Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By otso
drdino έγραψε:Εγώ θα πρότεινα μια απλή θήκη κι έναν καλό δίσκο ξεχωριστά. Εγώ κι ο corsair πχ έχουμε της orico σε type c.

ωραια την πηραμε , τωρα εσυ και ο φιλτατος corsair και ο κυριος vagner προτεινετε και εναν σκληρο μιας και εχω ελαχιστη εμπειρια απο σκληρους.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
otso έγραψε:
drdino έγραψε:Εγώ θα πρότεινα μια απλή θήκη κι έναν καλό δίσκο ξεχωριστά. Εγώ κι ο corsair πχ έχουμε της orico σε type c.

ωραια την πηραμε , τωρα εσυ και ο φιλτατος corsair και ο κυριος wagner :rtfm: προτεινετε και εναν σκληρο μιας και εχω ελαχιστη εμπειρια απο σκληρους.

Τι με περασες;;;
για κανα παππου;;;
:lol: :lol: :lol: :lol:

Αναλογα με το τι θες να δωσεις σε λεφτα, κοιτας για
WD Black 1TB WD10JPLX (32MB Cache - 7200 rpm)
WD Blue 1TB WD10SPZX (128MB Cache - 5400 rpm)
WD Blue 2TB WD20SPZX (128MB Cache - 5400 rpm)

Και εχω ακουσει καλα λογια για τον
Hitachi Travelstar 1ΤΒ 7K1000 (32MB Cache - 7200 rpm)
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#541669 Εχω φτάσει κοντά στην αλλαγή desktop κανα δυο φορές τα τελευταία χρόνια αλλά τελικά δεν το έκανα . Φαίνεται πως πεθαίνει απο βαθύ γήρας το Desktop όποτε θα περιμένω για Black Friday να υιοθετήσω κανα καινούργιο

Απο επεξεργαστή εγώ εχω μείνει με την εντύπωση οτι τα ¨καλα¨ ειαι κάτι i5 άντε i7 ως πολυ καλό. Ισχύουν η εχω μεινει πίσω;

Η μητρικές εχο6ν κανα χαρακτηριστικό ειναι κρίσιμο;, εντάξει μνήμες ταχύτητες κτλ ανάλογα τι πληρώνεις
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#541671 δεν αξιζει καν να παρεις Intel Πια... αν εχεις λεφτα φτιαξε ενα συστημα γυρω απο εναν 2600 η εναν 1700 (οχι οτι θα δεις μεγαλη διαφορα) ενα καλο σετ γρηγορης μνημης (τα ryzen οσο πιο γρηγορη μνημη εχεις ειναι σαν να εχεις φρι οβερκλοκ )
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#541842 Η intel τον παιζει....
Άβαταρ μέλους
By gakost
#541845 Μια χαρά είναι
Απλά για τις ίδιες επιδόσεις πληρώνεις αρκετά παραπάνω από την αντίστοιχη υλοποίηση σε AMD, αν και για harcore παιχνιδάδες μάλλον η intel έχει ακόμη προβάδισμα.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
KiloMeater έγραψε:
Wagner669 έγραψε:Η intel τον παιζει....

Γιατί αυτό;

Γιατι οτι και να παρουσιασει, το τελευταιο εξαμηνο, ειναι μαπα.
Η AMD πεταει στην αγορα το ενα τερας μετα το αλλο, σε τιμες ξεφτιλα και η "μπλε" ομαδα σε αναγκαζει να διαβασεις 12 binder με τεχνικες αναλυσεις για να δεις αν δυο GPU και ενας PCI-e SSD θα χουν αρκετες PCI lines με τον Core-i7 ή πρεπει να πας σε i9
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Wagner669 έγραψε:Δοκιμασα TP-Link TL-PA7020PKIT v2 τα οποια ερχονται με δυο gigabit ports εκαστο, παιζουν σταθεροτατα, δουλευουν πολυ καλυτερα εαν οι πριζες εχουν τρια καλωδια (ουδετερο, φαση και γειωση), ειναι πιο οικονομικα απο τα Devolo και ερχονται με 3 χρονια εγγυηση

Σε ασύρματη λύση έχουμε να προτείνουμε κάτι;
Προφανώς τα ανωτέρω δεν δουλεύουν μεταξύ διαμερισμάτων με διαφορετικό ηλεκτρολογικό πίνακα, έτσι; :tomato:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Wagner669 έγραψε:
KiloMeater έγραψε:
Wagner669 έγραψε:Η intel τον παιζει....

Γιατί αυτό;

Γιατι οτι και να παρουσιασει, το τελευταιο εξαμηνο, ειναι μαπα.
Η AMD πεταει στην αγορα το ενα τερας μετα το αλλο, σε τιμες ξεφτιλα και η "μπλε" ομαδα σε αναγκαζει να διαβασεις 12 binder με τεχνικες αναλυσεις για να δεις αν δυο GPU και ενας PCI-e SSD θα χουν αρκετες PCI lines με τον Core-i7 ή πρεπει να πας σε i9

Εικόνα

:inlove:
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
cabala10 έγραψε:2000 ευρω για εναν 18 Core ενω η amd δινει 16ρη για σχεδον 700

Σημασία έχουν οι επιδόσεις, όχι ο αριθμός των πυρήνων, και η Intel είναι άπιαστη στο high end. Για αυτό σου ζητάει τα κέρατά της!!!
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Scotch έγραψε:
Wagner669 έγραψε:Δοκιμασα TP-Link TL-PA7020PKIT v2 τα οποια ερχονται με δυο gigabit ports εκαστο, παιζουν σταθεροτατα, δουλευουν πολυ καλυτερα εαν οι πριζες εχουν τρια καλωδια (ουδετερο, φαση και γειωση), ειναι πιο οικονομικα απο τα Devolo και ερχονται με 3 χρονια εγγυηση

Σε ασύρματη λύση έχουμε να προτείνουμε κάτι;
Προφανώς τα ανωτέρω δεν δουλεύουν μεταξύ διαμερισμάτων με διαφορετικό ηλεκτρολογικό πίνακα, έτσι; :tomato:

Απ οτι λενε, οχι, δεν δουλευουν σε διαφορετικα διαμερισματα, αλλα, εγω προσωπικα ειχα θεμα οταν καποιος στη πολυκατοικια εβαλε PLC που δουλευουν και με τη γραμμη της γειωσης

Σε ασυρματη λυση, εξαρταται απο το προβλημα και τις συνθηκες.
Απλα για ΚΑΝΕΝΑ λογο μη παρεις wifi-repeater/wifi extender

Εχω ακουσει καλα λογια για ASUS AiMesh που καποια συγκεκριμενα μοντελα ρουτερ συνδεονται μεταξυ τους και επεκτυνουν το δικτυο, αλλα δεν εχω δοκιμασει για να ξερω ποσο καλα δουλευουν