Geo f1 έγραψε:Εγω λεω οτι θα το παρει
Sure...
Και να ξεχαστεί καμία μέρα και να παει στο meeting με το iPhone στο χέρι...
Geo f1 έγραψε:Εγω λεω οτι θα το παρει
GTS έγραψε:
To κοστος των εξαρτημάτων στα iPhone είναι γυρω στα 250$-280$ δολλαρια χωρις να βαλουμε το κοστος της συναρμολογησης, του λογισμικού, το κοστος της εγγυησης κλπ
Deleted User 1 έγραψε:GTS έγραψε:
To κοστος των εξαρτημάτων στα iPhone είναι γυρω στα 250$-280$ δολλαρια χωρις να βαλουμε το κοστος της συναρμολογησης, του λογισμικού, το κοστος της εγγυησης κλπ
Εμ...γιατί ακριβώς να συμβαίνει αυτό? Τι το ιδιαίτερο έχει το hw των iPhone, εκτός του μεταλλικού σασί (κι αυτό που λέει ο λόγος), που το κάνουν πιο ακριβό από τα επωνυμα android? O μόνος λόγος να πουλάει πιο ακριβά είναι η πριμιουμίλα και το γεγονός ότι αγοράζει από άλλους manufacturers και άρα πρέπει να βγάλει κάνα ψιλό κι από τα parts.
GTS έγραψε:Δεν εχει κατι το ιδιαιτερο αλλα είναι γενικα καλη ποιοτητας (κυριως η οθονη που είναι αυτό που βλέπεις). Την διαφορα όμως την κανει το λογισμικο που δενει καλυτερα με το hardware.
QsisVTS έγραψε:Όπως λέγαμε κι αλλού και τρώγαμε edit σε αλλά τρία χρόνια θα έχουν αδιάβροχες συσκευές και μαγνητική φόρτιση
GeorgT έγραψε:ναι πεταει το φοβερο software που αν ανοιξω ενα λινκ απο mail στο περιηγητή θελει να παω στις πρόσφατες εφαρμογές η αν ειμαι τυχερος θα εχει πανω αριστερα κανενα back button για να γυρισω!
εδω το Nexus μου αναβει την οθονη οταν εχω ειδοποίηση μονο του οταν το σηκώνω η το βγάζω απο τη τσεπη
μη αναφέρω που οταν περπατάω κ γραφω παράλληλα ανοίγω τι πισω καμερα κ τη βλεπω σαν Watermark σε ολη το οθονη βοηθοντας να περπαταω κ να στειλεις ενα γρήγορο sms Π.χ

Σε ότι αφορά στις τιμές, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγω ότι το iPhone 6 αναμένεται να είναι περίπου στα 820 ευρώ ενώ για το iPhone Plus στα επίπεδα των 900 ευρώ, και στις δύο περιπτώσεις για την έκδοση των 16GB. Πιο σαφή εικόνα θα υπάρχει με την ανακοίνωση των τιμών στις αγορές της Γαλλίας και της Γερμανίας, των δύο πρώτων που θα κυκλοφορήσουν στην ζώνη του ευρώ.
http://news247.gr/eidiseis/kosmos/techn ... 18127.html
red_monster έγραψε:πέραν τούτου, δεν βρίσκω το λόγο να μην το προτιμήσει κάποιος ήδη κάτοχος μηλόφωνου...
Πάλι καλά που έχουμε τον Σαρλ να ξεκινάμε p2. Το g[…]
Παμε να δούμε πώς εξελίσσονται τα επραγματα σε εκε[…]
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]