Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#455088 Εντύπωση πρώτη πολύ τίμιο για τα λεφτά του. Φυσικά και καταλαβαίνεις τη διαφορά από σημερινή ναυαρχίδα αλλά σε γενικές γραμμές νιώθω ότι πήρα καλό πράγμα για αυτά που έδωσα

Και επιτέλους γύρισα πάλι σε στοκ android :inlove:

Με μιου μιου δεν θα ψηνομουν εξίσου
Άβαταρ μέλους
By xenos
xenos έγραψε:Γι αυτό λέμε;
Κιούσση από που; :hmmm:

;
Άβαταρ μέλους
By Nettos
#455131 Είμαι μεταξύ galaxy S8 και iphone 7 plus. S8 γιατί μου αρέσει συνολικά σαν πακέτο και iphone διότι είμαι πιο εξοικειωμένος με το ios. Έλεγαν λοιπόν ότι εάν βρεθεί καμιά προσφορά σε ένα απο τα δυο κινητά την black Friday να το χτυπήσω. Σήμερα όμως πέρασα απο τα public και είχε το S8 στα 700€ με δώρο το dex station της samsung (αξίας 150€ στα public) + την ασφάλεια του public η οποία καλύπτει μια θραύση τον πρώτο χρόνο. Μου φάνηκε καλή η τιμή και σκέφτομαι μήπως τελικά δεν περιμένω black Friday (που μπορεί και το S8 να μην έχει καμία έκπτωση) Έχει κανείς εμπειρία απο το dex station;
Άβαταρ μέλους
By sknipper
Anonymous Founder έγραψε:Πες ρε συ κι άσε τον g! :rtfm:
Θέλω ν' αγοράσω για τον πατέρα και έλεγα να πάρω το 4Χ (όχι το Note), αλλά αφού θα πάω να δω το 4Χ, θα δω και ετούτο, γιατί με ενδιαφέρει για μένα (έχει αρχίσει να με εκνευρίζει πάλι στο Samsung με τον πάναργο dialer...).
Εμένα πάντως η :inlove: είναι μια χαρά ευχαριστημένη από το 4Χ (όχι Νote) που της πήρα. Μαζεμένο σε διαστάσεις, κάνει όλα όσα πρέπει χωρίς προβλήματα, έχει χώρο, είναι καλοφτιαγμένο, μεταλλικό και δείχνει μουράτο. Και πάνω απόλα της κρατάει 2-3 μέρες.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#455151 έβγαλε ένα 4ωρο οθόνη με την μπαταρία που είχε από το εργοστάσιο (και έπαιξαν και ένα σωρό εγκαταστάσεις και updates) και αν θυμάμαι καλά είχε γύρω στο 70%

όχι άσχημα..

το μαύρο αλουμίνιο πίσω όμως θέλει θήκη σίγουρα θα γίνει χάλι και αυτό και η κάμερα
Άβαταρ μέλους
By pik.
Nettos έγραψε:Είμαι μεταξύ galaxy S8 και iphone 7 plus. S8 γιατί μου αρέσει συνολικά σαν πακέτο και iphone διότι είμαι πιο εξοικειωμένος με το ios. Έλεγαν λοιπόν ότι εάν βρεθεί καμιά προσφορά σε ένα απο τα δυο κινητά την black Friday να το χτυπήσω. Σήμερα όμως πέρασα απο τα public και είχε το S8 στα 700€ με δώρο το dex station της samsung (αξίας 150€ στα public) + την ασφάλεια του public η οποία καλύπτει μια θραύση τον πρώτο χρόνο. Μου φάνηκε καλή η τιμή και σκέφτομαι μήπως τελικά δεν περιμένω black Friday (που μπορεί και το S8 να μην έχει καμία έκπτωση) Έχει κανείς εμπειρία απο το dex station;

aν δεν χρειαζεσαι το iMessage /FaceTime τοτε καλοριζικο το S8.
Άβαταρ μέλους
By corsair
#455192 Το Amazon.es εχει στοκάρει Xiaomi:
Mi Mix 2 - €500
Mi A1 - €230
Redmi Note 4 - €170 (https://www.amazon.es/Xiaomi-Redmi-Note ... dpSrc=srch)
Redmi Note 5A Prime - €160
Redmi 4X - €150
Redmi Note 5A - €130
Redmi 4A 16GB - €100

Οποτε αν θελετε να έχετε εγγύηση πραγματικη και να γλυτώσετε απο τους κατσαπλιαδες της InfoQuest που ουτε τηλεφωνο δε σηκώνουν... οριστε η λυση. Τις βρισκω αρκετα συμπαθητικες τις τιμές. Υποψιν η Xiaomi ανοιξε μαγαζακι και επισημως προσφατα στην Ισπανια.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#455193 Corsair που θα βρω φτηνό P10lite;;;
Άβαταρ μέλους
By cabala10
corsair έγραψε:Το Amazon.es εχει στοκάρει Xiaomi:
Mi Mix 2 - €500
Mi A1 - €230
Redmi Note 4 - €170 (https://www.amazon.es/Xiaomi-Redmi-Note ... dpSrc=srch)
Redmi Note 5A Prime - €160
Redmi 4X - €150
Redmi Note 5A - €130
Redmi 4A 16GB - €100

Οποτε αν θελετε να έχετε εγγύηση πραγματικη και να γλυτώσετε απο τους κατσαπλιαδες της InfoQuest που ουτε τηλεφωνο δε σηκώνουν... οριστε η λυση. Τις βρισκω αρκετα συμπαθητικες τις τιμές. Υποψιν η Xiaomi ανοιξε μαγαζακι και επισημως προσφατα στην Ισπανια.

εγω πηρα ενα redmi 4a 32ρι απο αθηνα στα 86 ευρω και τωρα πηγε 100?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
gianik έγραψε:Corsair που θα βρω φτηνό P10lite;;;

Καλημέρα gianik <----καλημέρα g, τον ανέφερα με το nickname του, στον καφέ μας όμως τον λέω Γιάννη κανονικά να ξέρεις

τι εννοείς φθηνό p10 lite;
Άβαταρ μέλους
By gianik
#455218 Τι να πω ρε busse..για να γλυτώσουν 30€ ,περιμένουν 2 μήνες από Κίνα ,κ αν δεν πληρώσουν τελωνείο κ αν θα έχει 800αρα μπάντα κ αν χαλάσει στείλτο Κίνα ξανα...
Τσιπηδες..
Εγώ θέλω P10lite μέχρι 200-220€. Αν την μαύρη Παρασκευή το βγάλει τόσο το χτύπησα...
Άβαταρ μέλους
By g8777
#455234 Καλά που το είπες, μόλις ήρθε Viber, μακπουκ προ turbobenzina 3.2 GTV στα 137,99 μέσω αγοράς κουπονιών από Western Union.
Άβαταρ μέλους
By elteo
gianik έγραψε:Τι να πω ρε busse..για να γλυτώσουν 30€ ,περιμένουν 2 μήνες από Κίνα ,κ αν δεν πληρώσουν τελωνείο κ αν θα έχει 800αρα μπάντα κ αν χαλάσει στείλτο Κίνα ξανα...
Τσιπηδες..
Εγώ θέλω P10lite μέχρι 200-220€. Αν την μαύρη Παρασκευή το βγάλει τόσο το χτύπησα...

Κόλλησες με το Χαβάη εσύ.... :lol: