Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Panosss
IKE έγραψε:Απλά ο αλουμινάς ασκεί τρομοκρατία© ή όπως με πληροφόρησε γνωστός* μου που έμεινε άφωνος με αυτή που πήγε στη διαδήλωση και έλεγε ότι είναι υπερ του ευρώ παρόλο που έχει παιδιά άνεργα, φταίνε οι εγκληματικές νεοφιλελεύθερες πολιτικές του ΔΝΤ γιατί δεν είναι δυνατόν να υπάρχει τόση δυστυχία στην αφρική (ναι είπε αφρική).

*αριστερός (όχι ΣΥΡΙΖΑ, αγνός©) που σπούδασε και μένει Αγγλία (Αγγλία, όχι Β.Κορέα).

Άρα 'αριστερός', όχι αριστερός.
Αν ήταν αριστερός κι ήθελε να μεταναστεύσει, μία είναι η επιλογή: Β. Κορέα.

edit mod. Αν δεν περιορίσεις τα flame bait, φοβάμαι πως θα έχει κι άλλο warn
Άβαταρ μέλους
By junior gt
red_monster έγραψε:
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Παίζει και το άλλο.

Να είσαι εσύ άσχετος...

εγω ειπα για πληροφοριες που ανταλλασω συχνα με διευθυντη πωλησεων απο τις μεγαλυτερες εταιριες αλουμινιου στην Ελλαδα,και με μεγαλο μεριδιο εξαγωγων σε Μ Ανατολη Ευρωπη και Αφρικη.
Θα του μεταφερω ομως οτι ενας υπαλληλος πολυεθνικης ηλεκτρικων ειδων(που ισχυριζεται οτι αγοραζει ακριβοτερα απο τον Μαστακουνα Ευαγγελο ΟΕ που εχει σκρουτζομαγαζο στα Σεπολια) λεει οτι ειναι ασχετος και οτι η αγορα στο αλουμινιο ειχε ισορροπησει.
Θα σου μεταφερω την απαντηση μολις τον δω.

Το ενδεχόμενο να σε δουλεύει το έχεις σκεφτεί ??

Σε έχει βρει γνώστη του πολιτικού και οικονομικού γίγνεσθαι και σου δίνει απόρρητες πληροφορίες :metalo:

Καλά επειδή βλέπω είσαι πονηρίδης, περισσότερες είναι οι πιθανότητες να δουλεύει το σύντροφο από πάνω ο αλουμινάς για να τσιμπήσει καμμιά προκαταβόλα και καλά για τα υλικά εξ'ου και η κλάψα δε μου δίνουν πίστωση και π@π@ριές. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
junior gt έγραψε:
red_monster έγραψε:
dimviii έγραψε:
Nikos! έγραψε:
Παίζει και το άλλο.

Να είσαι εσύ άσχετος...

εγω ειπα για πληροφοριες που ανταλλασω συχνα με διευθυντη πωλησεων απο τις μεγαλυτερες εταιριες αλουμινιου στην Ελλαδα,και με μεγαλο μεριδιο εξαγωγων σε Μ Ανατολη Ευρωπη και Αφρικη.
Θα του μεταφερω ομως οτι ενας υπαλληλος πολυεθνικης ηλεκτρικων ειδων(που ισχυριζεται οτι αγοραζει ακριβοτερα απο τον Μαστακουνα Ευαγγελο ΟΕ που εχει σκρουτζομαγαζο στα Σεπολια) λεει οτι ειναι ασχετος και οτι η αγορα στο αλουμινιο ειχε ισορροπησει.
Θα σου μεταφερω την απαντηση μολις τον δω.

Το ενδεχόμενο να σε δουλεύει το έχεις σκεφτεί ??

