Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By funkyreverend
#20249 Να ένα χρήσιμο tip! Εύγε νέε μου! :thumbsup:

Δεν ξέρω για ΛΟΓΑΡΙΘΜΟ, αλλά με ΑΛΓΟΡΙΘΜΟ θα είχαμε περισσότερη τύχη να πάρουμε τα ρέστα μας. :lol:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#20252 Καλά τα λέει, με λογάριθμο θα είχαμε πολλαπλασιαζόμενες επιστροφές. :rtfm: :s_rofl :s_rofl :s_rofl
Άβαταρ μέλους
By kyr80
#20303 Ψάχνω στην ανατολική Θεσσαλονίκη ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ κατάστημα, να διορθώσει γδάρσιμο στον προφυλακτήρα(πιθανόν από μηχανάκι). Έφυγε μπογιά, δεν διορθώνεται με αλοιφή.. :x
Ένα βράδυ το άφησα εκτός παρκινγκ :sorry:
Άβαταρ μέλους
By billakos
kyr80 έγραψε:Ψάχνω στην ανατολική Θεσσαλονίκη ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ κατάστημα, να διορθώσει γδάρσιμο στον προφυλακτήρα(πιθανόν από μηχανάκι). Έφυγε μπογιά, δεν διορθώνεται με αλοιφή.. :x
Ένα βράδυ το άφησα εκτός παρκινγκ :sorry:

http://www.fanovafeio.gr/index.php
Άβαταρ μέλους
By markvag
famas έγραψε:Σόρρυ κιόλας, αλλά σαν μέσο μετακίνησης στην πόλη μας δεν υπάρχει κάτι να συγκρίνουμε τον ΟΑΣΘ, πέραν των ατομικών οχημάτων μας. Οπότε αν η ενναλακτική είναι πεζή ή ΟΑΣΘ....

Δεν τίθεται δίλημμα.. Πόδια! :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#20487 Σάββατο μεσημέρι στην Περιφερειακή, κατεύθυνση ανατολικά στο ύψος της Τούμπας, τρακτέρ με καρότσα στην δεξιά λωρίδα. Ελλαδάρα!!! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By vice246
Nikolaos106 έγραψε:Κακα τα νεα!!!http://www.seleo.gr/thessalonikh/152007-stin-entatiki-o-papageorgopoulos#.VDKt-Ff0SQA

τον φάγατε τον ανθρωπο.... :rant:
Τουλάχιστον να προλάβει την εκδίκαση στον Άρειο πάγο....να φύγει με το κούτελο καθαρό....
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#20790 Ποσες οι πιθανότητες να κανει θέατρο?
Άβαταρ μέλους
By gianik
#20792 Και τι θα κερδισει με το θεατρο; εδω η Τσοχατζοπουλινα με τοσα κ τοσα χαρτια ψυχολογων , ψυχιατρων κ.λ.π κ ειναι ακομα μεσα...
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#20795 ξέρω γω, απλά σε τέτοια αρρώστια δεν μπορούν να σε κρατήσουν μεσα, η Τζοχατζοπουλινα ειναι ξεκάθαρο οτι κατι δε της βγήκε κ δεν τα κατάφερε ακόμα!
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#20808 Kαλά και στο νοσοκομείο μέσα είσαι οπότε δεν κερδίζει κάτι.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
vice246 έγραψε:Τουλάχιστον να προλάβει την εκδίκαση στον Άρειο πάγο....να φύγει με το κούτελο καθαρό....

GeorgT έγραψε:ξέρω γω, απλά σε τέτοια αρρώστια δεν μπορούν να σε κρατήσουν μεσα,...

Σιγά ρε παιδιά! Τον... "πεθάνατε" τον άνθρωπο! :lipsealed:

Ποιά αρρώστια; Απ΄ότι διαβάζω μια στεφανιογραφία έκανε όλο κι' όλο!
Μια εξέταση ρουτίνας δηλαδή για να δούν αν έχουν στενώσεις ή εμφράξεις οι αρτηρίες του.