Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Zorz
mjacob έγραψε:Πως από το "κάθε δυο μέρες παραλύει το κέντρο, να απαγορευτούν και να κάθονται στα πεζοδρόμια ήσυχα ήσυχα, παγκόσμια ξεφτύλα" πάμε στο best thing ever:
Καθημερινή :inlove:
:s_sarcastic

"Αυθόρμητες εκδηλώσεις", κρατώντας όλοι πλακάτ με το ίδιο template. :hmmm: :whistlink:

Από εκεί και πέρα, βρείτε τις διαφορές ανάμεσα σε:
Εικόνα
Εικόνα

και:
Εικόνα

Την ώρα που Δένδιας προσπάθησε συγκεκριμένα να περιορίσει το δικαίωμα στις διαδηλώσεις και ο αγαπητικός ο Τζήμερος πρότεινε τα γκούλαγκ ως λύση για τους μετανάστες. Αλλά ο Λάππας ακόμα ανησυχεί ότι θα ανοίξουν σύντομα τα γκούλαγκ. :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By Panosss
junior gt έγραψε:Εμένα αγαπητέ όπως και όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου μου το τελευταίο που μας νοιάζει είναι η υψηλή φορολογία.

Πολύ ενδιαφέρον, δεν μας λες και σε ποιο κλάδο είναι να προτείνουμε 300% φορολογία;

junior gt έγραψε:
Panosss έγραψε:Εσύ τι διάλεξες - πήρες για τη δική σου επιχείρηση;

Εμένα αγαπητέ όπως και όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου μου το τελευταίο που μας νοιάζει είναι η υψηλή φορολογία.
Με νοιάζει να μοιράζονται σωστά οι δουλιές και όχι το 80 % να το παίρνουν τρεις εταιρείες ενώ επί της ουσίας το εκτελούμε εμείς, να υπάρχει υγιές περιβάλλον και ανταγωνισμός και από εκεί και πέρα κάποιοι θα επιβιώσουνε με τη δουλιά τους, την ειδίκευσή τους, τον εξοπλισμό τους και το προσωπικό τους. Ας έχω τζίρους κερδοφόρους και το 3% παραπάνω φόρο να.
έτσι είναι τα πράγματα σήμερα στο Ελλάντα και όποιος δήθεν κόπτεται για το 3% φόρο παραπάνω ή είναι ασχετος και εκτός ή είναι αεριτζής με υπερκέρδη στυλ Ακτωρα.
Όσο για το κατά πόσο αυτό επηρεάζει την ανεργία το απέδειξα πριν οπότε τουμπεκί ψιλοκομμένο :iconcool:

Και γιατί ΟΛΕΣ οι τριγύρω χώρες μας έχουν φορολογικούς συντελεστές ΠΟΛΥ χαμηλότερους απ' τους δικούς μας;
Είναι άσχετοι ή αεριτζήδες;
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#127286 :tomato:
EDDIE_147 έγραψε:
Τα αποτελέσματα της κερδοφορίας για το κάθε προιόν υπολογίζονται προ φόρων και αυτό είναι το κριτήριο για το αν ένα προιόν είναι κερδοφόρο ή όχι.

Δεν είπα εγώ το αντίθετο.
Απλά αν ένα κερδοφόρο προϊόν (ή όπου προϊόν αντικατέστησε με μπίζνα) τρώει φάπα από οπουδήποτε, αυτό φρενάρει την ανάπτυξη του.
Και ειδικά αυτή τη στιγμή αν περιμέναμε από κάπου να μειωθεί ο δείκτης της ανεργίας, αυτό ήταν οι κερδοφόρες επιχειρήσεις.

ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ: ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΤΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ.
Κερδοφόρα επιχείρηση γίνεται οταν έχεις ανάπτυξη, όχι λιτότητα, ανακατανομή υου πλούτου και τα υπόλοιπα που είπα παραπάνω.
πόσο νια νια ρε γαμώτο
Άβαταρ μέλους
By mjacob
Zorz έγραψε:Την ώρα που Δένδιας προσπάθησε συγκεκριμένα να περιορίσει το δικαίωμα στις διαδηλώσεις και ο αγαπητικός ο Τζήμερος πρότεινε τα γκούλαγκ ως λύση για τους μετανάστες. Αλλά ο Λάππας ακόμα ανησυχεί ότι θα ανοίξουν σύντομα τα γκούλαγκ. :svivhaha:

θα σου απαντήσει κι εσένα ο manosk [NOT] να φας τις φάπες σου :svivhaha:
Άβαταρ μέλους
By junior gt
Panosss έγραψε:
junior gt έγραψε:Εμένα αγαπητέ όπως και όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου μου το τελευταίο που μας νοιάζει είναι η υψηλή φορολογία.

Πολύ ενδιαφέρον, δεν μας λες και σε ποιο κλάδο είναι να προτείνουμε 300% φορολογία;
:twisted:
junior gt έγραψε:

Εμένα αγαπητέ όπως και όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου μου το τελευταίο που μας νοιάζει είναι η υψηλή φορολογία.
Με νοιάζει να μοιράζονται σωστά οι δουλιές και όχι το 80 % να το παίρνουν τρεις εταιρείες ενώ επί της ουσίας το εκτελούμε εμείς, να υπάρχει υγιές περιβάλλον και ανταγωνισμός και από εκεί και πέρα κάποιοι θα επιβιώσουνε με τη δουλιά τους, την ειδίκευσή τους, τον εξοπλισμό τους και το προσωπικό τους. Ας έχω τζίρους κερδοφόρους και το 3% παραπάνω φόρο να.
έτσι είναι τα πράγματα σήμερα στο Ελλάντα και όποιος δήθεν κόπτεται για το 3% φόρο παραπάνω ή είναι ασχετος και εκτός ή είναι αεριτζής με υπερκέρδη στυλ Ακτωρα.
Όσο για το κατά πόσο αυτό επηρεάζει την ανεργία το απέδειξα πριν οπότε τουμπεκί ψιλοκομμένο :iconcool:

Και γιατί ΟΛΕΣ οι τριγύρω χώρες μας έχουν φορολογικούς συντελεστές ΠΟΛΥ χαμηλότερους απ' τους δικούς μας;

Πες μου οτι θες να γίνεις Βουλγαρία με 150 ευρώ μισθό ντε να σταματήσω την κουβέντα :s_whiteflag
Άβαταρ μέλους
By Panosss
junior gt έγραψε::tomato:
EDDIE_147 έγραψε:
Τα αποτελέσματα της κερδοφορίας για το κάθε προιόν υπολογίζονται προ φόρων και αυτό είναι το κριτήριο για το αν ένα προιόν είναι κερδοφόρο ή όχι.

Δεν είπα εγώ το αντίθετο.
Απλά αν ένα κερδοφόρο προϊόν (ή όπου προϊόν αντικατέστησε με μπίζνα) τρώει φάπα από οπουδήποτε, αυτό φρενάρει την ανάπτυξη του.
Και ειδικά αυτή τη στιγμή αν περιμέναμε από κάπου να μειωθεί ο δείκτης της ανεργίας, αυτό ήταν οι κερδοφόρες επιχειρήσεις.

ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ: ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΤΗ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ.
Κερδοφόρα επιχείρηση γίνεται οταν έχεις ανάπτυξη, όχι λιτότητα, ανακατανομή υου πλούτου και τα υπόλοιπα που είπα παραπάνω.
πόσο νια νια ρε γαμώτο

Δεν τα λες αυτά τα ωραία και στους Βούλγαρους, τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς, τους Αλβανούς, τους Κύπριους μπας και βάλουνε κάνα φόρο της προκοπής σε καμιά επιχείρηση;
Ολο κάτι δεκάρια - δωδεκάρια έχουνε...
Άβαταρ μέλους
By Panosss
junior gt έγραψε:
Panosss έγραψε:

:twisted:
junior gt έγραψε:

Πες μου οτι θες να γίνεις Βουλγαρία με 150 ευρώ μισθό ντε να σταματήσω την κουβέντα :s_whiteflag

Όχι, Κύπρος με 10% φορολογία στις επιχειρήσεις θέλω να γίνω.
Σταματάω όμως εγώ την κουβέντα, δεν έχει νόημα.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
EDDIE_147 έγραψε:Όποιος έχει πιάσει στα χέρια του P&L έστω και υποτυπώδες γνωρίζει ότι ένας επιχειρηματίας θα επενδύσει ΜΟΝΟ σε κερδοφόρα προϊόντα.

Παραφράζοντας τον μπαρουτοκαπνισμένο:
Μόλις σκότωσες τη Silicon Valley

:( :x
Άβαταρ μέλους
By manosky
Zorz έγραψε:
mjacob έγραψε:Πως από το "κάθε δυο μέρες παραλύει το κέντρο, να απαγορευτούν και να κάθονται στα πεζοδρόμια ήσυχα ήσυχα, παγκόσμια ξεφτύλα" πάμε στο best thing ever:
Καθημερινή :inlove:
:s_sarcastic

"Αυθόρμητες εκδηλώσεις", κρατώντας όλοι πλακάτ με το ίδιο template. :hmmm: :whistlink:

Από εκεί και πέρα, βρείτε τις διαφορές ανάμεσα σε:
Εικόνα
Εικόνα

και:
Εικόνα

Την ώρα που Δένδιας προσπάθησε συγκεκριμένα να περιορίσει το δικαίωμα στις διαδηλώσεις και ο αγαπητικός ο Τζήμερος πρότεινε τα γκούλαγκ ως λύση για τους μετανάστες. Αλλά ο Λάππας ακόμα ανησυχεί ότι θα ανοίξουν σύντομα τα γκούλαγκ. :svivhaha:

Έχει πλάκα η εικονική πραγματικότητα. :)

1. Έχουμε μια διαδήλωση στην οποία πολύ "οργισμένοι" διαδηλωτές (έστω και ένα τμήμα αυτών) θέλουν να κάνουν ντου στη Βουλή ή στο Μαξίμου.
Αυτό είναι φανερό από τις διαθέσεις τους.
Τους λένε "δεν θα προχωρήσετε πιο πέρα από "εδώ"" κι εκείνοι βλέπουν το "εδώ" και ορμάνε να πάνε κάπου, πάντως πέρα από το "εδώ".
Γιατί οι κάμερες γράφουν, οι ρεπόρτερς θα δώσουν πολεμική ανταπόκριση, θα κάνει το κομμάτι του στο δελτίο ειδήσεων ο μαχητικός δημοκράτης βουλευτής κλπ.
Και πέφτει ξύλο, πέφτουν χημικά, κάνουν παιχνίδι οι τύποι με τις μολότωφ κλπ.

2. Έχουμε κάποιες χιλιάδες διαδηλωτών που αν σε σκουντήσουν λένε "pardon" (φλώροι...) και δείχνουν ότι μόνο για φασαρίες δεν έχουν πάει. Απλώς διαδηλώνουν με την παρουσία τους την αντίθεσή τους σε κάτι ή την υποστήριξή τους σε κάτι άλλο.
Δεν υπάρχει πραγματικός λόγος να τους πεις "δεν θα περάσεις από αυτό το σημείο", αν και επιτηρείς διακριτικά μπας και πάει να ξεφύγει το πράγμα, οπότε τι θα κάνεις; Θα επέμβεις όπως στο (1).

Αποτέλεσμα:

o zorz "στενοχωριέται" που στο (1) η αντιμετώπιση είναι βίαιη, ενώ στο (2) ήπια και διακριτική. :vava:

Δεν έχω λόγια. :s_crazy

Ε.Ε.Π., κάτι που "ξεχνάμε", πάντα βολικά:

. 11 Συντάγματος 1975/1986/2001.

1. Οι Ελληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα.

2. Μόνο στις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις μπορεί να παρίσταται η
αστυνομία. Οι υπαίθριες συναθροίσεις μπορούν να απαγορευτούν με
αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, γενικά, αν εξαιτίας τους
επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, σε ορισμένη δε περιοχή,
αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής, όπως νόμος
ορίζει

Ελληνικά γνωρίζετε; Αν ναι, διαβάστε. Αν όχι, βάλτε φωτογραφίες. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By manosky
#127310 κολάτεραλ ντάματζ

Άλλωστε, κάπου εκεί ήταν κι ο Γκλέτσος. :omg:

Σόρρυ για τα μπλε, θα χρησιμοποιώ φούξια. :oops:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Panosss έγραψε:Δεν τα λες αυτά τα ωραία και στους Βούλγαρους, τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς, τους Αλβανούς, τους Κύπριους μπας και βάλουνε κάνα φόρο της προκοπής σε καμιά επιχείρηση;
Ολο κάτι δεκάρια - δωδεκάρια έχουνε...

A γι'αυτό ρε συ οι Αλβανοί είναι όλοι μπρούκληδες και έρχονται κάτι εργάτες από την Αλβανία και κάνουν διακοπές στο Χίλτον! Από το 10% της φορολογίας των επιχειρήσεων :yahoo: :dizzy: :metalo: :lipsealed: :lol: :help: :help:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#127325 μα...