Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By criuser
#229319 Κανονικά με τον θυμό που βγάζεις και τους χαρακτηρισμούς και ετεροπροσδιορισμούς , θα μπορούσα να μην σου απαντήσω .

Αλλά επειδή θεωρώ ότι και οι υπερβολές στον διάλογο δικαιολογούνται , θα ξαναπώ την θέση μου .

Εσύ και ο Μάρκος , μισείτε και καταδικάζετε τον Πούτιν . Εγώ αντίθετα δεν ασχολούμαι με συναισθήματα , αλλά μόνο με την λογική . Και με την λογική , το συνολικό του πρόσημο για την χώρα του είναι θετικό . Οχι ότι είναι άγιος , ή ότι δεν έχουν συμβεί αυτά που γράφετε .

Αλλά τώρα αν συμβαίνουν και αλλού , πολλά έχουμε ακούσει . Δεν έχει όμως σημασία . Ο κόσμος τον συμπαθεί . Η Δύση τον αντιπαθεί .

Εμένα μου αρέσει που χάρις σε αυτόν υπάρχει και ένας δεύτερος πόλος και όχι κοσμοκρατορία όπως ήταν επί του μέθυσου προκατόχου του .
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#229328 Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι ποστ κριουζερ--->white noise?
Ο τύπος μπαίνει και γράφει κατεβατά σε 3-4 φόρουμζ με ό,τι συνοθύλευμα έχει στο κεφάλι του, δεν διαβάζει ποτέ τί του παραθέτει ο άλλος και όταν καταλάβει ότι ξεβρακώνεται για την μπουρδολογία που αραδιάζει, το γυρίζει στην τρελίτσα. Λίγα ποστ νωρίτερα πούλησε και πνεύμα για τον σκαραβαίο σε ποιόν? Στον ΒΕAMS :s_cool

Xαλαρώστε και απολαύστε, δεν χρειάζετε να τα παίρνετε στα σοβαρά :s_music
Άβαταρ μέλους
By markvag
italakias έγραψε:Ο Μαρκος τα βλεπει ολα με την απλη λογικη αλλα δεν μπορει να κοιταξει σε βαθος.
Ο Πουτιν και ο καθε ηγετης θα κανει τα παντα για να εξασφαλισει τα συμφεροντα του λαου και της χωρας γενικοτερα,ειτε οι εχθροι ειναι στο εξωτερικο ειτε στο εσωτερικο.
Μαρκο σου ξεφευγει το γεγονος οτι οι ΗΠΑ ειναι αυτες που θελουν ντε και καλα να ελεγχουν ολον τον κοσμο.
Ειναι αυτοι οι γαμημενοι αγγλοσαξωνες που εχουν γαμησει ολοκληρο τον πλανητη με τους πολεμους τους .
Ασχολεισου με αυτους και τα χαλια τους και ασε τον Πουτιν ο οποιος απλα αμυνεται απεναντι στα κωλοσυμφεροντα τους.

Εικόνα

Αν νομίζεις ότι τα λέω επειδή δεν τον γουστάρω γιατί μου έφαγε την γκόμενα ή δενξερωγωτι, μάλλον κάτι έχεις καταλάβει λάθος...

Απλοϊκότατα... Δεν γουστάρω τον Λιτβινένκο το σκοτώνω, δεν γουστάρω το Νέμτσωφ τον σκοτώνω, δεν γουστάρω τον άλλον τον στέλνω Σιβηρία... Στις εκλογές παίρνω ότι ποσοστό γουστάρω, καθώς απαγορεύω τη συμμετοχή σε όποιον δεν γουστάρω...

Για να δω... τι μου θυμίζει;;;; τι μου θυμίζει;;;;

Α, ναι... το βρήκα, την αγαπημένη σου!

