Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#57196 Σας έχω πρήξει :oops:

Κοιτάω για μικτές εστίες (κεραμικές + φ.α.) και οι πιο... όμορφες είναι αυτές http://www.pyramis.gr/default.aspx?lang ... rodid=3874
Είναι όντως κεραμικές οι ηλεκτρικές αριστερά ή επαγωγικές; Μοιάζουν περισσότερο σαν επαγωγικές. Και τις λέει highlights, τι εννοεί; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#57208 "Κολλάω" στο ότι οι κεραμικές είναι συνήθως οπτικά κυκλικές ενώ οι επαγωγικές σε σταυρό :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By mrnoname
#57221 Όχι ρε συ.

Το περίγραμμα της εστίας δεν είναι δεσμευτικό του τύπου της. Στην ιστοσελίδα της Πυραμίς για παράδειγμα οι επαγωγικές δεν απεικονίζονται με σταυρό.

Δες αυτές τις μικτές εστίες (3 κεραμικές + 2 επαγωγής): http://www.pyramis.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&&page=65&prodid=3875
Άβαταρ μέλους
By Nosferatu
#57552 Σημερα ανοιξα το πλυντηριο/στεγνωτιριο καθως ειχε κολλησει κατι στο φιλτρο και δεν εβγαινε. Δυστυχως πρεπει να βγαλεις κουμπια,πορτα προσοψη κλπ. Τελικα ηταν μια μπατονετα που δεν ξερω πως βρεθηκε εκει. Το θεμα ειναι οτι ειδα οτι ενα αντιβαρο του καδου ειχε σπασει λιγο στη γωνια, ειχαν φυγει δυο χαλικια ας πουμε. Παιζει θεμα ασταθειας? Η συσκευη ειναι 1,5 χρονων και θελω να την κρατησω αρκετα...
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#59486 Μου 'χει κάτσει να πάρω ψυγείο ντουλάπα για την άνεση του νερού και των παγακιων στην πρόσοψη. Πέρα από το ότι χάνω πολύτιμο χώρο στη μικρή κουζίνα θυσιάζοντας τη τροφοθήκη, έχουν κάποιο άλλο μειονέκτημα;
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Dimitris_P έγραψε:Μου 'χει κάτσει να πάρω ψυγείο ντουλάπα για την άνεση του νερού και των παγακιων στην πρόσοψη. Πέρα από το ότι χάνω πολύτιμο χώρο στη μικρή κουζίνα θυσιάζοντας τη τροφοθήκη, έχουν κάποιο άλλο μειονέκτημα;

Πρέπει να έχεις χώρο (για το άνοιγμα των θυρών) αριστερά και δεξιά, και ότι χάνεις λίγο εσωτερικό χώρο λόγω του χωρίσματος μεταξύ κατάψυξης και συντήρησης. Πέραν αυτών, δεν νομίζω ότι έχουν άλλο -σημαντικό- μειονέκτημα....(α, και το σημαντικά μεγαλύτερο βάρος τους από τα "απλά" ψυγεία)
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#59560 Το μοναδικό για εμένα μειονέκτημα είναι η μεγάλη απώλεια χώρου απο τον καταψύκτη, λόγω του μηχανισμού για τα παγάκια.

Sent Through Tapatalk
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#59566 +ένας ακόμη μηχανισμός που ενδέχεται να χαλάσει.
Σε ψυγείο φίλης μου κράτησε γύρω στα 6-7 χρόνια, μετά παρέδωσε πνεύμα.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι κάθε ψυγείο είναι τέτοιο......γενικά πιστεύω για τα μηχανήματα ότι ένα ποσοστό βλαβών είναι part of the game και δεν πρέπει κανείς να αναθεματίζει ορισμένες μάρκες/τεχνολογίες βασιζόμενος σε ένα μόνο περιστατικό....
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#59646 Ειναι ομως ΚΑΒΛΑ να πηγαινεις εκει και κλακ-κλακ-κλακ να πεφτουν στο ποτηρι τα παγακια :( .
Παω στους φιλους και εντυπωσιαζομαι καθε φορα.

