You will remember me.
You will remember me.
(και με μικρά παιδιά...)Scotch έγραψε:Δεχόμεθα γαστρονομικές προτάσεις για Βυτίνα, Λεβίδι και τη γύρω περιοχή(και Τρίπολη).
Χθες δοκιμάστηκαν τα κόκκινα πιθάρια στη Βυτίνα. Απόλυτα ικανοποιημένος από το χωριάτικο λουκάνικο, τη γίδα βραστή, το μοσχαράκι με τις χυλοπίτες και τα συνοδευτικά (κολοκυθάκια, τζατζίκι, ψωμί, κλπ).
< >
Ο ίδιος έχει και το Εν Δημητσάνη που είναι ξενώνας στην είσοδο της Δημητσάνας.bibendum έγραψε:Επισης προτεινω να κανεις αυτην την διαδρομη. Στα Μαγουλιανα (το πιο ψηλο χωριο της Αρκαδιας) εχει μια αρκετα καλη ταβερνα. Αλλα και να μην φατε εκει και να το κανετε μονο σαν βολτα, ειναι υπεροχη διαδρομη.
https://www.google.gr/maps/dir/37.65612 ... m0!1m0!3e0
Dimitris_P έγραψε:Βασιλη Κλειτορία έχει και η ορεινή Κορινθία, αυτή λες;
). Οπότε δεν ήμασταν/είμαστε για πολλά-πολλά.Scotch έγραψε:Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις προτάσεις.
Δυστυχώς μία πλήρης ημέρα έμεινε κι αυτή της επιστροφής. Δεν ήμασταν ιδιαίτερα αποδοτικοί κι αυτή τη φορά. Ήρθαμε Κυριακή με τον μεγάλο να χτυπάει 40ρια πυρετό (πέρυσι ήρθα εγώ άρρωστος). Οπότε δεν ήμασταν/είμαστε για πολλά-πολλά.
Δευτέρα πήγαμε μέχρι το χιονοδρομικό και καταλήξαμε Βυτίνα και κόκκινα πιθάρια. Οι στροφές δεν ενόχλησαν, αλλά πήγαινα πολύ αργά (ευτυχώς δεν κυκλοφορούσε ψυχή) και τα παιδιά κοιμήθηκαν γρήγορα.
Σήμερα πήγαμε Τρίπολη για ποδήλατο και φάγαμε σε μια πιτσαρία (ζυμαρούλης νομίζω λέγεται, δεν ήταν κακή). Κρίμα για την πεινακοθήκη. Την είχα ακούσει ξανά αλλά δεν τη θυμόμουν.
Αύριο, μάλλον θα επιχειρήσουμε Λαγκάδια, Μαγούλιανα, Δημητσάνα, Ράφτη. Όσα από αυτά προλάβουμε/αντέξουμε. Λέγαμε και για Σπήλαιο Κάψιας. Αξίζει;
Την ημέρα της επιστροφής θα περάσουμε από Κλειτορία. Η φάρμα βελονάς πού είναι; Μέσα στο χωριό;
< >
Scotch έγραψε:Τον παγετό πολύ τον φοβάμαι Βασίλη. Είναι ύπουλος. Μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει, αλλά τα ανήλιαγα σημεία τα έχω το νου μου. Οι ντόπιοι δε χαμπαριάζουν πολύ πάντως στις στροφές...
< >
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]