Σε έχει βρει γνώστη του πολιτικού και οικονομικού γίγνεσθαι και σου δίνει απόρρητες πληροφορίες :metalo:

Καλά επειδή βλέπω είσαι πονηρίδης, περισσότερες είναι οι πιθανότητες να δουλεύει το σύντροφο από πάνω ο αλουμινάς για να τσιμπήσει καμμιά προκαταβόλα και καλά για τα υλικά εξ'ου και η κλάψα δε μου δίνουν πίστωση και π@π@ριές. :rtfm:

Ας το θέσουμε αλλιώς... Η αγορά αλουμινίου/σιδήρου δέχεται πλέον πίστωση (έστω 30/45 ημερών από την τιμολόγηση ) ναι ή ΟΥ ?
Άβαταρ μέλους
By junior gt
#126690 Σίδηρο αγοράζω κατακευασμένο 0,57 μετρητοίς, 0,59 τρίμηνη επιταγή :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
junior gt έγραψε:Σίδηρο αγοράζω κατακευασμένο 0,57 μετρητοίς, 0,59 τρίμηνη επιταγή :whistlink:

Και εγώ 0,57 (+ΦΠΑ) το παίρνω στους μεγάλους (Λιανός/Μπήτρος κλπ) αλλά εμείς μιλάμε για πίστωση και όχι για επιταγή/ γραμμάτιο..
Άβαταρ μέλους
By kacey
21 quadra έγραψε:H γυναίκα μου έχει κάτι σημαντικές οικονομίες και με ρωτάει κάθε τόσο τι να κάνει, της λέω να μην κάνει τίποτα, μια χαρά είναι τα λεφτά μας στην τράπεζα, χτές την είδε ανάποδα τη δουλειά και είχε ξεσηκωθεί να πάει να τα σηκώσει, καταρχήν χτές το όριο ήταν 10.000 έπρεπε της λέω να πηγαίνεις κάποιες εβδομάδες κάθε μέρα, οπότε έχε πετάξει το πουλί, μου λέει λοιπόν αν χάσω τα λεφτά πάμε για διαζύγιο.
Μανάρι μου της λέω, θα πάρω τον Αλέξη τηλ να πάει στα βράχια να ελευθερωθώ, στα βράχια, στα βράχια, ελευθερίαααααααααααααα.

Γιατι δεν της απαντας το παρακατω?
21 quadra έγραψε:kacey

Όλα μια ιδέα είναι, και αυτό σου το λέει ένας ο οποίος έχει πέσει 3-4 φορές κάτω και έχει ξανασηκωθεί και παραμένει χαλαρός γιατί υπάρχουν πράγματα στη ζωή που δεν τα ελέγχεις αλλά σε ελέγχουν και από την στιγμή που δεν μπορείς να κάνεις περισσότερα από ότι έκανες στο τέλος από το άγχος σου μένει μια φαλάκρα, ένα πουλί που δεν κελαϊδάει το ίδιο συχνά, ένα τρύπιο στομάχι, ένα έμφραγμα, χαλαρά λοιπόν και όπου πάει, πάντα όμως με επαγρύπμηση για να ξέρεις από που θα σου έρθει η αναποδιά, αλλά χαλαρά γιατί όσο μεγαλώνουμε μικραίνει η ζωή μας που είναι μόνο μία, φιλικά πάντα.

Επισης, για το δηθεν πλαφον στις αναληψεις των χρηματων σου, εχεις να μας πεις τιποτα καινουριο?
Άβαταρ μέλους
By vice246
#126714 για αναβολη παει η συμφωνια… .
Μεχρι χθες δεν υπηρχε χρονος για περαιτερω διαπραγματευση…
Σημερα χρειαζονται χρονο για επεξεργασια των προτασεων Τσιπρα…

Οι οποίες προτασεις (οπως διαρρεουν) βρισκονται κοντα στις απαιτησεις των θεσμων… με ισοδυναμα υφεσιακα μετρα και οχι αναπτυξιακα… .

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ… ..
Άβαταρ μέλους
By Panosss
#126723 Μπα ψέμματα θα 'ναι, αποκλείεται ο Σύριζα να επιβάλλει υφεσιακά μέτρα. Προπαγάνδα γερμανοτσολιάδων.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#126729 ασε ρε. σιγα μη ξεπερασουν και τις κοκκινες γραμμες...

εδιτ: κοιτα πως αλλαζουν οι καιροι ρε φιλε:
Εικόνα

Τουλαχιστον μετα το διωξιμο της τροικας και της αναβαθμισης των συνομιλιων απο τεχνικο επιπεδο σε πολιτικο/κορυφης, τις σφαλιαριτσες που ετρωγε ο ΥΠΟΙΚ τωρα τις τρωει ο ιδιος ο πρωθυπουργος...

