Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#68654 Kαι τα Clarc's πάντως είναι ανθεκτικότατα και τίμια παπούτσα :s_yes

Πήρα απ την ισπανία ένα μποτάκι το οποίο με έβγαλε ασπροπρόσωπο, και για το γραφείο έχω ένα χαμηλό εδώ και δύο χρόνια το οποίο είναι πολύ κομπλε
Άβαταρ μέλους
By j.marr
#68656 Το σχήμα είναι 1 μόνο χαρακτηριστικό που έχει ενα παπούτσι. Και συνήθως δεν παίζει μεγάλο ρόλο στην τιμή.

Υλικά, κατασκευή και -φυσικά- όνομα κατασκευαστή παίζουν.

Οπότε αυτά τα ίδια,παρόμοια,ενα που μοιάζει δεν έχουν και τόση σημασία.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#68659 Ορθότατον, αυτό έλειπε άλλωστε.

Btw, σας έχει τύχει δερμάτινο παπούτσι να μυρίζει? Υπάρχει γιατρειά? Είναι ένα timberland που δεν το φοράω απλά γιατί η μπόχα δεν παλεύεται :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#68660 το δέρμα μυρίζει ή εσωτερικά?
Άβαταρ μέλους
By trident1971
rx8_drifter έγραψε:Ορθότατον, αυτό έλειπε άλλωστε.

Btw, σας έχει τύχει δερμάτινο παπούτσι να μυρίζει? Υπάρχει γιατρειά? Είναι ένα timberland που δεν το φοράω απλά γιατί η μπόχα δεν παλεύεται :dizzy:

Εννοεις ποδαριλα ή την κλασικη μυρωδια του δερματος?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#68663 Αυτο ακριβώς. Το σχήμα. Όσο κι αν φαίνεται δεν είναι ποτέ το ίδιο σχέδιο. Πχ ήμουν ανάμεσα σε δύο για το γάμο:

http://www.kalogirou.com/gr/antras/papoytsia/deta/andrika-papoytsia-salvatore-ferragamo-8050445323563/

ή

http://www.kalogirou.com/gr/antras/papoytsia/deta/andrika-papoytsia-tods-5301d10039/

Spot the differencies! 9 στους 10 θα πουν ότι πρόκειται για το ίδιο παπούτσι. Ε δεν είναι.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
j.marr έγραψε:Το σχήμα είναι 1 μόνο χαρακτηριστικό που έχει ενα παπούτσι. Και συνήθως δεν παίζει μεγάλο ρόλο στην τιμή.

Υλικα, κρεπ σολα παμφτηνη, σουετ δερμα, κατασκευη καπου σε καποιο καταγωγιο της Απω Ανατολης και το "ονομα" στην τσεπη του πωλητη, laughing all the way to the bank.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
Chris έγραψε:το δέρμα μυρίζει ή εσωτερικά?

Η κλασσική ποδαρίλα. Και δεν έχω ποτέ θέμα με παπούτσια ρε γμτ
Άβαταρ μέλους
By Chris
#68667 το κλασικό timberland που φοριέται χωρίς κάλτσες μήπως? έχω ένα τέτοιο αλλά το έχω φορέσει ελάχιστα και δεν έχω εντοπίσει κάτι, πνίξτο στο ταλκ για αρχή
Άβαταρ μέλους
By j.marr
trident1971 έγραψε:
j.marr έγραψε:Το σχήμα είναι 1 μόνο χαρακτηριστικό που έχει ενα παπούτσι. Και συνήθως δεν παίζει μεγάλο ρόλο στην τιμή.

Υλικα, κρεπ σολα παμφτηνη, σουετ δερμα, κατασκευη καπου σε καποιο καταγωγιο της Απω Ανατολης και το "ονομα" στην τσεπη του πωλητη, laughing all the way to the bank.

Suede απο suede (δέρμα) μπορεί να έχει οση διαφορά έχει Φεραρι με λάντα (και τα δυο αμαξια). Και μετά έχουμε τρόπο κατασκευής κλπ κλπ.

Δεν λέω οτι δεν υπάρχουν ακριβά που τα υλικά και η κατασκευή είναι της πούτσας (συνήθως διάσημων οίκων) αλλα δεν σημαίνει οτι ολα τα ακριβά πράγματα δεν ανταποκρίνονται στην τιμή που έχουν.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
rx8_drifter έγραψε:
Chris έγραψε:το δέρμα μυρίζει ή εσωτερικά?

Η κλασσική ποδαρίλα. Και δεν έχω ποτέ θέμα με παπούτσια ρε γμτ

Ουτε εγω, αλλα τυχαινει. Κατι παπουτσια καλοκαιρινα σαν σανδαλια, της πρωην, φορεμενα 3 φορες , ξεκινησαμε για διακοπες και μετα απο 10 λεπτα, σταματησαμε με το αυτοκινητο διπλα σε ενα σκουπιδοντενεκαι και τα πεταξαμε. Τετοιο χαλι, και ηταν και ανοιχτα απο παντου.

Υποθετοντας οτι το φορας χωρις καλτσα:
Πηγαινε σε ενα φαρμακειο και παρε με 1-2€ χύμα ΣΚΟΝΗ βορικο οξυ**. Στο δινουν σε σακκουλακι, εδω τουλαχιστον, γιατι οχι και στην Ολλανδια. Ειναι σαν ζαχαρη αχνη περιπου. Το ιδιο πραγμα εχουν και τα σπρευ στα bowling.
Ριξε αβερτα κουβερτα μεσα στο παπουτσι σαν να ριχνεις ταλκ, να παει παντου. Θα μοιαζει αλευρωμενο αλλα ζμποτσας.
Βαλε και λιγο στο ποδι και φορα τα. Τελος.

Μου το ειπε ενας φιλος και δεν τον πιστευα, μου εδωσε σε διακπες που ειχα τετοιο θεμα και σε μιαμερα τελειωσε. Δεν χρειαστηκε να ξαναβαλω ισως μια φορα μονο.

**Μη μασησεις με τη φραση "οξυ" μορφωμενος ανθρωπος, δεν σε καιει.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
#68672 Παπούτσια χωρίς κάλτσες δε φοράω ποτε αλλά θα το δοκιμασω, αμα καταφέρω να βρω εδώ :lol:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#68675 Καλά εννοείται ότι πρωτού βάλουμε παπούτσια χωρίς κάλτσα τα φουλάρουμε ταλκ. Όσο και να τα ιδρώσεις μετά δεν θα μυρίσουν ποτέ.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
rx8_drifter έγραψε:Παπούτσια χωρίς κάλτσες δε φοράω ποτε αλλά θα το δοκιμασω, αμα καταφέρω να βρω εδώ :lol:

δε νομιζω να μη βρεις, δεν ειναι τιποτα περιεργο. Ανοιχτο χρωμα καλτσα για αρχη, μη φαινεται η ασπρη σκονη.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#68696 Ναι Ντριφτη, πήγαινε πάρε ενα σακουλάκι λευκή σκόνη και κυκλοφορα στην Ολλανδία. Παρτην και στα βαπόρια. Ποσότητα ε; Μην ξεμεινεις μεσοπέλαγα.
Να τον ακούς τον Ντρινντεντζ.