Πλήρες "πακέτο" σε ηλ. λειτουργίες-αυτοματισμούς φτάνει και στα 300€ συνολικό κόστος, σύμφωνα με πολύ καλή έρευνα αγοράς στις αρχές του χρόνου, οπότε και λόγω κόστους ... "ανεστάλησαν" οι εργασίες!
Θα ξαναρωτήσω και τους δύο όταν ξαναχρειαστεί, αλλά θα ρωτήσω τουλάχιστον έναν ακόμα απ αλλού, για να αποφασισω.
Μην περιορίζεστε πάντως στα καταστήματα και τους τεχνίτες της "γειτονιάς" σας, ρίξτε μιά ματιά και στο νέτ και .. ο θεός βοηθός!
Επιπλέον, σε διάφορα δωμάτια βόσκουν μαμούνια. Η ίδια ιστορία όποτε φεύγουμε για διακοπές (1+ μήνα) κι ανεβαίνει στο πάνω σπίτι ο πατέρας μου, αφήνοντας τρόφιμα κι άπλυτα πιάτα.
Ερώτηση πρώτη: είναι κάτι που μπορώ να κάνω εγώ; Να αγοράσω κάποια σπρέι και να ψεκάσω;
Ερώτηση δύο: αν είναι καλύτερα να απευθυνθώ σε επαγγελματία, καλοδεχούμενη κάθε πρόταση για δοκιμασμένο μάστορα.
Ευχαριστώ!
Άλλο το σαράκι , άλλο τα μαμουνια..
Για το σαράκι υπάρχει ένα ειδικό υγρό σε μπουκαλάκι που περνάς το ξύλο κ το σκοτώνει..
Οταν λες μαμουνια τι εννοεις;
Μυρμήγκια; Κατσαρίδα; Ψύλλους;
Για το καθένα υπάρχει η ανάλογη εφαρμογή (ψεκασμα ) , πρόσφατα που γυρισα απ το χωριό κ εμφανισα τσιμπήματα από ψυλλο (όταν ήμουν στο χωριό ) , εφερα σπίτι απολύμανση κ μου ψεκασε παντού.μέχρι κ τα στρώματα που κοιμομαστε (δεν μυρίζει καθόλου υπ όψιν).
Dimsabas έγραψε:Θέλω τη γνώμη σας. Έχουμε σαράκι σε δύο σημεία μέσα στο σπίτι. Το ένα στο σαλόνι, δίπλα σε σύνθετο πολλών τετραγωνικών μέτρων, και το άλλο στην ξύλινη κούνια του μικρού, με ξύλινο πάτωμα από κάτω.
Επιπλέον, σε διάφορα δωμάτια βόσκουν μαμούνια. Η ίδια ιστορία όποτε φεύγουμε για διακοπές (1+ μήνα) κι ανεβαίνει στο πάνω σπίτι ο πατέρας μου, αφήνοντας τρόφιμα κι άπλυτα πιάτα.
Ερώτηση πρώτη: είναι κάτι που μπορώ να κάνω εγώ; Να αγοράσω κάποια σπρέι και να ψεκάσω;
Ερώτηση δύο: αν είναι καλύτερα να απευθυνθώ σε επαγγελματία, καλοδεχούμενη κάθε πρόταση για δοκιμασμένο μάστορα.
Ευχαριστώ!
Απλο δεν ειναι?
Dimsabas έγραψε:Θέλω τη γνώμη σας. Έχουμε σαράκι σε δύο σημεία μέσα στο σπίτι. Το ένα στο σαλόνι, δίπλα σε σύνθετο πολλών τετραγωνικών μέτρων, και το άλλο στην ξύλινη κούνια του μικρού, με ξύλινο πάτωμα από κάτω.
Ευχαριστώ!
Εδώ είσαι, εντομοκτόνο για σαράκι θα βρεις σε καλά χρωματοπωλεία.
http://axivenpestcontrol.gr/pestpedia-p ... sis-saraki
Fiat Panda 7,6l/100km
Γι’ αυτό που λέει ο Kacey, έχω δεί στον Δήμο Θεσσαλονίκης πινακίδες απαγόρευσης στάθμευσης και μπροστά σε πρασιές οικοδομών που χρησιμοποιούνται ως χώροι στάθμευσης. Τώρα αν ο αρ. αδείας που έγραφαν οι πινακίδες ήταν μαϊμού, δεν το ξέρω, αλλά συνήθως είναι δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού οι γείτονες που θίγονται θα το είχαν ανακαλύψει.
Νομίζω ότι με μια επίσκεψη στο αρμόδιο γραφείο του Δήμου που ανήκεις θα σου λυθούν οι απορίες.
να το πω απο την αναποδη να γινει πιο απλο: για να δεσμευσεις το δημοσιο χωρο μπροστα απο τον ιδιωτικο σου και να απαγορευσεις τη σταθμευση των αλλων στο δημοσιο, ωστε να μπορεις να χρησιμοποιησεις τον ιδιωτικο σου ως παρκινγκ, πρεπει να παρεις αδεια. Δεν αρκει η δικη σου αποφαση να χρησιμοποιεις ως παρκινγκ το δικο σου χωρο, ωστε να εχεις την απαιτηση να μη παρκαρει καποιος μπροστα του.