Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#47979 ta εχει αγορασει κανεις?
Εικόνα

http://www.adidas.gr/running
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#48148 @dimvii σε καναλι που εμπιστευομαι στο youtube (kickgenius) ακουγα πως δε κανει αυτα για τα οποια διαφημιζεται(κατι ενισχυσεις ενεργειας προς τα μπροστα και κατι τετοια).Αν σκεφτεις κ οτι δε βλεπονται,καλυτερα δες κανενα πιο συμβατικο και εξισου αποδοτικο παπουτσι..Ειτε nike ειτε adidas ειτε τιποτα μιζουνο-ασικς
Άβαταρ μέλους
By kyr80
dimviii έγραψε:ta εχει αγορασει κανεις?
Εικόνα

http://www.adidas.gr/running

Ότι έγραψε ο socrates.
Πεταμένα λεφτά. Σε mizuno - asics αγοράζεις κορυφαία μοντέλα.
Προσωπικά θα αγόραζα τα creation
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#49591 Τώρα που καλύψαμε τις μπασκετικές ανάγκες (τρομερό το Lebron X Elite :metalo: ) ήρθε η ώρα και για ποδοσφαιρικό γιατί παίζω 2 χρόνια 5x5 μια-δυό φορές τη βδομάδα και τη βγάζω με κάτι σάπια Lotto.

Το ερώτημα είναι το εξής: πως διάολο καταλαβαίνω αν ένα ποδοσφαιρικό με βολεύει χωρίς να το πατήσω σε τάπητα και χωρίς να κλωτσήσω μια μπάλα? Έχω σαστίσει γιατί βρίσκω παπούτσια που μου αρέσουν, θέλω να τα παραγγείλω ιντερνετικά για να γλιτώσω κάνα φράγκο, αλλά φοβάμαι μην πάνε άπατα. Κοιτάω Nike & Adidas και θέλω κάτι που να εστιάζει στο grip και τη δύναμη και όχι τόσο στην ταχύτητα. Any thoughts? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#49593 Προσωπικά μόνο αν το φορέσω το παπούτσι μπορώ να καταλάβω (μπασκετικό και ποδοσφαιρικό). Δεν νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις από εικόνες και sites. Ακόμα και αν το δοκιμάσεις, πρέπει να φοράς π.χ. και τις ίδιες κάλτσες (ίδιου τύπου/μεγέθους/πάχους δηλαδή) για να είσαι σίγουρος κατά >90%.

Ειδικά αν δένεις κάποιο σημείο του ποδιού, ή φοράς κάποιον ελαστικό επίδεσμο, μόνο αν τα δοκιμάσεις irl μπορείς να καταλάβεις...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#49597 Το ξέρω και αυτό είναι και το λογικό. Το θέμα είναι ότι πήγα σε κάνα δυο μαγαζία κυρίως για να δοκιμάσω νούμερο και άκουσον άκουσον η Nike στο Golden Hall πχ δεν έχει τίποτα που να έχει σχέση με ποδόσφαιρο και μπάσκετ! :dizzy:

Απλά ρώτησα μήπως κάποιος έχει ήδη κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο που να καλύπτει κάποια από τα κριτήρια που ανέφερε ώστε να πάρω μια ιδέα προς τα που να κοιτάξω. Ή κάποιος να πει ότι πχ τα Nike γλιστράνε περισσότερο αλλά έχουν καλύτερο έλεγχο της μπάλας ή ότι ξέρω γω από Adidas πρέπει να πάρεις ένα νούμερο μικρότερο γιατί είναι πιο στενά. Λίγο να βάλω σε μια τάξη την αναζήτηση...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#49600 Τώρα είμαι στέλεχος! Δεν πάνε τα στελέχη Θεμιστοκλέους να πάρουν ποδοσφαιρικά! :rtfm: :shifty: :tomato: :tomato: :tomato: :tomato:

Θα πάρω ιντερνετικά να τελειώνω όπως έκανα και με τα Lebron.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#49604 Θεμιστοκλέους --> ποικιλία γτπ
Μοναστηράκι έχει σχεδόν τα πάντα αν μπορείς να αντέξεις το μπήξιμο των κραχτών.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#49614 http://www.zakcret.gr/eshop/SOCCER-NIKE-MERCURIAL-VICTORY-V-TF-H14-684878-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-110804010119-18

Αυτά με έχουν ψήσει γιατί είναι τα μονα που είναι μονοχρωμα και σχετικά απλά αλλά δυσκολεύομαι να χωνέψω λίγο το CR7 στο πλάι. Δημιουργεί προσδοκίες που σίγουρα δεν είμαι σε θέση να ικανοποιήσω! :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#49622 Είσαι και λίγο κ#$#φαρδος, εντελώς τυχαία έχω το περσινό Victory σε ασπρόμαυρο με πλαστικές τάπες (για 5x5 δηλαδή). Έχει πολύ στενή φόρμα, οπότε σε αντίστοιχο νούμερο με το μπασκετικό σου θα κάθεται λίγο στριμόκωλο. Ταχύτητες, control και λοιπές παπαριές είναι για ρακέτες ping-pong, είναι καλό overall παπουτσάκι, αλλά μπορεί να σε κουράσει γρήγορα, ΕΙΔΙΚΑ αν όπως προείπα, δένεις πόδια ή φοράς επιδέσμους. Ακόμα και διπλή κάλτσα να φοράς (για τις επικαλαμίδες ή αν έχεις τίποτα αθλητικές κάλτσες στυλ dri-fit και από πάνω βάζεις την μακρυά ποδοσφαιρική), θα τις νιώθεις να σε πιέζουν....
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#49626 Έχω γαιδουροπόδαρα. Δε δένω τίποτα! :s_tongue Αυτά θα πάρω να τελειώνω! Είσαι σίγουρος ότι δεν θέλει ένα νούμερο μικρότερο απ' το μπασκετικό? Το μπασκετικό το πήρα 44 και πιο perfect fit δεν γίνεται. Να πάω πάλι για 44 λες? 44.5 φοράω στα millenium πχ και είναι εντελώς άλλη φόρμα.