Απο την αλλη μερια, για πιο προσγειωμενες καταστασεις, θεωρω την τροφοθηκη πιο πρακτικη, dimitris ακουει??
Άβαταρ μέλους
By Scotch
trident1971 έγραψε:Ειναι ομως ΚΑΒΛΑ να πηγαινεις εκει και κλακ-κλακ-κλακ να πεφτουν στο ποτηρι τα παγακια :( .
Παω στους φιλους και εντυπωσιαζομαι καθε φορα.

Θέλει μόνο προσοχή στο λεπτό ποτήρι γιατί δε θέλει πολύ για να σπάσει.
Κατά τ' άλλα έχω ένα της Samsung εδώ και 10 χρόνια και ο μηχανισμός δουλεύει μια χαρά (φτου-φτου). Και το χρησιμοποιώ χειμώνα-καλοκαίρι (βρυσάκι και παγάκια).

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Pitt έγραψε:Το μοναδικό για εμένα μειονέκτημα είναι η μεγάλη απώλεια χώρου απο τον καταψύκτη, λόγω του μηχανισμού για τα παγάκια.

Sent Through Tapatalk

Ο καταψύκτης είναι μεγαλύτερος από κάποιο "συμβατικό" 70ρι :hmmm:

trident1971 έγραψε:Απο την αλλη μερια, για πιο προσγειωμενες καταστασεις, θεωρω την τροφοθηκη πιο πρακτικη, dimitris ακουει??

Ούτως ή άλλως δεν έχω χώρο για μεγάλη τροφοθήκη. Με 70ρι ψυγείο μου μένει χώρος για μια ειδική κατασκευή με 2 ντουλάπια και κενό στη μέση για να μπουν θυροτηλεόραση κλπ, αλλιώς 90ρι ντουλάπα χωρίς κατασκευή.

Ο τοίχος είναι 287 με 110 να πιάνει το καλοριφέρ και 20 πόντους η θυροtv.
Οπότε: 287-110=177-95(ψυγείο ντουλάπι 90ρι με λίγο αέρα )=82-60(φούρνος άνω)=22 οριακά για τη θυροtv.
Απέναντι δε χωράει το ψυγείο, θα πρέπει να βγω στο σαλόνι και να υψώσω πλάτη :s_dunno
Άβαταρ μέλους
By The Ace
Dimitris_P έγραψε:
Pitt έγραψε:Το μοναδικό για εμένα μειονέκτημα είναι η μεγάλη απώλεια χώρου απο τον καταψύκτη, λόγω του μηχανισμού για τα παγάκια.

Sent Through Tapatalk

trident1971 έγραψε:Απο την αλλη μερια, για πιο προσγειωμενες καταστασεις, θεωρω την τροφοθηκη πιο πρακτικη, dimitris ακουει??

Ούτως ή άλλως δεν έχω χώρο για μεγάλη τροφοθήκη. Με 70ρι ψυγείο μου μένει χώρος για μια ειδική κατασκευή με 2 ντουλάπια και κενό στη μέση για να μπουν θυροτηλεόραση κλπ, αλλιώς 90ρι ντουλάπα χωρίς κατασκευή.

Οπότε: 287-110=177-95(ψυγείο ντουλάπι 90ρι με λίγο αέρα )=82-60(φούρνος άνω)=22 οριακά για τη θυροtv.
Απέναντι δε χωράει το ψυγείο, θα πρέπει να βγω στο σαλόνι και να υψώσω πλάτη :s_dunno

Η δική μας τροφοθήκη, που είναι στην μία πλευρά του ψυγείου, είναι σαν κολώνα, πλάτος 30 ή 45 και ύψος περίπου 2 μέτρα. Δεν θυμάμαι αν ήταν custom διαστάσεις, αλλά χωράει όλα τα κονσερβομακαρονορυζοειδή. Επίσης μπορείς αν θες να δώσεις κάτι παραπάνω για την θυροtv και να βρεις Super duper μοντελάκια με οθόνη αφής που είναι εξαιρετικά λεπτά (για να χωρέσουν εκεί που θες) :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Dimitris_P έγραψε:

Sent Through Tapatalk

ο τοιχος εχει και πορτα? η το 287 ειναι συνολικο απο τοιχο σε τοιχο?