Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#458480 Αφορά διαγώνιο η μέτρηση της οθόνης.
Όπως και να 'χει, με αυτές τις διαστάσεις, δεν το λες ακριβώς compact... :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By GTS
drdino έγραψε:Λίγο πιο πάνω=100% πάνω

nice :lol:

399 το εχουν black friday
Άβαταρ μέλους
By drdino
#458502 Wow, 60% πάνω
Άβαταρ μέλους
By corsair
#458604 @Nikos147i: Αν δεις μια πώληση απο Σονυ ΧΖ1 απο Κωτσοβολο... ηταν δίκό μας μέλος.... και δική μου τρολιά.

Εικόνα

:lol:

Δεν το πιστευω... τον τρολερνα και του φουσκωνα τα μυαλα ολη μέρα λέγοντας ποσο γαμάτη ευκαιρία ειναι.... και πήγε και το φορτώθηκε :s_rofl Ακομα δεν μπορώ να το χωνέψω. :s_sarcastic

Εν τω μεταξύ, ο εν λογο χρήστης ακουει 5.5 ιντσες και του γυρνάνε τα αντερα ανάποδα. Τώρα εχει 5 ιντσες στο μέγεθος 5.5. :s_rofl :s_shout

Καλά... νταξ... για την δε μπαταρία 2700... ουτε που μπηκε στον κοπο να την κοιταξει. :s_wacko Ο ορισμος του "αγορασα γουρουνι στο σακι" :lipsealed:

Αναμένουμε και Morx να μας αποτελειωσει. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By corsair
Anonymous Founder έγραψε:Θα έπρεπε να ντρέπεσαι corsair! :x

Ειμαι γνωστός ξεδιάντροπος :s_cool

Κοιταξε... ο συγκεκριμενος χρήστης.... μου αράδιαζε το τελευταιο διμηνο τα ποιο τρελα outsider που εβλεπε μπροστά του. Κάτι Blackberry, κάτι Nokia, κάτι Motoroles.... κουλά μοντέλα γιατι ολα τα αλλα που περνει ο υπολοιπος κοσμάκης δεν εκαναν για την αφεντιά του. Του ξινιζαν. Με ειχε τσακίσει που τα βγαζε ολα off. Οταν επεσε το μάτι του στο Σονυ που ταν και προσφορά, σκέφτηκα απο μέσα μου... να η απολυτη ευκαιρια τρολαρίσματος. Εεεε δεν ηθελε και πολυ. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By drdino
#458625 Θα έχεις μπαταρία;
Άβαταρ μέλους
By corsair
drdino έγραψε:Θα έχεις μπαταρία;

Το Antutu δεν θα προλαβαινει ποτε να φτασει στο 100% :lol:
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#458813 το κινητάκι είναι κόσμημα καταρχήν, και 4/64 με SD835 και IP68 στα 400€ δεν βρίσκεις :iconcool:
εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και οθόνη απο τις καλύτερες που υπάρχουν σε LCD :inlove:
επίσης έχουμε κανονική εγγύηση 2 χρόνια, αγορά με τιμολόγιο και αναβαθμίσεις πάντα στην ώρα τους :s_howdy
Βασικά αν εξαιρέσεις τα τρισάθλια μπέζελς πάνω/κάτω και την κάμερα που είναι ένα κλικ κάτω απο S8, V30, Mate 10 είναι ακριβώς όπως το ήθελα :s_roses

p.s.
Battery life: Endurance rating 82h σύμφωνα με τα τεστάκια που κάνουν στο gsmarena.... οσο και το 1+5T :roll:

edit:
ρίχτε καμια ιδεα για πουγκί.
Άβαταρ μέλους
By corsair
vasilis έγραψε:p.s.
Battery life: Endurance rating 82h σύμφωνα με τα τεστάκια που κάνουν στο gsmarena.... οσο και το 1+5T :roll:

Μη φας. Εχει γλαρόσουπα. Αν λαβω υποψιν οσα λεει για το OP5, τοτε το gsmarena πέφτει πολυ εξω. Προφανως εχει σημασια και με τι εκδοση λογισμικου τεσταρεις.

Αλλα γενικος κανονας: Τα mah δεν τα αντικαθιστα κανενα γιατροσόφι.

Πήγες απο τα 3000mah στα 2700... μετα απο 3 χρόνια :s_crazy Οταν σε ενα χρόνο θα χεις χάσει και κανα 300-500mah απο φυσιολογικη φθορα... θα σαι συνέχεια στην πρίζα. Αυτα βεβαια θα συμβαίνουν οταν ο απολυτος στόχος στα specs ενός κινητου είναι το αν παίρνουμε τιμολογιο ή οχι.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#458834 Το μεγαλύτερο θέμα δεν είναι ούτε η μπαταρία ούτε τα bezels. Η τρισπαναθλια υλοποίηση του Android είναι που κάνει ανυπόφορο ένα Sony.
Άβαταρ μέλους
By vasilis
#458836 ναι, δεν έχουν σημασία τα mah
u11+ με 3930 μπαταρία βγάζει στο ίδιο τεστ 67 ώρες :s_sarcastic

Στόχος είναι το vfm, εσύ έσκασες σε κινέζο 5 κατοστάρικα. Εγώ 322 και θα κερδίσω άλλο ένα 29% στο τέλος του χρόνου και μια μικρή απομείωση και στο ΕΦΚΑ :inlove: :innocent: