Chris έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Απο τιμες αυτο που ακουω ειναι οτι κοιτανε στο Booking και κλεινουν απευθειας στο καταλυμμα σε χαμηλοτερες τιμες.
Αυτο το τρικ γινοταν απο παντα. Αλλα οταν η booking εχει 15% προμηθεια, τους ρωτας ποσο θα σου αφησουν ενα δωματιο που στη booking βρισκεις 500 και σου λενε 480, ε καπου σε μια γωνια κλαιει ενας μαθηματικος
Εγω κοιτουσα την προηγουμενη βδομαδα μηπως κλεισω ενα τριημερο μεσσηνια τελη Ιουλιου, βρηκα με 350, τελικα βαρεθηκα αλλα ξανακοιταξα σημερα απο περιεργεια, το ιδιο δωματιο ιδιες ημερομηνιες 534. Τι λε ρε φιλε![]()
Επομενο βημα το σερβικο κολπο οταν ειχε f4 στο μπασκετ που ακυρωναν αυτους που ειχαν κλεισει απο τον Οκτωβρη με αστειες τιμες και ξαναβαζαν τα ιδια δωματια 500% πανω
Αυτο με τις τιμες δεν γινεται παντου;
Αν κλεισεις τωρα εισιτηρια αεροπορικα για τις γιορτες θα πετυχεις καλυτερες τιμες απο αν δεις ενα μηνα μετα και οσο πλησιαζεις σε αυτες θα αυξανονται.
Σε ολα αυτα ισχυει η παροιμια "το γοργον και χαριν εχει"
Τωρα για το ποσο κοβουν τα διαφορα καταλυμματα σε σχεση με την τιμη που δινει το Booking, τι να σου πω αυτα που μου λενε φιλοι μεταφερω. Εκει που παω εχω να μεινω και στην Κρητη προπερσι εμεινα σε σπιτια φιλων.
Fiat Panda 7,6l/100km

Εγώ θα ήμουν πολύ οκ σε ένα σενάριο που μοιράζουμε τη διαφορά. Κι εγώ πληρώνω λιγότερα, κι αυτός βγάζει κάτι παραπάνω και είναι ευχαριστημένος.