Για οποιον εχει ζησει στο νησι το τελευταιο μερος που θα πηγαινα ειναι το καλοκαιρι--γιατι βασικα ειναι σαν τον χειμωνα αλλου.
Pitt έγραψε:Μπράβο σου ρε παλικάρι! Σου εύχομαι να έχεις πάντα τις ίδιες επιτυχίες.
famas έγραψε:Συγχαρητήρια κι από μένα στον fordανθρωπο.
socratesn έγραψε:Μπραβο George.Καλη συνεχεια να εχεις φιλε ! Παντα επιτυχιες
<
Νίκος Παππάς έγραψε:Μπράβο Γιώργο και σ' ανώτερα !!!
MIXOStsi έγραψε:Μπράβο Γιώργο !!! Άντε και στα δικά μας...
htanso21 έγραψε:Μπράβο ρε Γιώργο!!!!!! :D
JasonLouk έγραψε:Μπράβο και απο εδώ Γιώργο! Καλή συνέχεια!
Dimitris_P έγραψε:χμ έχει bug το : protest: στο quote
Γιώργο μπράβο man

Dimitris_P έγραψε:Αυτό γιατί να το περνάς και στα παιδιά σου όμως; Μήπως εκείνα θέλουν;
GTS έγραψε:Απο οτι καταλαβα εχεις σπουδασει (οπως τοσοι αλλοι Ελληνες) στην Σκωτια και σου αρεσει να πηγαινεις καθε καλοκαιρι; Για ποιον λογο; Εχεις οικογενεια εκει;
Για οποιον εχει ζησει στο νησι το τελευταιο μερος που θα πηγαινα ειναι το καλοκαιρι--γιατι βασικα ειναι σαν τον χειμωνα αλλου.
Scotch έγραψε:Dimitris_P έγραψε:Αυτό γιατί να το περνάς και στα παιδιά σου όμως; Μήπως εκείνα θέλουν;
Μπα, θεωρώ πως και αυτά είναι φυσιολογικά![]()
Tapatalk & XT1068
έχω γνωρίσει, παιδιά που να μην τους αρέσει το πλατσούρισμα στα ρηχά και το παιχνίδι στην παραλία, όχι.Νίκος Παππάς έγραψε:Παιδιά που να φοβούνται την θάλασσα, γιατί έχει πολύ νερό,έχω γνωρίσει, παιδιά που να μην τους αρέσει το πλατσούρισμα στα ρηχά και το παιχνίδι στην παραλία, όχι.
Εκτός αν έχουν πάει στην θάλασσα με την μαμά ή τους παππούδες, έχουν κάνει τα μπάνια τους οπότε
Πέραν αυτού, ο μεγάλος όταν λέμε για Γλασκώβη πετάει από τη χαρά του. Αυτό μου αρκεί μέχρι στιγμής.
)KiloMeater έγραψε:Δε μου αρέσει που μέσα σε σχεδόν 20 μέρες Ελλάδα πήρα 3-5 κιλά!!!
Κάτι τα απωθημένα που είχα ένα χρονο τώρα (κεμπάπ Μπαρμπαδημο, καρπούζια, ταβέρνες ψαρικά μπύρες κτλ), κάτι μάνα και πεθερά που με στουμπωσανε, κάτι το all inclusive μια βδομάδα που έφαγα τον αμπακο.... Εύκολα τα κιλακια. Επιστροφή στα ποδήλατα από αύριο να το σώσουμε....
Μαρεσαν όλα τα παραπάνω βέβαια :-)
Scotch έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Παιδιά που να φοβούνται την θάλασσα, γιατί έχει πολύ νερό,έχω γνωρίσει, παιδιά που να μην τους αρέσει το πλατσούρισμα στα ρηχά και το παιχνίδι στην παραλία, όχι.
Εκτός αν έχουν πάει στην θάλασσα με την μαμά ή τους παππούδες, έχουν κάνει τα μπάνια τους οπότε
Τα δικά μου είναι μικρά ακόμη (2 & 5) και δεν έχουν άποψηΠέραν αυτού, ο μεγάλος όταν λέμε για Γλασκώβη πετάει από τη χαρά του. Αυτό μου αρκεί μέχρι στιγμής.
5 μπάνια κάναμε μέχρι στιγμής, ενδεχομένως κάνουμε μερικά ακόμη τον Σεπτέμβρη (σα φάρμακο ένα πράγμα)
Παπουδογιαγγιάδες για παρκάρισμα δεν παίζουν (no rest for the wicked).
Tapatalk & XT1068
και έχει την γκρίνια για επιχείρημα

elteo έγραψε:Εχει 14°C εκεί πάνω Αύγουστο??? OMG!
elteo έγραψε:Εχει 14°C εκεί πάνω Αύγουστο??? OMG!

Αδιάφορο. Δεν τους είδα να επιδεικνύουν την ίδια […]
Πουρναράκης πεισματικά αδιαφορεί σε ότι του λέει ο[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]