Και επιτέλους γύρισα πάλι σε στοκ android

Με μιου μιου δεν θα ψηνομουν εξίσου

xenos έγραψε:Γι αυτό λέμε;
Κιούσση από που;
Anonymous Founder έγραψε:Πες ρε συ κι άσε τον g!Εμένα πάντως η![]()
Θέλω ν' αγοράσω για τον πατέρα και έλεγα να πάρω το 4Χ (όχι το Note), αλλά αφού θα πάω να δω το 4Χ, θα δω και ετούτο, γιατί με ενδιαφέρει για μένα (έχει αρχίσει να με εκνευρίζει πάλι στο Samsung με τον πάναργο dialer...).
είναι μια χαρά ευχαριστημένη από το 4Χ (όχι Νote) που της πήρα. Μαζεμένο σε διαστάσεις, κάνει όλα όσα πρέπει χωρίς προβλήματα, έχει χώρο, είναι καλοφτιαγμένο, μεταλλικό και δείχνει μουράτο. Και πάνω απόλα της κρατάει 2-3 μέρες.
Nettos έγραψε:Είμαι μεταξύ galaxy S8 και iphone 7 plus. S8 γιατί μου αρέσει συνολικά σαν πακέτο και iphone διότι είμαι πιο εξοικειωμένος με το ios. Έλεγαν λοιπόν ότι εάν βρεθεί καμιά προσφορά σε ένα απο τα δυο κινητά την black Friday να το χτυπήσω. Σήμερα όμως πέρασα απο τα public και είχε το S8 στα 700€ με δώρο το dex station της samsung (αξίας 150€ στα public) + την ασφάλεια του public η οποία καλύπτει μια θραύση τον πρώτο χρόνο. Μου φάνηκε καλή η τιμή και σκέφτομαι μήπως τελικά δεν περιμένω black Friday (που μπορεί και το S8 να μην έχει καμία έκπτωση) Έχει κανείς εμπειρία απο το dex station;

corsair έγραψε:Το Amazon.es εχει στοκάρει Xiaomi:
Mi Mix 2 - €500
Mi A1 - €230
Redmi Note 4 - €170 (https://www.amazon.es/Xiaomi-Redmi-Note ... dpSrc=srch)
Redmi Note 5A Prime - €160
Redmi 4X - €150
Redmi Note 5A - €130
Redmi 4A 16GB - €100
Οποτε αν θελετε να έχετε εγγύηση πραγματικη και να γλυτώσετε απο τους κατσαπλιαδες της InfoQuest που ουτε τηλεφωνο δε σηκώνουν... οριστε η λυση. Τις βρισκω αρκετα συμπαθητικες τις τιμές. Υποψιν η Xiaomi ανοιξε μαγαζακι και επισημως προσφατα στην Ισπανια.

gianik έγραψε:Corsair που θα βρω φτηνό P10lite;;;
gianik έγραψε:Τι να πω ρε busse..για να γλυτώσουν 30€ ,περιμένουν 2 μήνες από Κίνα ,κ αν δεν πληρώσουν τελωνείο κ αν θα έχει 800αρα μπάντα κ αν χαλάσει στείλτο Κίνα ξανα...
Τσιπηδες..
Εγώ θέλω P10lite μέχρι 200-220€. Αν την μαύρη Παρασκευή το βγάλει τόσο το χτύπησα...
Γιατί είναι γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας; Και βγ[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]