Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#279304 Γενικά ότι περιφέρεται γύρω απ' το μπάσκετ δεν έχει καμία σχέση με της μπάλας. Ακόμα και ο Σωλήνας είναι Μαχατμα Γκάντι και Νέλσον Μαντέλα μαζί σε σχέση με Γκιρτζίκηδες, Γκαγκάτσηδες και σία.
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#279325 Σωστός ο αρθρογράφος. Διαμαντόπουλος το πιο κλασικό παράδειγμα σκόρερ με ένστικτο, ο Ζήσης κάποτε έβαζε στη Θεσσαλονίκη 40-50αρες, Μασλαρινός επίσης κ.ο.κ. Όποιος δεν γίνει γκαρντ τύπου Καλαϊτζή (μπρρρρ...) δεν έχει χώρο σε σοβαρή ομάδα.
Άβαταρ μέλους
By Arrow
#279355 Εξαιρετικο κειμενο απο τα σπανια που εχουν βγει σε ελληνικα μμε σχετικα με το μπασκετ. Το παιδι πρεπει να χαιρεται το παιχνιδι και σιγουρα δεν θα ναι ολοι kukoc. Αλλα ο καθενας που παει σε ανοιχτο γηπεδο με μια μπαλα να παιξει σιγουρα ξερει να κανει κατι καλα. Θα σπρωξει θα κατεβαζει ριμπαουντ θα παιζει με πλατη...αυτο ειναι στον αρχηγο να το ταιριαξει και να υποκινησει τον συμπαικτη. Δεν εχω δει ακομα λιθουανο να μη ξερει να σουταρει απο high post και σερβοκροατη να μη ξερει που να σταθει στο γηπεδο τη κρισιμη στιγμη. Fundamentals και η εθνικη ανετα χτυπαει μεταλλιο οπουδηποτε

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#280705 Όσο δεν ανακοινώνονταν ο Κλαβέρ, τόσο σίγουρος ήμουν ότι το έψαχνε για Ισπανία. Και λογικό εδώ που τα λέμε. Ισπανός (σχεδόν) πρωτοκλασάτος και στην Ελλάδα λίγο δύσκολα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#280730 Ε τι να λεμε τωρα περι παιδειας και μπασκετ. Απο τα 12 παιζει χριστοπαναγια γιατι χαλας το συστημα και γιατι τολμησε και σουταρε καποιος. Πολλα παραδειγματα και σε προπονησεις και σε σχολια μετα απο αγωνες.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#280800 Αγαπημένο μου παιδί, να πηγαίνεις που και που σχολείο όμως.
Ο τόνος στο ασχολούμαι, μπαίνει στο -Υ-. :lol:
Άβαταρ μέλους
By edmond
Giuseppe Busso έγραψε:Αγαπημένο μου παιδί, να πηγαίνεις που και που σχολείο όμως.
Ο τόνος στο ασχολούμαι, μπαίνει στο -Υ-. :lol:

λέει όμως 'αφήστε με να κάνω λάθος' :rtfm: :)
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#281044 o β. παπακωνσταντίνου θα είναι :lol:
Άβαταρ μέλους
By belgarion
JimClark έγραψε:o β. παπακωνσταντίνου θα είναι

Αυτός δεν είναι μπουρζουας να λέει αφήστε με,αστε με λέει

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#282962 Παπαθεοδώρου προ ολίγου στην ΕΡΤ (προπονεί 19χρονους):

Το ελληνικό μπάσκετ έχει θεμέλιο. Αυτό είναι η άμυνα. Εμείς δεν είμαστε ούτε ισπανοί ούτε αμερικάνοι να παίξουμε την επίθεση. Αυτά τα υλικά έχουμε, αυτά προσπαθούμε να εκμεταλλευτούμε.

Και κάπως έτσι άλλη μία γενιά θα πάει χαμένοι. Μακάρι να βγω ψεύτης. Αυτή η παιχτάρα ο Χαραλαμποπουλος ας πούμε είναι υλικό για άμυνα. :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#282963 Συμφωνώ για τον Παπαθεοδώρου, αλλά κι ο Χαραλαμπόπουλος είναι εξαιρετικά ατολμος ακόμα και σε επίπεδο νέων. Αν δεν αλλάξει νοοτροπία, δεν θα κάνει τίποτα.

.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#282966 Άτολμος? Γιατί? :hmmm: Ίσα ίσα εγώ όσο είδα από αυτό το τουρνουα πήρε προσπάθειες ενάντια σε καθε προπονητική λογική και μάλιστα με αρκετή επιτυχία. Και 3ποντα είδα και drive είδα και σουτ από step back από μέση απόσταση είδα. Γενικά του χουν φορέσει τον τίτλο του ηγέτη και δείχνει να το υποστηρίζει. Τώρα πως αυτοι οι κουβάδες στο βάζελο δε δίνουν τουλάχιστον 15' σ αυτό το παιδί είναι απορίας άξιο.

Το πιο ανησυχητικό είναι ότι 19χρονος με πρακτικά άδεια χρονιά φάνηκε να σκάει από την κούραση. Από τι διάολο κουράστηκε?
Άβαταρ μέλους
By vasilis
Deleted User 1 έγραψε:Από τι διάολο κουράστηκε?

μέχρι και σε αυτό πήρε απο τον Μήτσο :lol:

Σε άλλα νέα, οι μικροί του Μαυροβουνίου κάνουν τρελό πάρτι με εξαιρετικό μπασκετάκι :metalo: