Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By GTS
#144916 Απο οτι καταλαβα εχεις σπουδασει (οπως τοσοι αλλοι Ελληνες) στην Σκωτια και σου αρεσει να πηγαινεις καθε καλοκαιρι; Για ποιον λογο; Εχεις οικογενεια εκει;

Για οποιον εχει ζησει στο νησι το τελευταιο μερος που θα πηγαινα ειναι το καλοκαιρι--γιατι βασικα ειναι σαν τον χειμωνα αλλου. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
Pitt έγραψε:Μπράβο σου ρε παλικάρι! Σου εύχομαι να έχεις πάντα τις ίδιες επιτυχίες. :s_howdy

famas έγραψε:Συγχαρητήρια κι από μένα στον fordανθρωπο.

socratesn έγραψε:Μπραβο George.Καλη συνεχεια να εχεις φιλε ! Παντα επιτυχιες :)

<

Νίκος Παππάς έγραψε:Μπράβο Γιώργο και σ' ανώτερα !!!

MIXOStsi έγραψε:Μπράβο Γιώργο !!! Άντε και στα δικά μας...

htanso21 έγραψε:Μπράβο ρε Γιώργο!!!!!! :D

JasonLouk έγραψε:Μπράβο και απο εδώ Γιώργο! Καλή συνέχεια! :metalo:

Dimitris_P έγραψε:χμ έχει bug το : protest: στο quote

Γιώργο μπράβο man :metalo:

Σας ευχαριστω πολυ ολους σας!! Να στε παντα καλα!!! :D Ωραιο πραγμα να αισθανεσαι οτι πραγματοποιησες εναν στοχο. Εστω κι αν αργησα λιγο!
Μ αρεσει να ταξιδευω τα απογευματα. Γιατί συνηθως πετυχαίνω τέτοια! Εικόνα

.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Dimitris_P έγραψε:Αυτό γιατί να το περνάς και στα παιδιά σου όμως; Μήπως εκείνα θέλουν;

Μπα, θεωρώ πως και αυτά είναι φυσιολογικά

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By Scotch
GTS έγραψε:Απο οτι καταλαβα εχεις σπουδασει (οπως τοσοι αλλοι Ελληνες) στην Σκωτια και σου αρεσει να πηγαινεις καθε καλοκαιρι; Για ποιον λογο; Εχεις οικογενεια εκει;
Για οποιον εχει ζησει στο νησι το τελευταιο μερος που θα πηγαινα ειναι το καλοκαιρι--γιατι βασικα ειναι σαν τον χειμωνα αλλου.

Σωστά το κατάλαβες.
Όχι, δεν έχω οικογένεια εδώ, έχω φίλους όμως.
Σαν χειμώνας δε θα το έλεγα, σαν άνοιξη μάλλον, ιδανικές συνθήκες για διακοπές δηλαδή. Μακριά από καύσωνες και ανάγκη για μπάνιο. Όπως το βλέπει καθένας.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#144959 Δε μου αρέσει που μέσα σε σχεδόν 20 μέρες Ελλάδα πήρα 3-5 κιλά!!!
Κάτι τα απωθημένα που είχα ένα χρονο τώρα (κεμπάπ Μπαρμπαδημο, καρπούζια, ταβέρνες ψαρικά μπύρες κτλ), κάτι μάνα και πεθερά που με στουμπωσανε, κάτι το all inclusive μια βδομάδα που έφαγα τον αμπακο.... Εύκολα τα κιλακια. Επιστροφή στα ποδήλατα από αύριο να το σώσουμε....

Μαρεσαν όλα τα παραπάνω βέβαια :-)
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Αυτό γιατί να το περνάς και στα παιδιά σου όμως; Μήπως εκείνα θέλουν;

Μπα, θεωρώ πως και αυτά είναι φυσιολογικά

Tapatalk & XT1068

Παιδιά που να φοβούνται την θάλασσα, γιατί έχει πολύ νερό, :lol: έχω γνωρίσει, παιδιά που να μην τους αρέσει το πλατσούρισμα στα ρηχά και το παιχνίδι στην παραλία, όχι.
Εκτός αν έχουν πάει στην θάλασσα με την μαμά ή τους παππούδες, έχουν κάνει τα μπάνια τους οπότε :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Νίκος Παππάς έγραψε:Παιδιά που να φοβούνται την θάλασσα, γιατί έχει πολύ νερό, έχω γνωρίσει, παιδιά που να μην τους αρέσει το πλατσούρισμα στα ρηχά και το παιχνίδι στην παραλία, όχι.
Εκτός αν έχουν πάει στην θάλασσα με την μαμά ή τους παππούδες, έχουν κάνει τα μπάνια τους οπότε :s_thumbsup

Τα δικά μου είναι μικρά ακόμη (2 & 5) και δεν έχουν άποψη Πέραν αυτού, ο μεγάλος όταν λέμε για Γλασκώβη πετάει από τη χαρά του. Αυτό μου αρκεί μέχρι στιγμής.
5 μπάνια κάναμε μέχρι στιγμής, ενδεχομένως κάνουμε μερικά ακόμη τον Σεπτέμβρη (σα φάρμακο ένα πράγμα )
Παπουδογιαγγιάδες για παρκάρισμα δεν παίζουν (no rest for the wicked).

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By axel12p
KiloMeater έγραψε:Δε μου αρέσει που μέσα σε σχεδόν 20 μέρες Ελλάδα πήρα 3-5 κιλά!!!
Κάτι τα απωθημένα που είχα ένα χρονο τώρα (κεμπάπ Μπαρμπαδημο, καρπούζια, ταβέρνες ψαρικά μπύρες κτλ), κάτι μάνα και πεθερά που με στουμπωσανε, κάτι το all inclusive μια βδομάδα που έφαγα τον αμπακο.... Εύκολα τα κιλακια. Επιστροφή στα ποδήλατα από αύριο να το σώσουμε....

Μαρεσαν όλα τα παραπάνω βέβαια :-)

Η καλύτερη διαφήμιση της Ελληνικής Κουζίνας στην Αυστρία :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Scotch έγραψε:
Νίκος Παππάς έγραψε:Παιδιά που να φοβούνται την θάλασσα, γιατί έχει πολύ νερό, έχω γνωρίσει, παιδιά που να μην τους αρέσει το πλατσούρισμα στα ρηχά και το παιχνίδι στην παραλία, όχι.

Τα δικά μου είναι μικρά ακόμη (2 & 5) και δεν έχουν άποψη Πέραν αυτού, ο μεγάλος όταν λέμε για Γλασκώβη πετάει από τη χαρά του. Αυτό μου αρκεί μέχρι στιγμής.
5 μπάνια κάναμε μέχρι στιγμής, ενδεχομένως κάνουμε μερικά ακόμη τον Σεπτέμβρη (σα φάρμακο ένα πράγμα )
Παπουδογιαγγιάδες για παρκάρισμα δεν παίζουν (no rest for the wicked).

Tapatalk & XT1068

Καλά μην το λες, ο δικός μου στα 2 κόντεψε να μου φύγει από τα χέρια όταν είδε την θάλασσα και από τότε ρωτάει συνεχώς πότε θα πάμε στην θάλασσα, ακόμα και τα Χριστούγεννα. :lol: :lol:
Έχει ήδη κάνει 10 μπάνια και θα κάνει άλλα 20 τουλάχιστον.

Με εξαίρεση την Eurodisney δεν νομίζω ότι θα δεχόταν διακοπές χωρίς θάλασσα και ας είναι μόνο 7 :inlove: και έχει την γκρίνια για επιχείρημα :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#145002 Ναι, το είδα :(
Θα περιοριστούμε σε indoor activities :-)

Αν και αυτή τη στιγμή έχει λιακάδα. Δεν πέφτουν πάντα μέσα.

Tapatalk & XT1068
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
elteo έγραψε:Εχει 14°C εκεί πάνω Αύγουστο??? OMG!

Που να δεις πιο πάνω τι γίνεται... :lol:

Εδώ (Αγγλία) έχουμε καβατζάρει τους 20-25 και λέμε πάλι καλά... :lol: