Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Thomas_C200K έγραψε:Άμα δεν φύγει σήμερα η Ελισσάβετ τι να πώ, τον ΣΚΑΙ θα τον λέω Τσοντοκάναλο εις τους αιώνες!

ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ Η ΒΟΥΝΙΑ Η ΕΛΙΣΑΒΕΤ
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
Thomas_C200K έγραψε:Άμα δεν φύγει σήμερα η Ελισσάβετ τι να πώ, τον ΣΚΑΙ θα τον λέω Τσοντοκάναλο εις τους αιώνες!

Η παραγωγή δεν είναι του ΣΚΑΪ και δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει, μια παραγωγή με 430 άτομα με τεράστιο κόστος δεν ελέγχεται από τον ΣΚΑΪ νομίζω, και δεν υπερασπίζομαι το κανάλι, μου είναι αδιάφορο, αλλά αυτό λέει η δική μου λογική.
Άβαταρ μέλους
By cosneo
#396439 Και μόλις τώρα το "επιβεβαίωσε" ο Σκαι. Στο τρειλερ για το αυριανό επεισόδιο με τους Τούρκους έδειξαν Σάρα και Σπαλιαρα.
Άβαταρ μέλους
By GTS
cosneo έγραψε:Και μόλις τώρα το "επιβεβαίωσε" ο Σκαι. Στο τρειλερ για το αυριανό επεισόδιο με τους Τούρκους έδειξαν Σάρα και Σπαλιαρα.

+1 ψιλογκαφα του εντιτορ
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#396612 Σ' αυτό το survivor με την αποτρίχωση οι γκόμενες τι κάνουν;
Άβαταρ μέλους
By GTS
Asimov έγραψε:Σ' αυτό το survivor με την αποτρίχωση οι γκόμενες τι κάνουν;

laser κινειται και η οικονομια
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#396616 Θα ήταν τρομακτικό πάντως να γίνεται η τριχα της αλληνής δάσος :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#396622 θα ήταν τέλειο βασικά, αλλά είπαμε μέχρι και οι άντρες είναι άτριχοι εκεί πέρα
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#396629 Τους έχουν επιτρέψει να καλλωπίζονται. Δημοσιότητα να 'ούμε, θα έβλεπες αν η άλλη είχε την τρίχα κάγκελο;
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Dimitris_P έγραψε:
Giuseppe Busso έγραψε:Κρίμα που φεύγει το Ελισαβετάκι μου σήμερα. :sorry:

+1

Εικόνα

Παίρνω αφορμή αυτό το ποστ για να πω το εξής.
Βλέπω συνέχεια Posts τέτοιου είδους και εδώ και στο fb και άρθρα σε σελίδες με τίτλο "Δείτε ποια διώξατε από το Survivor - Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Ελισάβετ, της Μαριάννας Καλέργη, της θειας μου της Αμερσουδας".
Ρε μάγκες άμα θέλαμε να δούμε γκόμενες με μπραζίλιαν μαγιό θα παρακολουθούσαμε άλλα προγράμματα, θα μπαίναμε σε άλλες σελίδες. Δόξα τω Θεώ γεμάτο είναι το ιντερνετ και η τηλεόραση. Το survivor και όλα αυτά τα ριάλιτι, δεν τα βλέπεις για να δεις τις γκόμενες (και σιγά το σαμιαμίδι την Ελισάβετ τώρα, lulz δλδ), τα βλέπεις για να δεις προσωπικότητες, χαρακτήρες, τσακωμούς, κλίκες, ρουφιανιές, πισώπλατα μαχαιρώματα κλπ. Και σε αυτόν τον τομέα άτομα σαν την Ελισάβετ δεν προσφέρουν τπτ. Ειδικά η Ελισάβετ ήταν το απόλυτο τπτ. Τέρμα αδιάφορη και κουραστική. Το ίδιο και η Σάρα, μόνο που αυτή είναι καλύτερη στα αγωνίσματα. Οπότε στις αρχοντοπαπάρες μας που έφυγε το μηδενικό η Ελισάβετ. :iconcool:
Καλά έκανε και πήρε τον πούλο. Πάμε παρακάτω.