ΥΓ Τι θα πει για το παραπανω ο σκληροπυρηνικος συντροφος Λαφαζανωφ που υποκλινεται μονο σε συντροφικα αφεντικα οπως τον επι κεφαλης της GazProm???
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
kacey έγραψε:
21 quadra έγραψε:H γυναίκα μου έχει κάτι σημαντικές οικονομίες και με ρωτάει κάθε τόσο τι να κάνει, της λέω να μην κάνει τίποτα, μια χαρά είναι τα λεφτά μας στην τράπεζα, χτές την είδε ανάποδα τη δουλειά και είχε ξεσηκωθεί να πάει να τα σηκώσει, καταρχήν χτές το όριο ήταν 10.000 έπρεπε της λέω να πηγαίνεις κάποιες εβδομάδες κάθε μέρα, οπότε έχε πετάξει το πουλί, μου λέει λοιπόν αν χάσω τα λεφτά πάμε για διαζύγιο.
Μανάρι μου της λέω, θα πάρω τον Αλέξη τηλ να πάει στα βράχια να ελευθερωθώ, στα βράχια, στα βράχια, ελευθερίαααααααααααααα.

Γιατι δεν της απαντας το παρακατω?
21 quadra έγραψε:kacey

Όλα μια ιδέα είναι, και αυτό σου το λέει ένας ο οποίος έχει πέσει 3-4 φορές κάτω και έχει ξανασηκωθεί και παραμένει χαλαρός γιατί υπάρχουν πράγματα στη ζωή που δεν τα ελέγχεις αλλά σε ελέγχουν και από την στιγμή που δεν μπορείς να κάνεις περισσότερα από ότι έκανες στο τέλος από το άγχος σου μένει μια φαλάκρα, ένα πουλί που δεν κελαϊδάει το ίδιο συχνά, ένα τρύπιο στομάχι, ένα έμφραγμα, χαλαρά λοιπόν και όπου πάει, πάντα όμως με επαγρύπμηση για να ξέρεις από που θα σου έρθει η αναποδιά, αλλά χαλαρά γιατί όσο μεγαλώνουμε μικραίνει η ζωή μας που είναι μόνο μία, φιλικά πάντα.

Επισης, για το δηθεν πλαφον στις αναληψεις των χρηματων σου, εχεις να μας πεις τιποτα καινουριο?

Ανοησίες μου γράφεις, γράψε κάτι που να αξίζει να το συζητήσουμε, όσο είσαι σφιγμένος στο 100% και εγώ χαλαρός στο ίδιο ποσοστό δεν θα συναντηθούμε πουθενά, έτσι δεν έχει έννοια η συζήτηση γιατί βλέπεις ότι είμαστε σε 2 παράλληλα σύμπαντα, επίσης βλέπω ότι έχεις χρόνο και φυλάς, αναμασάς και φακελλώνεις τα λεγόμενα όσων σου απαντάνε, όπως και δεν βλέπεις εδώ και καιρό από το 4Τ φόρουμ ακόμα ότι όλοι σε πήγαιναν κόντρα και κανείς δεν συμφωνούσε μαζί σου και βλέπω ότι δεν σε απασχολεί αυτό και συνεχίζεις με το ίδιο πάθος να υποστηρίζεις θέσεις που όλοι διαφωνούν μαζί σου, συνέχισε έτσι και που ξέρεις ?
Μπορεί να μας πείσεις στο τέλος για την ορθότητα των απόψεων σου.
Άβαταρ μέλους
By kacey
#126748 α) η ερωτηση ειναι λογικη: γιατι δεν δινεις και στη συζυγο σου που ανησυχει για τις σοβαρες οικονομιες τις ("οριο 10κ = επρεπε να πηγαινεις πολλες μερες" αρα μιλαμε για δεκαδες χιλιαρικα, αν οχι 100k+) την ιδια συμβουλη που τοσο ευκολα και χαλαρα εδωσες σε μενα που ανησυχω για το ιδιο πραγμα, και η οποια περιοριζεται στο ξεχειλιζω_απο_ζεν "¨ελα μωρε πως κανεις ετσι και να τα χασεις σιγα, it's only money"...

