Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#32723 Την απλη ελεγα να παρω εγω και τελικα λεω να την παρω απο αγγλια γιατι με κινα δε βγαινει ακρη τελευταια.
@Mixostsi νομιζω εχουν ειπωθει καποια αρνητικα για το foxoffer στο insomnia,αλλα μπορει να κανω και λαθος.Απο αυτους την πηρες (?) εσυ??
@drdinos,την τσεκαρατε υποθετω κ ειναι γνησια,ετσι?? :)
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#32780 Τι να σου πω. Αυτό πρότεινε ο Techmoan και είδα και καλή προσφορά και τον πρότεινα...
Εγώ έχω την Mobius...
Άβαταρ μέλους
By egobrain
Dimitris_P έγραψε:Τότε προφανώς φταίει το κουμπί. Πράξε κατά βούληση.

axel12p έγραψε:Δεν θα σου πρότεινα να μπεις στην διαδικασία να ανοίξεις την μηχανή. Προφανώς είτε είναι στα τελευταία του το κουμπί ή μπορεί απλά να έχει μαζέψει βρωμιά. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι να αγοράσεις από ένα κατάστημα ηλεκτρονικών ένα spay για καθαρισμό επαφών (contact cleaner) και να δοκιμάσεις να ψεκάσεις με προσοχή στο κουμπί. Και ο Θεός βοηθός!

τελικα ηταν ευκολο το ανοιγμα της. φυσηξα 2-3 πνευμονια στο μικρο κενο κατω απ' το κουμπι και πλεον δουλευει κανονικα :) (μεχρι να ξανακολλησει υποθετω)
Άβαταρ μέλους
By drdino
#32874 Δανείσου από κάπου ένα σπρέι επαφών και καθάρισέ το κανονικά, δεν θα σε ξαναπροβληματίσει για αρκετό καιρό.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#32880 το μπροβλημα ειναι πως κεινο το κενο κατω απ' το κουμπι ειναι μικρο και -για να δω που ειναι η επαφη- θα πρεπει να ξεβιδωσω κι αλλα πραματα για να βγαλω απο μπροστα το σωμα της κομπακτ.
αλλα, βεβαια, μπορω να πυροβολησω με το σπρέι και καπως στα τυφλα, κατι θα πιασει :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#33106 So true! :s_biggrin

Άβαταρ μέλους
By bibendum
#33149 Ε ναι.

Κοιταω κατι φωτογραφιες που ειχα βγαλει οταν την ειχα πρωτοπαρει και οι ρυθμισεις εινα τραγικες. Ειτε γιατι δεν ηξερα τι σημαινει τι, ειτε γιατι τις εβγαζα στο φωτο. Βεβαια τοτε χαιρομουν με το αποτελεσμα.

Ακομα δεν εχω ξεπερασει το αισθημα οτι ενοχλω την παρεα οταν καθομαι και χαζευω φωτογραφιζοντας διαφορα οταν ειμαι με παρεα. Μια δυο φορες μου χουν πει αντε τελειωνε μας καθυστερεις και μ εχουν ξεκολιασει γι αυτο παντα μονος. Βεβαια μερικοι γουσταρουν γιατι τους βγαζεις καμια φωτο που κ που αλλα σπανια να μην σου την πουν αν βγαζεις λουλουδακια και βουνα.
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#33322 Στο παρακάτω site μπαίνω τακτικά, γιατί έχει πάρα πολύ ωραίες φωτογραφίες. Οπότε η έκπληξη μου ήταν πολύ μεγάλη όταν είδα πρώτη πρώτη μια φωτογραφία από Θεσσαλονίκη!

Εικόνα

http://www.bostonglobe.com/news/bigpicture/2014/10/29/seeing-pink-for-breast-cancer-awareness-month/LEOkLDHv9m4eZFtM8Ssj2M/story.html?p1=BP_Headline

ΥΓ. Κανονικά την φωτογραφία έπρεπε να την βάλω στο topic "πόσταρε μια τυχαία φωτογραφία", αλλά έχω την εντύπωση πως το θέμα εκεί έχει ξεφύγει λίγο :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#33327 Ήρθε η mobius!
Το manual είναι γμσ τα, χάνεσαι :lol:

Την συνδέω στον υπολογιστή, τη βρίσκει, ανοίγω το mSetup και μου λέει Please connect your camera, #16 must be turned on. Το #16 απ'ότι βλέπω είναι άλλο καλώδιο που λέει κιόλας ότι δεν υποστηρίζεται :hmmm:

edit: έπρεπε να εισάγω την κάρτα μνήμης :slap: :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
MIXOStsi έγραψε:Υπάρχει και android app με διάφορες δυνατότητες...
Ρίξε μια ματιά και σε αυτό το topic, ειδικά στην 1η σελίδα.

Διαβασε το θέμα του RcGroups. Κάνε φορμάτ την microsd εντός της Mobius. Λέει πως στο forum. Έχει και manual...
Απο ποιον πωλητή την πήρες?
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#33410 Ναι το ξέρω, σταδιακά το διάβασμα, είναι και λίγο αχταρμάς

από εδώ το πήρα http://www.ebay.com/itm/151071891306
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#34387 Καλοκοιτάζω αυτόν τον φακό, αλλά τον βρίσκω μόνο στο συγκεκριμένο κατάστημα. Αν δεν κάνω λάθος, είναι παραεισαγωγή.

Τι γίνεται με εγγυήσεις κλπ;
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#34490 Πάρε τους τηλ κ συζήτα το. Αν μη τι άλλο από 3 4 συνδιαλλαγές μου με κατερέλο, δεν είχα προβλημα.