Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By cmarin
#459848 Αλλάζεις και κανάλια στις tv των καραβιών :) ή σε μαγαζιά το βράδυ που τις εχουν ανοικτές. Ανοιγοκλείνεις την tv της γιαγιάς και φωνάζεις "ΘΑΥΜΑ ΘΑΥΜΑ" και διάφορα άλλα που τα κάνει ο γιος μου και γελάμε...
Άβαταρ μέλους
By corsair
QsisVTS έγραψε:και γενικά έχει ένα σωρό κινεζιές τελείως άκυρες

επίσης έχει βίντεο, προτζέκτορες κτλ.. για εμένα είναι σωτήριο γιατί έχω πολύ κακή σχέση με τα κοντρολ και δεν νοείται smartphone χωρίς υπέρυθρες σύμφωνα με την κιουσοθεωρία

κάπως έτσι οι κινέζοι θα κατακτήσουν τον κόσμο και άσε τους άλλους να βγάζουν face id και iris scanner και λοιπές παπαριές..

γενικά και προβλημα να εχεις με καποια συσκευη, υπαρχουν third party εφαρμογές IR οι οποιες μπορει να εχουν μεγαλυτερη database, καλυτερα μενου κλπ κλπ...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#459852 της τσιαομι μέχρι στιγμής με έχει βολέψει αρκετά ως έχει, πολύ καλύτερη από της lg που είχα πριν και γενικά να πάει να απαυτωθεί και αυτή που έβγαλε τις υπέρυθρες :rant: :rant: :rant:

ειλικρινά αυτή τη στιγμή πάλι έχω χάσει το a/c του γραφείου (έχει ζέστη σήμερα βέβαια) , γιατί να κάθομαι να ψάχνω και να μην το κάνω από το κινητό μου;

ας μην μιλήσουμε για καράβια, εκεί ρουλάρω περιμένω να παίξουν τη |λογοκρισία| που μας λέει πώς θα πνιγούμε και κάνω zapping
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#460088 Εχει το πιτσιρίκι ενα ταμπλέτ xiomi mi pad 2
Το πιο γερό και αξιόπιστο που ειχαμε ποτέ, εχει και μια θήκη πολυ γερή .... το τι ταλαιπωρία εχει φαει δε λέγεται αλλά άντεξε μια χαρά...
Ε εχθές είχε ενα fatal blow , ατύχημα ηταν αλλά οκ υπάρχουνε και κάποια όρια
Έσπασε η οθόνη του και ψάχνω για αντικατάσταση
Βλέπω κανα 40ρι κάνει η οθόνη κομπλέ το θεμα ειναι οτι δεν εχω βρει κανα βίντεο youtube ως οδηγό
Εχει μήπως κάνει κανείς τέτοια δουλεια ; Υπάρχει κανα κομματι με κόλλες πιστολακια κτλ η ειναι με βίδες;
Άβαταρ μέλους
By xenos
KiloMeater έγραψε:Εχει το πιτσιρίκι ενα ταμπλέτ xiomi mi pad 2
Το πιο γερό και αξιόπιστο που ειχαμε ποτέ, εχει και μια θήκη πολυ γερή .... το τι ταλαιπωρία εχει φαει δε λέγεται αλλά άντεξε μια χαρά...
Ε εχθές είχε ενα fatal blow , ατύχημα ηταν αλλά οκ υπάρχουνε και κάποια όρια
Έσπασε η οθόνη του και ψάχνω για αντικατάσταση
Βλέπω κανα 40ρι κάνει η οθόνη κομπλέ το θεμα ειναι οτι δεν εχω βρει κανα βίντεο youtube ως οδηγό
Εχει μήπως κάνει κανείς τέτοια δουλεια ; Υπάρχει κανα κομματι με κόλλες πιστολακια κτλ η ειναι με βίδες;

Επισκεύασα τάμπλετ κ κινητό έτσι και μου χάλασαν σύντομα και τα δύο. Ευτελής ποιότητα των υλικών δυστυχώς.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#460276 Προς κ.κ. Κορσε και HF (και οιονδήποτε άλλον κατέχει Xiaomi) ενταύθα: Διάβασα ιστορίες τρόμου για διακοπές στις κλήσεις (κυρίως θέμα μικροφώνου αν κατάλαβα καλά). Μεμονωμένες περιπτώσεις ή γενικευμένο θέμα; Το κινητό για μένα είναι πάνω από όλα τηλέφωνο και αν δεν τα πάει καλά στις κλήσεις (και τα μηνύματα) τρώει άκυρο. Μπορώ να ανεχθώ μέτρια features αλλά όχι κακή ποιότητα κλήσης (μικρόφωνο, ακουστικό, λήψη). Please :help: !!!
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#460282 Εσύ παίρνεις μίζα, δεν μου το βγάζεις από το μυαλό! :inlove: :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimik
#460290 Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αν υπήρχε θα μου το είχε φέρει στο κεφάλι η σύζυγος :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By corsair
REALZEUS έγραψε:Προς κ.κ. Κορσε και HF (και οιονδήποτε άλλον κατέχει Xiaomi) ενταύθα: Διάβασα ιστορίες τρόμου για διακοπές στις κλήσεις (κυρίως θέμα μικροφώνου αν κατάλαβα καλά). Μεμονωμένες περιπτώσεις ή γενικευμένο θέμα; Το κινητό για μένα είναι πάνω από όλα τηλέφωνο και αν δεν τα πάει καλά στις κλήσεις (και τα μηνύματα) τρώει άκυρο. Μπορώ να ανεχθώ μέτρια features αλλά όχι κακή ποιότητα κλήσης (μικρόφωνο, ακουστικό, λήψη). Please :help: !!!

ειχες lumia ρε μλκ και το ανεχοσουν τοσα χρόνια... και τωρα μου το παιζεις ιστορια... μηδενικες ανοχες και ρέστα? Ελα φευγα απο μπροστα μου που θα πεταξεις λασπουλα στην Xiaomi. Φευγα μη σε βαλω να παρεις τον καρκινο που ψωνισε ο Μπουσος και το προτεινει κιολας (θρασυτατο αυτο το παιδι, κακα τα ψεμματα)
Άβαταρ μέλους
By drdino
#460311 Δεν είναι τόσο χάλια το Leon ρε.
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#460317 Ε τους μλκς! :lol:

Κορσέ το Lumia είναι άφταστο σε θέμα συνομιλίας. Να φανταστείς το ηχείο το έχω στα 3/10 και ο ήχος είναι κρύσταλλο. Παραπάνω γίνεται μεγάφωνο και χωρίς παραμόρφωση!!! :rtfm: Το μισό του να είναι το Xiaomi σε clarity και volume και θα είμαι ευχαριστημένος. Απλά διάβασα παράπονα στις κριτικές (κυρίως για διακοπές και ότι δεν τους άκουγε ο συνομιλητής) και σκιάχθηκα. Δεν έχω πρόβλημα με τους Κινέζους. Μια χαρά μικρά κίτρινα ανθρωπάκια είναι. :innocent:
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
corsair έγραψε:Φευγα μη σε βαλω να παρεις τον καρκινο που ψωνισε ο Μπουσος και το προτεινει κιολας (θρασυτατο αυτο το παιδι, κακα τα ψεμματα)

Κατουράω το Redmi note 4 :)
Άκου ένα τιπ.
Αν ήταν καλύτερο, θα το έπαιρνα.
|λογοκρισία| μου τόσα χρόνια με ξέρεις στα φόρουμ, ακόμη να καταλάβεις πως σκέφτομαι.