Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#464729 Ε ναι, το ενα ξεκλειδωνει γρηγορα, το αλλο σε εκανε να ντραπεις :help: (το σονυ κιολας, μπας και ηταν Τσονι;; :shifty: ) , ε δεν μπορουμε να συναρμολογησουμε κινητο απο 17 εταιρειες , λες και η Μανα Γκουγλ ειναι η Μαιρη Σελεει :s_roses .

Καταρρακτη της Αυγης δειξαμε ΠΟΛΥ ανοχη τελικα. :s_no Ειπαμε, οι χαρντκορ Ανδροιδακηδες ειμαστε master race, δειχνουμε ανωτεροτητα, αλλα οχι να μας παρουν και τα σωβρακα :s_no

Νισαφι πια. :s_devil

On my signal , unleash hell. :adminpower:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#464737 Αν δεν είναι σκίουρος (ή παριζακι), σώθηκες...
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
REALZEUS έγραψε:Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Σε όσα κινητά έχουν fingerprint scanner η αφύπνιση της συσκευής γίνεται μόνο με αυτό ή μπορεί να γίνει και με το κλασικό κουμπάκι όπως σε όλα τα άλλα;

Στο Samsung a5 γίνεται και με το κουμπάκι.
Λογικά σε όλα έτσι θα είναι.
Άβαταρ μέλους
By mirage
drdino έγραψε:Αν δεν είναι σκίουρος (ή παριζακι), σώθηκες...
Και με γάτα βολεύεται.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
Andreasdik έγραψε:
REALZEUS έγραψε:Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Σε όσα κινητά έχουν fingerprint scanner η αφύπνιση της συσκευής γίνεται μόνο με αυτό ή μπορεί να γίνει και με το κλασικό κουμπάκι όπως σε όλα τα άλλα;

Thanks. Problem solved τότε. Απλά δε χρησιμοποιείς το scanner. :lol:
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
REALZEUS έγραψε:
Andreasdik έγραψε:

Thanks. Problem solved τότε. Απλά δε χρησιμοποιείς το scanner.
Μα γιατί; Δεν υπάρχει πιο γρήγορο ξεκλείδωμα.
Και ασφαλές στην ξένη επιβουλή
και ξεκλείδωμα σε χρόνο dt

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By corsair
#464779 Επειδη πριν ειπωθηκαν κατι περι κλειδωματων και ανωτεροτητας face id: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=461562

Παει και αυτο το παραμυθι... Γενικα αυτα τα face δεν πειθουν ιδιαιτερα στον τομεα της ασφάλειας. Εχουν γινει πολλες αποπειρες και κατα το παρελθον αλλα... δεν.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#464780 Σιγά ρε όλοι σας με τα ΕΤΝΑ Άκρως Απόρρητα στα τηλεφωνάκια σας. :lol:

Νίκος Παππάς έγραψε:Μα γιατί; Δεν υπάρχει πιο γρήγορο ξεκλείδωμα.

Επειδή από ότι διαβάζω από εσάς είναι μπελάς. Το Xiaomi που θα πάρω έχει τέτοιον διάολο και προτιμώ τον ευκολότερο τρόπο. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#464790 δεν είναι θέμα απόρρητου.. αλλά όσο το σκέφτομαι αν άφηνα το κινητό μου κάπου και έβλεπαν συγκεκριμένα άτομα τα μηνύματά μου θα είχα από παρεξηγήσεις έως μπελάδες..

επίσης σε περίπτωση κλοπής καθίσταται άχρηστο για άμεση μεταπώληση

άσε που μπορείς απλά να δώσεις πρόσβαση και σε άλλα άτομα πολύ εύκολα χωρίς να χρειάζεται να θυμούνται pin (απλά αποθηκεύεις το δάχτυλό τους στη συσκευή)

τέλος χρησιμοποιείται και από εφαρμογές όπως το ebanking της alpha και είναι μπόμπα από το να γράφεις ξανά το μακρινάρι, ακόμα και το τετραψήφιο pin

επίσης μπορείς να κάνεις και επιπλέον ρυθμίσεις πχ σε συγκεκριμένη περιοχή (με gps/wifi το βλέπει αυτό) να μην κλειδώνει ή αν συνδέσεις επάνω συγκεκριμένη συσκευή πχ ένα bluetooth όταν οδηγείς.. να μην κλειδώνει επίσης

μπορείς στη δουλειά σου στο σπίτι σου ή στο αυτοκίνητο να μην κλειδώνει δηλαδή και να κλειδώνει αν είσαι έξω για βόλτα όπου ενδεχομένως και στο ψειρίσουν
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
QsisVTS έγραψε:δεν είναι θέμα απόρρητου.. αλλά όσο το σκέφτομαι αν άφηνα το κινητό μου κάπου και έβλεπαν συγκεκριμένα άτομα τα μηνύματά μου θα είχα από παρεξηγήσεις έως μπελάδες..

Μπορούν πάντα να σου κόψουν το δάχτυλο για να το ξεκλειδώσουν. Το έχω δει σε ταινίες... :lol:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#464796 όχι τόσο σημαντικά μυστικά δεν έχω, αλλά με ξέρεις πόσο εκφραστικός είμαι στον γραπτό λόγο.. φαντάσου πολύ χειρότερο όταν μιλάω σε κλειστό κύκλο

επίσης αν μιλούσαμε να έφταναν να μου κόψουν το δάχτυλο, ε τότε χαλάλι τους :lol: ειδικά αν το κατάφερναν :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#465145 Η inlove πέτυχε το ακατόρθωτο, να της πέσει το κινητό μέσα σε ποτήρι με νερό. Η στάθμη ήταν στο 1/3, οπότε εμποτίστηκε περίπου το μισό και το έβγαλε αμέσως, αλλά η ζημιά μάλλον έγινε. Ήχοι ακούγονται κανονικά (ξυπνητήρια, e-mails, κλπ), μόνο που δε βλέπεις τίποτα :lol: Η οθόνη δεν ανάβει :-(. Για το motorola g2 πρόκειται, μικρό το κακό μιας και θέλαμε να το αντικαταστήσουμε για καλύτερη κάμερα, αλλά δεν ήταν ανάγκη να το καταστρέψουμε κιόλας... τέλος πάντων.

Τώρα υπάρχουν δύο τινά:
α) Της δίνω το LG G4, που θα την καλύψει απόλυτα (και με το παραπάνω), και παίρνω εγώ άλλο :ninja:
β) Της παίρνω κάποιο με καλή κάμερα, ισάξια του G4.

Μάλλον το α είναι επικρατέστερο (κι εκείνη δεν έχει αντίρρηση). Τελικά μάλλον θα μου κάτσει το Note8. Να πάω στο πρώτο skroutzομάγαζο ή να πάω ΠΛΑΙΣΙΟ με περίπου 100€ πάνω (με την έκπτωση); Παίζουν διαφορές;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#465150 Επίτηδες το εκανε για να της παρεις άλλο.! :s_biggrin