Giuseppe Busso έγραψε:Α δεν σχολιάζουμε το αρθρο;mirage έγραψε:Γιατι χρειάζεται, μια ακόμα, εφαρμογή για κάτι που μπορεί να γίνει με Apple Pay?
Έβαλες την Αθήνα card στο wallet? Ωραίος
Όταν ενεργοποιησουν τις τραπεζικές κάρτες θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις Apple Pay. Έγινα κατανοητός τωρα;
mirage έγραψε:Giuseppe Busso έγραψε:Α δεν σχολιάζουμε το αρθρο;mirage έγραψε:Γιατι χρειάζεται, μια ακόμα, εφαρμογή για κάτι που μπορεί να γίνει με Apple Pay?
Έβαλες την Αθήνα card στο wallet? Ωραίος
Όταν ενεργοποιησουν τις τραπεζικές κάρτες θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις Apple Pay. Έγινα κατανοητός τωρα;
Edit, mod
Η χρήση της πληρωμής με κάρτα θα βοηθήσει πολύ αυτούς που χρησιμοποιούν σπάνια τα ΜΜΜ και δεν έχουν προσωποποιημένη κάρτα διαδρομών οπότε δε νομίζω να υλοποιήσουν και τις δυνατότητες που δίνει, πχ 10+1 διαδρομές κλπ.
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:Μην μπερδεύεστε, άλλο η εφαρμογή που σου δίνει τη δυνατότητα να φορτίσεις την κάρτα διαδρομών και άλλο η δυνατότητα πληρωμής της διαδρομής με κάρτα οποιασδήποτε μορφής (physical, google pay, apple pay)
Σου δινει την δυνατοτητα η εφαρμογη να φορτισεις με προιοντα μειωμενου κομιστρου;
Γιατι αν πρεπει να τρεχω και παλι στην Ομονοια......
Fiat Panda 7,6l/100km
Όσο για το Apple Pay που αναφέρετε κάποιοι, δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να πληρώσεις με αυτό απαραίτητα. Εγώ δοκίμασα και το GPay, αλλά η αντίστοιχη εφαρμογή της Apple είναι πολύ ανώτερη γιατί σου δείχνει και το ποσό που πλήρωσες, ενώ το GPay δεν στο δείχνει εκείνη την στιγμή στην οθόνη.
Γενικώς, αν μια συσκευή υποστηρίζει NFC, θα μπορεί να υποστηρίξει και πληρωμές.
Γνωρίζετε πως η Viva ήταν από τις πρώτες που έφτιαξε εφαρμογή για να μετατρέπεις ένα κινητό με NFC σε τερματικό POS;
https://play.google.com/store/apps/deta ... l=en&gl=US
Γι'αυτό και μέτρησε πολύ για την εξαγορά της με τιμή ρεκόρ πριν λίγο καιρό
Τελικά, είδα πως υπάρχει ο Brave browser και για iOS, οπότε, θα ρίξω μια ματιά πώς είναι το iOS με αυτόν, γιατί δεν παλευονται οι διαφημίσεις.
Νίκος Παππάς έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Μην μπερδεύεστε, άλλο η εφαρμογή που σου δίνει τη δυνατότητα να φορτίσεις την κάρτα διαδρομών και άλλο η δυνατότητα πληρωμής της διαδρομής με κάρτα οποιασδήποτε μορφής (physical, google pay, apple pay)
Σου δινει την δυνατοτητα η εφαρμογη να φορτισεις με προιοντα μειωμενου κομιστρου;
Νομίζω ότι έχω δει την επιλογή, δεν το έχω δοκιμάσει ωστόσο, μόνο το 10+1 ή 11+1
My Flickr
Dimitris_P έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Σου δινει την δυνατοτητα η εφαρμογη να φορτισεις με προιοντα μειωμενου κομιστρου;
Νομίζω ότι έχω δει την επιλογή, δεν το έχω δοκιμάσει ωστόσο, μόνο το 10+1 ή 11+1
Για μειωμένα κόμιστρα μόνο η προσωποποιημένη κάρτα.
(Ματθ.ιθ΄30 / Μάρκ.ι΄31)
JarnoT έγραψε:Προφανώς. Το θέμα είναι να φορτίζει μέσω της εφαρμογής.Dimitris_P έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Σου δινει την δυνατοτητα η εφαρμογη να φορτισεις με προιοντα μειωμενου κομιστρου;
Για μειωμένα κόμιστρα μόνο η προσωποποιημένη κάρτα.
Γιατί στα αυτόματα μηχανήματα δεν γίνεται φόρτιση με μειωμένο
Fiat Panda 7,6l/100km
Γιατί είναι σημαντική.
1) Καταρχάς γιατί έχει εφαρμογή

2) που μπαίνεις και βλέπεις το υπόλοιπό σου (2 διαδρομές)

3) και μπορείς να αγοράσεις κάποιο προϊόν

4) όπως καλή ώρα θα κάνω εγώ τώρα και θα αγοράσω τα 10+1 εισιτήρια χωρίς να τρέξω σε κάποιο μηχάνημα

5) τόσο απλά και πατάς το φούξια κουμπάκι "Φόρτιση Κάρτας"

6) και βλέπεις τη διαδικασία φόρτισης

7) και τέλος όταν πας και πάλι στην αναγνώριση/φόρτιση κάρτας και ακουμπήσεις την εν λόγω κάρτα στην πλάτη του κινητού για να δουλέψει το NFC, βλέπεις πλέον και την αγορά που έκανες αλλά και τη φόρτιση της κάρτας.
2 υπολειπόμενες και μια 10+1 που μόλις αγόρασα

Και εν πάσει περιπτώσει, πάει στα κομμάτια, στο ΜΕΤΡΟ έχει μηχανήματα. Στα λεωφορεία και στα τρόλει που δεν έχει ούτε στις στάσεις, ούτε μέσα; για αυτό έχεις την εφαρμογή και φορτίζεις την κάρτα σου. Το λοιπόν, επειδή έχω μιλήσει με τη Διοίκηση της Αθήνα Card, μου είπαν ότι έχουν πρόβλημα με την Apple για την ώρα διότι δεν τους ανοίγει το NFC στα API's. Οπότε δεν μπορεί να λειτουργήσει και η εφαρμογή με το σκεπτικό της Αθήνα card.
Αυτό από μόνο του στερεί σε ίσως εκατομμύρια χρήστες την αποφυγή χάρτινου εισιτηρίου, που ήταν και ο λόγος της είδησης.
ΥΓ: Με λυπεί το γεγονός ότι σβήστηκε με κόκκινα mod γράμματα η δημοσίευση μου που απευθυνόταν στον mirage. Προτίθεμαι πάντα να βοηθήσω και να εξηγήσω αναλυτικά κάτι για το οποίο έχω εικόνα. Αλλά στην ειρωνεία απαντώ ανάλογα.
ΥΓ2: Είναι ένα Samsung S8 που έχω καβάτζα και το χρησιμοποιώ για αυτή τη δουλειά