Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By corsair
MIXOStsi έγραψε:Ναι το EIS κάνει πολύ καλή δουλειά στο βίντεο αλλά να το βράσω...
Έχουμε Lumia κύριος... Θέλω κάτι καλύτερο για να ακουμπήσω το κασέρι μου.

Μου αρέσει που τα λες και δεν ντρεπεσαι... Άγνοια ή θράσος? :shifty: :lol:

Ναι εν τω μεταξυ, δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο που δεν ειναι καλύτερο απο το λάμια σου, αλλα τελος παντων...
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#480842 Επειδη κατι ειπωθηκε για Banggood και τελωνειο κλπ. ο φιλος μου αυτος που ηρθε χθες με το 5Τ το πηρε απ προαναφερθεν site απο αποθηκη στην Ευρωπη και δεν ειχε κανενα θεμα με τελωνεια.
Άβαταρ μέλους
By corsair
Focusman91 έγραψε:Επειδη κατι ειπωθηκε για Banggood και τελωνειο κλπ. ο φιλος μου αυτος που ηρθε χθες με το 5Τ το πηρε απ προαναφερθεν site απο αποθηκη στην Ευρωπη και δεν ειχε κανενα θεμα με τελωνεια.

Ποσο το πηρε απο την ευρωπαικη αποθηκη?
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#480845 Δεν το πήρε απευθείας από 1+; Όποτε έβλεπα, δεν είχαν ιδιαίτερη διαφορά στην τιμή για συμφέρει να το πάρεις από άλλο κατ/μα... (εκτός κι αν έχει θέμα στοκ το επίσημο)
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
corsair έγραψε:
Focusman91 έγραψε:Επειδη κατι ειπωθηκε για Banggood και τελωνειο κλπ. ο φιλος μου αυτος που ηρθε χθες με το 5Τ το πηρε απ προαναφερθεν site απο αποθηκη στην Ευρωπη και δεν ειχε κανενα θεμα με τελωνεια.

Ποσο το πηρε απο την ευρωπαικη αποθηκη?

380 το χε πετυχει σε προσφορα.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
corsair έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:Ναι το EIS κάνει πολύ καλή δουλειά στο βίντεο αλλά να το βράσω...
Έχουμε Lumia κύριος... Θέλω κάτι καλύτερο για να ακουμπήσω το κασέρι μου.

Μου αρέσει που τα λες και δεν ντρεπεσαι... Άγνοια ή θράσος? :shifty: :lol:

Ναι εν τω μεταξυ, δεν νομιζω οτι υπαρχει καποιο που δεν ειναι καλύτερο απο το λάμια σου, αλλα τελος παντων...

Για 2ο είναι και αποκλειστικά καμεροτηλέφωνο...
Αρκετά δεν είναι... έχω το 930
G6 χειρότερο αλλά είναι πολύ καλη φάση ο 2ος αισθητήρας με το wide...
S8 mix & match... το 950 είναι καλύτερο του.

Γενικά το 930 ανταγωνίζεται πολλά σημερινά... Ήταν μπροστά από την εποχή του σε θέμα hardware και proprietary software...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
stavrosg έγραψε:Δεν το πήρε απευθείας από 1+; Όποτε έβλεπα, δεν είχαν ιδιαίτερη διαφορά στην τιμή για συμφέρει να το πάρεις από άλλο κατ/μα... (εκτός κι αν έχει θέμα στοκ το επίσημο)

Ή το χακάρουν και τρέχεις να ακυρώνεις κάρτες μετά...
Άβαταρ μέλους
By corsair
MIXOStsi έγραψε:
stavrosg έγραψε:Δεν το πήρε απευθείας από 1+; Όποτε έβλεπα, δεν είχαν ιδιαίτερη διαφορά στην τιμή για συμφέρει να το πάρεις από άλλο κατ/μα... (εκτός κι αν έχει θέμα στοκ το επίσημο)

Με την λογική αυτή μην μπαινεις καν στον κοπο να ψωνισεις online.

@focusman: γι αυτο ρώτησα... αν ηταν 380 ευρώ, τοτε το πήρε μια χαρά. Ειναι δίκαιο tradeoff για την ελλειψη εγγύησης. Στις τιμες που παιζει τωρα μια γρηγορη ματια που έριξα, ειναι απλά ανέκδοτο. Δεν εχει λογο κανεις να ψωνισει απο Κινα σε τιμές επισημες EU με εγγυηση.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
corsair έγραψε:
MIXOStsi έγραψε:

Με την λογική αυτή μην μπαινεις καν στον κοπο να ψωνισεις online.

404, sarcasm not found?
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
MIXOStsi έγραψε:

Σιγά, μια φορά έγινε... εξάλλου υπάρχει και το paypal που είναι θεωρητικά :ninja: πιο ασφαλής πλατφόρμα πληρωμών
Άβαταρ μέλους
By corsair
MIXOStsi έγραψε:
404, sarcasm not found?

να στο κάνω ταλιρακια: security breach ολοι εχουν υποστει ή θα υποστουν...
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#480918 εεεεεεελλλλαααα ρε συ!?

Να σαι καλά ρε corsair γιατί χθες γεννήθηκα... :lol:

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By corsair
MIXOStsi έγραψε:εεεεεεελλλλαααα ρε συ!?

Να σαι καλά ρε corsair γιατί χθες γεννήθηκα... :lol:

:s_roses

βρε βρωμας noobαδοσυνη απο χιλιομετρα μακρία... :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#480928 Βαρυ Μιχο. Τα μισα να μου λεγε..

.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#480929 ωωωω ταπαααα

geako μην ανακατεύεσαι! είσαι μια κατηγορία μόνος σου... :rtfm:

:lol: