Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By htanso21
Geo f1 έγραψε:Εγω λεω οτι θα το παρει :s_cool

Sure...
Και να ξεχαστεί καμία μέρα και να παει στο meeting με το iPhone στο χέρι... :s_rofl
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
GTS έγραψε:
To κοστος των εξαρτημάτων στα iPhone είναι γυρω στα 250$-280$ δολλαρια χωρις να βαλουμε το κοστος της συναρμολογησης, του λογισμικού, το κοστος της εγγυησης κλπ

Εμ...γιατί ακριβώς να συμβαίνει αυτό? Τι το ιδιαίτερο έχει το hw των iPhone, εκτός του μεταλλικού σασί (κι αυτό που λέει ο λόγος), που το κάνουν πιο ακριβό από τα επωνυμα android? O μόνος λόγος να πουλάει πιο ακριβά είναι η πριμιουμίλα και το γεγονός ότι αγοράζει από άλλους manufacturers και άρα πρέπει να βγάλει κάνα ψιλό κι από τα parts.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#6735 Λειτουργει κ μονο αλλα για να βγαλει ολα τα χαρακτηριστικα του θελει iphone (δε εχει π.χ Gps κ χρησιμοποιεί αυτο του κινητου προφανώς)
Άβαταρ μέλους
By GTS
Deleted User 1 έγραψε:
GTS έγραψε:
To κοστος των εξαρτημάτων στα iPhone είναι γυρω στα 250$-280$ δολλαρια χωρις να βαλουμε το κοστος της συναρμολογησης, του λογισμικού, το κοστος της εγγυησης κλπ

Εμ...γιατί ακριβώς να συμβαίνει αυτό? Τι το ιδιαίτερο έχει το hw των iPhone, εκτός του μεταλλικού σασί (κι αυτό που λέει ο λόγος), που το κάνουν πιο ακριβό από τα επωνυμα android? O μόνος λόγος να πουλάει πιο ακριβά είναι η πριμιουμίλα και το γεγονός ότι αγοράζει από άλλους manufacturers και άρα πρέπει να βγάλει κάνα ψιλό κι από τα parts.

Δεν εχει κατι το ιδιαιτερο αλλα είναι γενικα καλη ποιοτητας (κυριως η οθονη που είναι αυτό που βλέπεις). Την διαφορα όμως την κανει το λογισμικο που δενει καλυτερα με το hardware.

Λοιπον για να μην τρελλαθουμε αυτό που ηθελα να γραψω είναι ότι αγοράζοντας μηλο πληρωνεις μεγαλα περιθωρια κερδους για να τρεχεις το λογισμικο της Απλ (το οποιο κατά την γνωμη μου είναι καλο και μαλλον αξιζει την διαφορα στην τιμη).

Αν θελεις να πληρωσεις μικρα περιθωρια κερδους για καλο hardware αγοράζεις ανδροιδ (αν εισαι ικανοποιημένος από το λογισμικο όπως είναι ο Νικος μετα την αλλαγη που εκανε τοτε εχεις αγορασει κατι καλυτερο σε vfm).
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#6749 Αυτο με τις 5.5 μαλλον θα το επαιρνα με κλειστα ματια αν μου περρισευαν ταααααα λεφτα..Οσο κ αν αγαπω το αντροιντ,τα iphone δινουν 1-2 κλικ παραπανω σ εμφανιση,ποιοτητα,καμερα και σταθεροτητα..
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#6750 ναι πεταει το φοβερο software που αν ανοιξω ενα λινκ απο mail στο περιηγητή θελει να παω στις πρόσφατες εφαρμογές η αν ειμαι τυχερος θα εχει πανω αριστερα κανενα back button για να γυρισω!

εδω το Nexus μου αναβει την οθονη οταν εχω ειδοποίηση μονο του οταν το σηκώνω η το βγάζω απο τη τσεπη

μη αναφέρω που οταν περπατάω κ γραφω παράλληλα ανοίγω τι πισω καμερα κ τη βλεπω σαν Watermark σε ολη το οθονη βοηθοντας να περπαταω κ να στειλεις ενα γρήγορο sms Π.χ

Image
Τελευταία επεξεργασία από GeorgT και 10 Σεπ 2014, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
GTS έγραψε:Δεν εχει κατι το ιδιαιτερο αλλα είναι γενικα καλη ποιοτητας (κυριως η οθονη που είναι αυτό που βλέπεις). Την διαφορα όμως την κανει το λογισμικο που δενει καλυτερα με το hardware.

Σε ότι αφορά το iOS συμφωνώ ότι προσφέρει καλή εμπειρία χρήσης απλά είναι 2 χρόνια πίσω σε δυνατότητες. Απ΄την άλλη οθόνες, κάμερες (εδώ γελάμε με την iKati που ξαφνικά στα reviews θα βγει καλύτερη απ' τις κορυφαίες κάμερες LG, Samsung, Sony, Nokia) είναι στο μέσο όρο και τίποτα περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
QsisVTS έγραψε:Όπως λέγαμε κι αλλού και τρώγαμε edit σε αλλά τρία χρόνια θα έχουν αδιάβροχες συσκευές και μαγνητική φόρτιση

Μα πάτε και γράφετε τέτοια πράγματα σε forum με mod apple fanboy! :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By red_monster
GeorgT έγραψε:ναι πεταει το φοβερο software που αν ανοιξω ενα λινκ απο mail στο περιηγητή θελει να παω στις πρόσφατες εφαρμογές η αν ειμαι τυχερος θα εχει πανω αριστερα κανενα back button για να γυρισω!

εδω το Nexus μου αναβει την οθονη οταν εχω ειδοποίηση μονο του οταν το σηκώνω η το βγάζω απο τη τσεπη

μη αναφέρω που οταν περπατάω κ γραφω παράλληλα ανοίγω τι πισω καμερα κ τη βλεπω σαν Watermark σε ολη το οθονη βοηθοντας να περπαταω κ να στειλεις ενα γρήγορο sms Π.χ

Image

να σταματήσεις την οδήγηση, περπάτημα κλπ για να στείλεις ένα μνμ , τουιτάρεις κλπ το σκέφτηκες ?

είστε με τα καλά σας?
Άβαταρ μέλους
By GTS
#6758 Με το iOS 8 θα προσθεσει αρκετα χαρακτηριστικα. Επηδει δεν εχω πολύ εμπηρεια με τις καμερες αλλων κινητών μπορω ισως να το πιστεψω γιατι στο 5 η καμερα είναι απλα καλη για κινητο, καμμια σχεση όμως με κανονικες pocket καμερες.

Οσο για την οθονη με ενδιαφερουν η αντιθεση, τα χρωματα και η φωτεινοτητα. Τα 326ppi που εχω τωρα μια χαρα είναι, δεν με ενδιαφερει το τρελλο ppi.

Σε κάθε περιπτωση εγω δεν θα πεταξω $900 σε 5.5 κινητο χωρις να το ψαξω και μαλλον θα περιμενω μεχρι του χρονου.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#6759 το βαλιου φορ μονει που έχει το τζι2 δεν το έχει , ούτε το είχε κανένα μηλόφωνο (ίσως το 4αρη) ... πέραν τούτου, δεν βρίσκω το λόγο να μην το προτιμήσει κάποιος ήδη κάτοχος μηλόφωνου ή κάτοχος αντροιντ που βαρέθηκε το σκάλισμα... το μόνο που με ενοχλεί είναι η αναμενόμενα μικρή μπαταρία του 6αριου και η απουσία σταθερ/τη στην κάμερα
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#6761 Ποιος οδηγαει κ στελνει μυνηματα??

Σορρυ το να στελνεις κανενα whatsapp με τη κοπελα σου κατεβαίνοντας τη Αριστοτελους (κλειστος φαρδύς πεζοδρομος) με τη βοηθεια της καμερας ειναι μαγκια της συσκευης! Αν το εβγαζε πρωτα η Απλ δε το συζηταω τη θα γινόταν!

Σε ότι αφορά στις τιμές, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω ότι το iPhone 6 αναμένεται να είναι περίπου στα 820 ευρώ ενώ για το iPhone Plus στα επίπεδα των 900 ευρώ, και στις δύο περιπτώσεις για την έκδοση των 16GB. Πιο σαφή εικόνα θα υπάρχει με την ανακοίνωση των τιμών στις αγορές της Γαλλίας και της Γερμανίας, των δύο πρώτων που θα κυκλοφορήσουν στην ζώνη του ευρώ.

http://news247.gr/eidiseis/kosmos/techn ... 18127.html

τσαμπα πραμα :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#6762 Georgt το χει σαν επιλογη το native android αυτο?Εγω μονο σαν αππ "type while walk" εχω δει κατι παρομοιο :)
Τελευταία επεξεργασία από socratesn και 10 Σεπ 2014, 11:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
red_monster έγραψε:πέραν τούτου, δεν βρίσκω το λόγο να μην το προτιμήσει κάποιος ήδη κάτοχος μηλόφωνου...

:s_omg

Και το μέγεθος που ήταν μέχρι πρότινως κύριο κριτήριο επιλογής iPhone (και καλά)?

Επίσης πολύ γαργάρα έχει γίνει με τις διαστάσεις του αναλογικά με τις οθόνες. Το plus ειδικά είναι ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ και βαρύ. Με τα bezels δεν πρέπει να ασχολήθηκαν και πολύ αλλά μάλλον είναι πεζά πράγματα αυτά όταν έχεις μεταλλικό πλαίσιο.

εδιτ: πιάσαμε κουβέντα με 2 συναδέλφους εδώ (37αρες και οι δύο) και ξάφνου τους φαίνεται λέει μικρή η οθόνη στο 5αρι τους ενώ και το δικό μου λέει δεν είναι και τόοοοσο μεγάλο. :shifty:
Τελευταία επεξεργασία από Deleted user 1 και 10 Σεπ 2014, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#6764 Πανω απο 1000€ δλδ το + με μνημη πανω απο 16gb??? :s_omg :s_omg

Ε οχι!!! :s_no :s_no