Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By gianik
#90709 Εικόνα

Εικόνα

και πρόβειο , το οποίο όμως δύσκολα θα βρεις
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By elvet
#91073 Πρακτικά το πρόβειο δεν πίνεται. Χρησιμοποιείται για τυρί, γιαούρτι ή παρεμφερή (κρέμες, ζαχαροπλαστείο), λογικό είναι να μην διακινείται εύκολα.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#91138 Γιατι οταν ταιζουμε καποιον (την μπομπα στην προκειμενη) ανοιγουμε και μεις το στομα μας? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By egobrain
elvet έγραψε:Πρακτικά το πρόβειο δεν πίνεται. Χρησιμοποιείται για τυρί, γιαούρτι ή παρεμφερή (κρέμες, ζαχαροπλαστείο), λογικό είναι να μην διακινείται εύκολα.

ναι, για συνταγη κασεριου το χρειαζομαι.
θα ρωτησω κανα ζαχαροπλαστειο
Άβαταρ μέλους
By Chris
#91569 Ληγμένο διαβατήριο χρειάζεται φυσική παρουσία για να ανανεωθεί ή γίνεται και μέσω εκπροσώπου. Έχω αλλάξει και ταυτότητα εντωμεταξύ

< using some app
Άβαταρ μέλους
By gianik
#91571 Χρειαζεται να εισαι εκει..σου παιρνουν κ αποτυπωμα (ηλεκτρονικα)..
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#91833 Τέλη Δεκεμβρίου 2014, με τιμή πετρελαίου περίπου 48 USD/βαρέλι, πέτυχα βενζίνη να πωλείται στο 1,275 €/λίτρο.
Σιγά σιγά η τιμή ανέβηκε, περίπου 1,35 € την περίοδο τον εκλογών, κοντά στο 1,40 γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου και 1,45 €/λίτρο στις αρχές Μαρτίου.
Τώρα η τιμή του πετρελαίου ανα βαρέλι είναι ακόμη πιο χαμηλή από τον Ιανουάριο, αλλά η τιμή της βενζίνης προς το παρόν δεν πέφτει.

Να δεχθώ ότι η τρέχουσα τιμή του πετρελαίου αφορά παραδόσεις που θα γίνουν αργότερα στα διυλιστήρια, να δεχθώ και ότι το € έχει πέσει έναντι του $ έκτοτε....

ΑΛΛΑ γιατί μου φαίνεται ότι όταν ανεβαίνει η τιμή του πετρελαίου ανά βαρέλι βλέπουμε αύξηση στο βενζινάδικο την επόμενη μέρα, ενώ όταν πέφτει κάνει μήνες να φανεί (και εάν;)
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#91847 Πέφτει κ το € έναντι των άλλων νομισμάτων, οπότε δεν πέφτει τόσο η τιμή ...

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
rx8_drifter έγραψε:Τι πέφτει, γκρεμίζεται να λες. 1:1 κοντεύει, φαντασου να γυρίσει το πετρέλαιο στις 100αρες...

ήθελα να είμαι πολίτικαλ κορέκτ :lol:
δεν ήθελα να πω ότι το γκρέμισε η Ελλάδα :lol:

Βέβαια αυτό συμφέρει τις ευρωπαϊκές χώρες με διηπειρωτικές εξαγωγές, δλδ σχεδόν όλες πλην Ελλάδας...

Ερώτηση : Για τη φύλαξη κ αποθήκευση μπαταριών Li-Po τάσεως 12,6 V απαιτέιται ειδική συσκευασία ? Μπορώ να τις πάρω μαζί σε αεροπλάνο στις αποσκευές ή στις χειραποσκευές?