β) πιστεψε με δεν θα κανω καμμια προσπαθεια να σε πεισω για το αν πρεπει να κανει καποιος οτιδηποτε ειναι δυνατον για να περισωσει τη περιουσια του και για το αν εχει δικιο αυτος που ανησυχει για αυτην. Το αν ολοι μου λενε οτι σε αυτο ειμαι λαθος, το αφηνω ασχολιαστο...

edit: για το δηθεν πλαφον στις αναληψεις των χρηματων ΣΟΥ, εχεις τελικα να μας πεις τιποτα? ή θα επιμεινεις στο
21 quadra έγραψε:
kacey έγραψε:Ποιο ειναι παλι αυτο το περιφημο "οριο"? Το μεχρι ποσο μπορεις να σηκωσεις χωρις να ενημερωσεις ωστε να στα εχουν διαθεσιμα την επομενη μερα να πας να τα παρεις ολα (τα λεφτα ΣΟΥ)? Γιατι απο αυτο που γραφεις "10κ/μερα ---> πηγαινε καθε μερα επι εβδομαδες" δειχνεις να πιστευεις οτι δεν θα σε αφησουν να σηκωσεις οσα θες, απο τα λεφτα ΣΟΥ...

Κάνεις και ότι ξέρεις καημένε, από πότε ισχύει ότι δεν μπορείς να σηκώσεις όλα τα λεφτά σου όπως παλαιότερα που πήγαινες στο ταμείο και σήκωνες όσα γούσταρες ? Για πες μας, από πότε ισχύει, και μην πείς από την 26 Γενάρη γιατί ια προδοθείς, ψάξε και θα το βρείς.
Άβαταρ μέλους
By junior gt
red_monster έγραψε:
junior gt έγραψε:Σίδηρο αγοράζω κατακευασμένο 0,57 μετρητοίς, 0,59 τρίμηνη επιταγή :whistlink:

Και εγώ 0,57 (+ΦΠΑ) το παίρνω στους μεγάλους (Λιανός/Μπήτρος κλπ) αλλά εμείς μιλάμε για πίστωση και όχι για επιταγή/ γραμμάτιο..

Δυστυχώς η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.
Λοιπόν άκου σύντροφε:
Τουλάχιστον τα τελευταία δεκατρία χρόνια η πιάτσα μας δουλέυει με μεταχρονολογημένες επιταγές. Τράβα ρώτα τον Μπήτρο πότε έδινε πίστωση ενενήντα ημέρες χωρίς επιταγή. Το πολύ πολύ σε κάναν Άκτωρα κάποτε στον οποίο τα τελευταία χρόνια εάν δεν πληρώσει κας το προηγούμενο τιμολόγιο απλά δεν του φορτώνει.
Και οι βασικοί λόγοι είναι δύο: Ο πρώτος είναι ότι μπορεί και ο προμηθευτής σου και σπρώχνει την επιταγή σου στους δικούς του προμηθευτές ή βάζει στο πλαφόν του στην τράπεζα.
Για το δεύτερο λόγο ρώτα το δικηγόρο σου πότε μπορεί να πάρει πολύ ευκολότερα από τον πελάτη σου τα χρήματά σου: όταν έχεις μαζί με το τιμολόγιό του και σφραγισμένη επιταγή του ή άμα έχεις μόνο ένα απλήρωτο τιμολόγιο.
Ακόμα και ο αλουμινάς που έχει μόνον έναν προμηθευτη για να του δώσει το επόμενο εμπόρευμα θα πρέπει να του δώσει μια επιιταγή πελατείας του.
Καλά γραμμάτια δεν έχω δει ποτέ μου γιατί απλά δεν έχω κάνει μαντράς αυυτοκινήτων :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
junior gt έγραψε:Καλά γραμμάτια δεν έχω δει ποτέ μου γιατί απλά δεν έχω κάνει μαντράς αυυτοκινήτων :lol:

Πφφφφ! Εγώ είμαι τόσο γαμάτος που μου κάνουν ΚΑΙ άτοκες δόσεις, τι πίστωση και γραμμάτια μου λέτε;
:s_gamer
junior gt, το ξέρεις τώρα πως θα ακολουθήσει αποστομωτικό ποστ από red_monster. Το λέω για να σε προειδοποιήσω, εμένα κάθε φορά με ρίχνει στο καναβάτσο.
:s_shout