Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
Giuseppe Busso έγραψε:
Scotch έγραψε:Προς στιγμήν νόμιζα ότι στο έβαψαν με μαρκαδόρο :lipsealed:

:hmmm:
Δεν σε έπιασα. Μου έφραξε τους εγκεφαλικούς πόρους η χθεσινοβραδινή ένεση χοληστερίνης. :lol:

:lol: Η σειρά παράθεσης των φωτογραφιών:
Giuseppe Busso έγραψε:Εικόνα
Εικόνα

Βλέπω Permanent marker και μετά το αυτοκίνητο :lipsealed: Έψαχνα στις φωτογραφίες να δω πού στην έκαναν :oops:
Μετά είδα ότι το θέμα είναι Android devices :tomato:
Άβαταρ μέλους
By xenos
SIHCTR έγραψε:...ζητούμενο όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα, μιας και πρόκειται για κινητό διακοπών/ταξιδιών.

SIHCTR έγραψε:Προτιμώ απλό και καθάριο android, οπότε γλυκοκοιτάω Mi A1 .... αλλά υποπτεύομαι ότι κανένα δεν έχει ιδιαίτερα καλή φωτογραφική

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By elteo
SIHCTR έγραψε:Ένα κρύο βράδι του Δεκέμβρη το LG G3 αποφάσισε να εγκαταλείψει τούτο το μάταιο κόσμο, συμπληρώνοντας αισίως τα 2.5 χρόνια. Τουλάχιστον δεν υπέφερε, έφυγε νύχτα πάνω που είχε φορτίσει και η μπαταρία. Μας αποχαιρέτησε λιτά, με μία μπλε οθόνη...

Καθότι ανταλλακτικό motherboard παίζει στα 60 ευρώ, μάλλον ήρθε η ώρα για καινούριο κινητό. Budget γύρω στα €250-300, και ζητούμενο όσο το δυνατόν καλύτερη κάμερα, μιας και πρόκειται για κινητό διακοπών/ταξιδιών. Για τη δουλειά απαγορεύονται οι κάμερες και θα παίξει, δυστυχώς, εταιρικό γιωτόφωνο.

Προτιμώ απλό και καθάριο android, οπότε γλυκοκοιτάω Mi A1 και τα διάφορα Moto G, αλλά υποπτεύομαι ότι κανένα δεν έχει ιδιαίτερα καλή φωτογραφική. Έχετε κάποια άλλη πρόταση;

Καθαρό android & καλή κάμερα = Google Pixel

Αλλά είναι ακριβά. Κάποιο μεταχειρισμένο ίσως;
Άβαταρ μέλους
By SIHCTR
#468704 Ε εντάξει, ας μην είναι και τελείως καθαρό. Με το LG μια χαρά την πάλεψα, δε με ενόχλησε κάτι ιδιαίτερα. Οπότε αν αγνοήσουμε αυτή την παράμετρο για την ώρα, μπαίνει κάποια άλλη επιλογή στο παιχνίδι; Δεν περιμένω να πιάσω επίπεδα S8+ κλπ κλπ, αλλά να είναι κάτι αξιοπρεπές. Να μην είναι χείροτερο από το G3 για αρχή. Τα Pixel όντως ξεφεύγουν!
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#468709 1η φόρτιση

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

12 ώρες και 17 λεπτά που βγήκε από την πρίζα.
Γράφει 3 ώρες και 10 λεπτά sot με 51% μπαταρία να απομένει.
Άβαταρ μέλους
By bebes
bebes έγραψε:καλημέρα και Χρόνια Πολλά για τις ημέρες.

Σκέφτομαι να πάρω ενα κινητό στη μικρη μου κόρη (11 ετων).
Δεν θέλω ακριβό για ευνόητους λόγους (κλοπή, σπάσιμο, χάσιμο κλπ).
Διατίθεμαι να δώσω κανα κατοστάρικο, τί θα προτείνατε;

σκεφτομαι το Xiomi redmi 4A 16GB/2GB (Γυρω στα 105€)
ή αν παω σε κατι πιο φτηνο, Cubot R9 16GB περίπου στα 85€

η μικρή "θέλει" SAMSUNG, αλλά δε νομίζω να της παρω, η μονη περίπτωση είναι -ίσως- το J3 2016. Εχει 1,5 GB RΑΜ kαι 8 GB μνήμη. Αρκούν αυτά;
Θα κοιταξω λιγο και τι SAR εχουν τα παραπάνω.

Οποιαδήποτε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη :roll:

κι επανέρχομαι μα το ταπεινό μου ερώτημα: :oops:
κατέληξα στα:
HUAWEI Y6 2017 4G (2/16) στα 109€ (ΠΛΑΙΣΙΟ Προσφορα)
Xiaomi Redmi 4A 32GB 4G (2/32) στα 119€ (τοπικο καταστημα προσφορα)
εχουν ιδιες καμερες (στα χαρτια), snapdragon το Xiomi και μεγαλυτερη μνημη
Εχετε αποψη για τα μηχανηματα;
(Δεν νομιζω να βγαλουν χρονο στα χερια της μικρης, αλλα δεν μπορω το "μπιρι μπιρι" :lol: )

