Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Dimitris_P έγραψε:Το μπάνιο και το έπιπλο μπάνιου δεν έχουν φώτα. Από πάνω έχω βάλει απλώς να κρέμεται μια λάμπα. Στο έπιπλο του μπάνιου η θέση για φως είναι πάνω από το δεξί μέρος του καθρέφτη προς το ντουλαπάκι οπότε θέλω κάτι ψιλοπλαγιαστό για να πιάσει και το υπόλοιπο μέρος. Φωτό θα βάλω το απόγευμα.

Επίσης το μπάνιο είναι ψηλό, καθώς δεν έχει πατάρι.

Οπότε θέλω να βρω ένα σωστό συνδυασμό φωτισμού και ειδικά στον καθρέφτη ώστε να με βοηθά στο ξύρισμα.

Πάρε ένα έπιπλο με ενσωματωμένο φωτιστικό ρε συ, σιγά το πρόβλημα. Βρες και με κατευθυνόμενες λάμπες, ώστε να στέλνεις περισσότερο φως όπου χρειάζεσαι κάθε φορά :thumbsup:

Άλλη επιλογή είναι φωτιστικό με ενσωματωμένο ανακλαστήρα, ώστε να το ρυθμίζεις όπως θες εσύ και να στέλνει φως όπου θες.
Άβαταρ μέλους
By nEK
#184689 Οι μαραγκοι πως μετρανε τα μετρα της κουζινας?
Βασικα ενας μου ειπε δεν δινει τιμη με το μετρο, βλεπει τι θελει ο πελατης και βγαζει κοστος.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#184708 Μετράνε τρέχον μέτρο πάγκου/ντουλαπιών, έχω ακούσει κι εγώ πάντως κάποιους που το κάνουν όπως σου είπε αυτός.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Pitt έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Πώς φαίνεται η ιδέα να μπει το γραφείο (υπολογιστής κλπ) σε μια γωνιά σε σαλόνι αντί να μπουν στο δωμάτιο; Με την σκέψη αφού είμαστε μόνοι να μην κλεινόμαστε στο δωμάτιο αλλά να είμαστε δίπλα στην κουζίνα, στο τζάκι κλπ. Να υπάρχει δηλαδή μια ζεστασιά.

Αν έχεις μεγαλούτσικο σαλόνι, μπορείς να το βάλεις. Εγώ έχω ένα γραφείο στυλ Λουδοβίκου σε μια γωνία του σαλονιού που δένει με τα έπιπλα.
Εντάξει, η οθόνη λίγο τα χαλάει, αλλά δεν ενοχλεί στο μάτι.

up

Τι είναι το στυλ Λουδοβίκου;
Κάτι τέτοιο;

Εικόνα

Σκέφτομαι να κάνω καμιά custom κατασκευή :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#188166 Πω, πω, πω! Αυτό με πλάκωσε με το που το είδα. :s_omg

Αν είναι αυτό το στυλ Λουδοβίκου, μάλλον έκανα λάθος, εκτός αν πρόκειται για τον άλλο Λουδοβίκο των Ανωγείων. :lol:

Αυτό που έχω είναι πολύ διακριτικό και λεπτοκαμωμένο.
Λειτουργικά (όσον αφορά τα συρτάρια κλπ) μοιάζει με αυτό:

Εικόνα

Ενώ η γραμμή του (σκαλίσματα, καμπύλες, καπλαμάς επιφάνειας) μοιάζει κάπως με αυτό αλλά σε πιο ντελικάτο:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#188423 Θα μπορούσες να βάλεις και μια φωτογραφία για πιο εύκολα :lol: :oops:

Δεν μου κάνει κάτι τέτοιο γιατί έχω τεράστιο κουτί οπότε πρέπει να έχει ένα ντουλάπι να το κρύψω.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#202272 Ψάχνω καρέκλες backup για παραπάνω άτομα κλπ, πτυσσόμενες κατά προτίμηση, και άνετες παράλληλα ώστε να μπορεί να κάτσει κάποιος 2-3 ώρες. Προς το παρόν το μυαλό μου πάει (λόγω κόστους) στις ξύλινες του πράκτικερ

Εικόνα

http://www.praktiker.gr/p/karekla-ptyss ... 79cm-36724
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Dimitris_P έγραψε:Ψάχνω καρέκλες backup για παραπάνω άτομα κλπ, πτυσσόμενες κατά προτίμηση, και άνετες παράλληλα ώστε να μπορεί να κάτσει κάποιος 2-3 ώρες. Προς το παρόν το μυαλό μου πάει (λόγω κόστους) στις ξύλινες του πράκτικερ

Εικόνα

http://www.praktiker.gr/p/karekla-ptyss ... 79cm-36724

Διάλεξε έχει από όλα

https://www.google.gr/search?q=%CF%80%C ... E%B5%CF%82
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#202305 Το λεγόμενο aniline leather είναι το γνωστό σαγρέ δέρμα? Αυτό που είναι λίγο πιο σκληρό κ τραχύ?
Από την άλλη το λεγόμενο italian leather είναι το γνωστό λείο κ κάπως λεπτότερο δέρμα, το πιο μαλακό?

http://www.amazon.de/MLF-Klubsessel-Pol ... ames+chair
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#202330 Ερώτηση για τους γνωρίζοντες, υπάρχει αυτός ο καναπές και θέλω να μάθω, από τη στιγμή που χωρίζεται στα 2, αν μπορούμε να βάλουμε εκεί που είναι η κίτρινη γραμμή, αυτό (πως λέγεται; :oops: ) που είναι στον κόκκινο κύκλο; :lol:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By spoky
Dimitris_P έγραψε:Μπράτσο
αποκλείεται να ήξερες πως λέγεται. Θα θελα να ξερα ποιος σου σφυριξε την απαντηση. Αυτη δεν ειναι τυχαια γνώση.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Dodger έγραψε:Ερώτηση για τους γνωρίζοντες, υπάρχει αυτός ο καναπές και θέλω να μάθω, από τη στιγμή που χωρίζεται στα 2, αν μπορούμε να βάλουμε εκεί που είναι η κίτρινη γραμμή, αυτό (πως λέγεται; :oops: ) που είναι στον κόκκινο κύκλο; :lol:

Εικόνα

Δε νομίζω να γίνεται. Θα έχεις τουλάχιστον ένα κάθισμα ως το μπράτσο. Ρώτα το κατάστημα όμως καλύτερα ποια σύνθεση μπορούν να σου κάνουν...

Από τιμή πόσο πάει; Όλως τυχαίως χθες αγόρασα κ εγώ καναπέ σε σούπερ τιμή (υπερπροσφορά) :-) Το δυσκολότερο είναι να ξεφορτωθώ τον παλιό τώρα .

Sent from space >