Εικόνα

rx8_drifter έγραψε:Ακόμα δεν έχετε καταλάβει ότι ποστ κριουζερ--->white noise?
Ο τύπος μπαίνει και γράφει κατεβατά σε 3-4 φόρουμζ με ό,τι συνοθύλευμα έχει στο κεφάλι του, δεν διαβάζει ποτέ τί του παραθέτει ο άλλος και όταν καταλάβει ότι ξεβρακώνεται για την μπουρδολογία που αραδιάζει, το γυρίζει στην τρελίτσα. Λίγα ποστ νωρίτερα πούλησε και πνεύμα για τον σκαραβαίο σε ποιόν? Στον ΒΕAMS :s_cool

Xαλαρώστε και απολαύστε, δεν χρειάζετε να τα παίρνετε στα σοβαρά :s_music

Καλή ευκαιρία όμως να βάλουμε καμιά εικονίτσα! :rtfm: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By pik.
#229357 παντως απο αυτα που ερχονται θα σας δωσει ο Βλαδιμηρος πολλους λογους ή να τον αγαπησετε αποτομα ή να τον μισησετε επιπλεον... :lol:
Άβαταρ μέλους
By vice246
italakias έγραψε:Ο Πουτιν και ο καθε ηγετης θα κανει τα παντα για να εξασφαλισει τα συμφεροντα του λαου και της χωρας γενικοτερα,ειτε οι εχθροι ειναι στο εξωτερικο ειτε στο εσωτερικο...

Αυτο ειναι :offtopic:
Βαλτο στ' ανεκδοτα…
Άβαταρ μέλους
By cabala10
pik. έγραψε:παντως απο αυτα που ερχονται θα σας δωσει ο Βλαδιμηρος πολλους λογους ή να τον αγαπησετε αποτομα ή να τον μισησετε επιπλεον... :lol:

Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
:inlove:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#229620 Αγαπάμε, αγαπάμε! :inlove:

make love, not war και δεν συμμαζεύεται... :inlove:
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#229677 Για κάτι τέτοια χαίρεσαι που υπάρχει το δίκτυο και θλίβεσαι που δεν έχεις έναν αντίστοιχο εδώ.
Διαφθορά made in USA.
Αριθμοί που ζαλίζουν :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
BEAMS έγραψε:Για κάτι τέτοια χαίρεσαι που υπάρχει το δίκτυο και θλίβεσαι που δεν έχεις έναν αντίστοιχο εδώ.
Διαφθορά made in USA.
Αριθμοί που ζαλίζουν :dizzy:

Ο Oliver κάνει αναλύσεις με χιούμορ μεν αλλά με άποψη που τσακίζει κόκαλα,σάτιρα με τα όλα της δηλαδή.Ακολουθεί την λογική του μέντορα του john Stewart που όπως και ο Stephen Colbert αν και κωμικοί ,μέσα απο το χιούμορ ανέδειξαν καταστάσεις και γεγονότα που δεν τολμούσαν οι κλασσικοί δημοσιογράφοι.Εχω βάλει και video του για τις αμβλώσεις στο θέμα για τις σχέσεις των φύλων

.
Άβαταρ μέλους
By BEAMS
#229703 Το έχω δει το βίντεο που έχεις βάλει :)
Μα είναι κοινός τόπος πως το καλό χιούμορ είναι σοβαρότατη υπόθεση και απαιτεί ευφυία. Μέσω αυτού, μπορείς να ασχοληθείς με τα πιο φλέγοντα ζητήματα και να περάσεις την άποψή σου κατά τον καλύτερο τρόπο.
Στο συγκεκριμένο βίντεο πάντως, βλέπουμε πεντακάθαρα πως διανύουμε μια πολύ χυδαία εποχή.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#229714 αλλο ενα φοβερο αρθρο απο την telegraph

Saudi Arabia is bombing in Yemen to bring peace and stability
Contrary to misinformation, the Saudi intervention in Syria is intended to help the country and protect civilians there

http://www.telegraph.co.uk/news/worldne ... ility.html
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
#231009 OK Αρχίζουν να το καταλαβαίνουν η Τουρκία είναι η Αχίλλειος πτέρνα του ΝΑΤΟ.

It's Time to Kick Erdogan's Turkey Out of NATO
http://www.huffingtonpost.com/stanley-w ... 00670.html?
Άβαταρ μέλους
By cabala10
MONMAN έγραψε:OK Αρχίζουν να το καταλαβαίνουν η Τουρκία είναι η Αχίλλειος πτέρνα του ΝΑΤΟ.

It's Time to Kick Erdogan's Turkey Out of NATO
http://www.huffingtonpost.com/stanley-w ... 00670.html?

εδω οι αμερικανοι χτιζουν δυο αεροδρομια στην κουρδικη περιοχη της συριας...

its safe to say οτι θα πουλεψει αργα η γρηγορα