Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By antonisczt
kostis20 έγραψε:Εγω έχω σταματήσει να γράφω στο παλιό forum.Νομίζω δεν έχει λογική και στα δύο.
Είναι κρίμα που αφήνουμε το παλιό αλλα όπως δείχνει η πραγματικότητα οι χρήστες "εκαναν" το Forum...

Και εγω στην ιδια κατασταση.Μπαινω,χαζευω και βγαινω.
Μερα με τη μερα ολο και λιγοτερο μεχρι να σταματησω εντελως.
Να γραψω κατι,οχι.Τελευταιο ποστ 28/8.
Βεβαια δεν ημουν κι ο πιο ενεργος ειναι η αληθεια,αλλα αφιερωνα αρκετες ωρες διαβαζοντας τα παντα.
Κατι που κανω πλεον εδω! :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#4714 Στην ίδια κατάσταση και γω, "λυπάμαι" για τα όσα posts είχα κάνει εκεί και μένουν εκεί. Γραπτά που αφορούσαν εμένα, τη καθημερινότητα μου, απορίες μου, λύσεις...

Αλήθεια, γίνεται να κάνω μια αντίγραφη; Οκ, αυτά με τις φωτογραφίες τα ξαναβρίσκω, νομίζω. Αλλά ρε γμτ, πάνω από 3000 posts :s_cry
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#4734 Όπως και πολλοί άλλοι, στην αναζήτηση μου δείχνει λιγότερα απο τα μισά πόστ σε σχέση με το counter κάτω απο το avatar.

Δέν πρέπει αυτό να οφείλεται σε σβήσιμο πάντως. Τουλάχιστον εγώ είχα ελάχιστα πόστ στα επίμαχα thread. Αν θυμάμαι καλά είχε δεχτεί επίθεση το φόρουμ πρίν 5 χρόνια περίπου και απο μία ημερομηνία και πίσω τα παλιά πόστ χαθήκανε. Πχ κάτι επικά thread Japan vs Germany vs Italy έχουν χαθεί, τα πιο πολλά με χρονομέτρη, τα πρώτα πόστ του Γαβρηιλ κτλ.
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#4739 Kαι εκτος του ΙΚΕ εχουν σβηστει κι αλλοι χρηστες εντελως.
Δε θυμαμαι ποιοι τωρα αλλα ειδα κι αλλο ονομα με μαυρη γραμματοσειρα, χωρις λινκ και ολα τα στοιχεια σβησμενα.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#4776 Και μονο που στο μπασκετικο τοπικ εκει το πρωτο και μοναδικο ως τωρα ποστ για το χθεσινο αγωνα ,γραφτηκε πριν κανα 10λεπτο,δειχνει ποσο εχει χασε το 4τφ..Εδω ειναι ωραια,βγαζει μια υγεια το κλιμα
Άβαταρ μέλους
By IKE
#5286 Μπράβο, χωρίς καμία υπερβολή νομίζω αξίζει στo 4Tφόρουμ να έχει ένα συντονιστή σαν τον REALZEUS, τζαμάουα. Δεν τον έκανε ο sv2, προτίμησε να κάνει τον braker (lolen) αλλά ο επιμένων νικά.

Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ και ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
Άβαταρ μέλους
By bill33
mikeerfol έγραψε:Πού ακριβώς λέει πως ο REALZEUS είναι συντονιστής;

http://www.4tforum.gr/phpBB3/memberlist ... de=leaders
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
#5328 Και επειδή τα γραπτά μένουν:

limited_one έγραψε:Εγώ είμαι μέσα σε ότι αποφασιστεί! Θα βοηθήσω ηθικά και πρακτικά!

(από το τοπικό "Δημιουργία Forum 4ΤFans" στο σάπιο φόρουμ)
Άβαταρ μέλους
By koutsan
#5342 Κι ο άλλος μπαίνει χαρωπά κι εδώ σα να μην τρέχει τίποτα, ενώ οι μούντζες πέφτουν βροχή.
Μιλάμε για μεγάλο ξεφτιλίκι - αξιοπρέπεια ΜΗΔΕΝ (0).