχει τακτικά δρομολόγια) και είσαι δίπλα ακριβώς στην Α.Ο.

Αν το κλείσεις στείλε pm για καφεδάκι.
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#184486 Το χω σκεφτεί κι αυτό ρε γμτ. Κάντζα, Γέρακας,Ανθούσα κτλ είναι φοβερό vmf. Όχι το συγκεκριμένο του λινκ βέβαια γιατί αυτό είναι για την οικογένεια Χωραφά. Φοβάμαι όμως ότι θα με φάνε οι βενζίνες και η όποια διαφορά θα εξανεμισθεί εκεί. Μπορεί μεν οι χρόνοι που αναφέρεις να είναι ρεαλιστικοί και το επιβεβαιώνω, αλλά σκέψου το χιλιομετρικά με αμάξι που θέλει 12λτ/100χλμ. Επίσης οι παρέες μου παίζουν ή βόρεια ή νότια άρα ξεχνάω το να έχω κόσμο σπίτι.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#184488 Αυτό που σου έβαλα στο link είναι η υπέρτατη μουνοπαγίδα και σπίτι για πάρτι χωρίς να έχεις "γείτονες".

Βασικά όσο το βλέπω μου φαίνεται ασύλληπτα χαμηλό το ποσό που ζητάει... :hmmm:

Για μένα πρέπει όπως και δήποτε να το δεις (αφού είναι και δίπλα σου) και γενικά να σκεφτείς την περιοχή.
Επίσης να ξέρεις ότι άλλο Κάντζα, άλλο Γέρακας.
:iconcool: :iconcool:

Εγώ μένω από πάνω (Γλυκά Νερά) και ομολογώ ότι η Κάντζα είναι άλλη φάση.
Πολύ πιο ισορροπημένη, μαζεμένη και καλαίσθητη δόμηση.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#184489 Η Α.Ο. με πασο "για δουλεια", ητοι πληρωνες 30 διελευσεις το μηνα και εκανες αλλες 15 δωρεαν για να συμπληρωθει το "εργασιμο" μου κοστιζε 84€ το μηνα.
Ελαχιστο ποσο για την ευκολια που παρεχει. Σε εμενα που πηγαινα απο κομβο Εθνικης μεχρι το Μαρουσι, τις καλες "πυκνης κυκλοφοριας" εποχες, παρειχε κερδος τουλαχιστον 20 λεπτα την ημερα σε ΚΑΘΕ κατευθυνση, κοινως τουλαχιστον 40 λεπτα καθε ημερα παραπανω υπνος/διασκεδαση.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
trident1971 έγραψε:Η Α.Ο. με πασο "για δουλεια", ητοι πληρωνες 30 διελευσεις το μηνα και εκανες αλλες 15 δωρεαν για να συμπληρωθει το "εργασιμο" μου κοστιζε 84€ το μηνα.
Ελαχιστο ποσο για την ευκολια που παρεχει. Σε εμενα που πηγαινα απο κομβο Εθνικης μεχρι το Μαρουσι, τις καλες "πυκνης κυκλοφοριας" εποχες, παρειχε κερδος τουλαχιστον 20 λεπτα την ημερα σε ΚΑΘΕ κατευθυνση, κοινως τουλαχιστον 40 λεπτα καθε ημερα παραπανω υπνος/διασκεδαση.

Αν οι απατεώνες στην Α.Ο. σταματήσουν να χρησιμοποιούν κάμερες-ταμεία, ευχαρίστως να την χρησιμοποιήσουμε και οι υπόλοιποι :s_mad .....αλλιώς βγαίνει ΠΟΛΥ πιο ακριβή ακόμα και από το να αγοράσεις ελικόπτερο να σε πηγαίνει στη δουλειά....