Εναλλακτικα σκέφτομαι μήπως να παρει το "παλιο" 5S (αγορασμενο καινουριο το καλοκαιρι του 2016) της γυναικας μου.
Αν εξαιρεσουμε την μικροτερη οθονη το θεωρω καλυτερο απο τα προαναφερθέντα σε ολους τους τομεις (κάμερα, "ανθεκτικοτητα" στο χρονο, και στις πτώσεις)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#468768 Μεταξύ των δύο, το Xiaomi. Το iPhone δεν νομίζω να είναι πιο ανθεκτικό από αυτό , αν και σίγουρα θα το προτιμάει η μικρή. Ίσως όμως δεν είναι καλή ιδέα τόσο ακριβό κινητό, όπως και δεν είναι καλή ιδέα να πάει σε iPhone γιατί όταν χρειαστεί να το αλλάξει, δεν θα θέλει Android...
:help:
Άβαταρ μέλους
By bebes
Anonymous Founder έγραψε: Ίσως όμως δεν είναι καλή ιδέα τόσο ακριβό κινητό, όπως και δεν είναι καλή ιδέα να πάει σε iPhone γιατί όταν χρειαστεί να το αλλάξει, δεν θα θέλει Android...
:help:

αυτό σκεφτηκα κι εγω...
το bold ειναι μια μεγαλη πικρη αλήθεια (την πατησα ετσι με την μεγαλη κορη, αλλά το μηλο το πηρε στο Λύκειο :ninja: )
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#468777 Προφανώς, δεν άντεξε άλλο τα "κολλήματα" του Android και αγόρασε iPhone... :lol:
Είναι καταπληκτικό αυτό που έχει καταφέρει η Apple, πραγματικά της βγάζω το καπέλο. :s_howdy
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#468809 Πάρε το Xiaomi, και περίμενε να πάει Λύκειο για iphone (που λογικά δεν θα μπορέσεις να το αποφύγεις ούτε και για κείνη :lol: )
Άβαταρ μέλους
By g8777
Anonymous Founder έγραψε:Προφανώς, δεν άντεξε άλλο τα "κολλήματα" του Android και αγόρασε iPhone... :lol:
Είναι καταπληκτικό αυτό που έχει καταφέρει η Apple, πραγματικά της βγάζω το καπέλο. :s_howdy

Τι εννοείς;

Ότι πουλάει παρωχημενο προϊόν στην τιμή που θέλει, συνεπικουρουμενη από ορδές πιστών, απλά κσι μόνο για την "εμπειρία χρήσης= υπερατου";;;

:shifty: :shifty: :shifty: :shifty:
Άβαταρ μέλους
By bebes
g8777 έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:Προφανώς, δεν άντεξε άλλο τα "κολλήματα" του Android και αγόρασε iPhone... :lol:

Τι εννοείς;

Ότι πουλάει παρωχημενο προϊόν στην τιμή που θέλει, συνεπικουρουμενη από ορδές πιστών, απλά κσι μόνο για την "εμπειρία χρήσης= υπερατου";;;

:shifty: :shifty: :shifty: :shifty:

κακα τα ψεματα, το "μήλο" είναι μόδα (και) στα πιτσιρικια, οπως πχ τα stan smith & super star, τα σταρακια παλαιοτερα και καποιες μαρκες στα μπουφαν.
Απο την αλλη όμως λειτουργει πιο απροβληματιστα για περισσοτερο χρονικο διαστημα, βγαζει καλυτερες φωτογραφίες, εχει και πολλα πολλα "αξεσουαρ". Βασικα ομως ειναι μοδα.

Ως προς το κοστος, στα παιδια παντα μεταχειρισμενο, οποτε η τιμη ειναι αντιστοιχη ενος καινουριου φτηνου android.
Κι αλλο ενα βασικο: μετα το πουλας και παιρνεις κατι, ενω το φτηνο android απλα το βαζεις στο συρταρι
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
bebes έγραψε: βγαζει καλυτερες φωτογραφίες,

Ποιός ήρθε!? :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#468879 Χάζευα σε ένα Πλαίσιο χθες τα κινητά, έπαιξα λίγο τα Samsung note 8, s8 & plus....
Με προβλημάτισαν οι γωνιές τους σε πιθανή πτώση .... και τι θήκη να βαλεις να την καλύπτει τη γωνία που ουσιαστικά ειναι οθόνη απο κάτω
Μου φαίνεται εχει βρει καλή μπιζνα να ανεβαίνουν οι πωλήσεις απο τα σπασίματα με αυτές τις οθόνες
Άβαταρ μέλους
By corsair
bebes έγραψε:

κακα τα ψεματα, το "μήλο" είναι μόδα (και) στα πιτσιρικια, οπως πχ τα stan smith & super star, τα σταρακια παλαιοτερα και καποιες μαρκες στα μπουφαν.
Απο την αλλη όμως λειτουργει πιο απροβληματιστα για περισσοτερο χρονικο διαστημα, βγαζει καλυτερες φωτογραφίες, εχει και πολλα πολλα "αξεσουαρ". Βασικα ομως ειναι μοδα.

Ως προς το κοστος, στα παιδια παντα μεταχειρισμενο, οποτε η τιμη ειναι αντιστοιχη ενος καινουριου φτηνου android.
Κι αλλο ενα βασικο: μετα το πουλας και παιρνεις κατι, ενω το φτηνο android απλα το βαζεις στο συρταρι

Γιορταρες μερες... κανω πως δεν τα διαβασα... αν και τρεχει αιμα απ τα ματια μου.