Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Dimitris_P έγραψε:Παρακολουθώ αυτό το τραπεζάκι σαλονιού εδώ κι ένα μήνα περίπου
https://www.marmaridis.gr/kathistika-sa ... _3227.html

Ξεκίνησε τότε με 176€, μετά πήγε 199€ λέω οκ θα ξαναμπει σε προσφορά.
Τις προάλλες το βλέπω στα 276 και τώρα έχει πάει 299 :dizzy:

Το κόβω να το βγάζουν black friday προσφορά από 299 στα 276 :svivhaha:

Το έχεις δει από κοντά; Από μια πρώτη ματιά, δείχνει τραγικό από ποιότητα, η μελαμίνη που έχει είναι η φθηνότερη δυνατή, και τα λεφτά που ζητάει είναι εξωφρενικά.
Γενικώς, ο Μαρμαρίδης έχει τέρμα φθηνά και μέτρια έπιπλα, θα έλεγα να τον αποφύγεις αν μπορείς.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#786780 Αν έπεφτε στα 100-150 θα το έπαιρνα, αλλά όσο ανεβαίνει όχι. Δεν είμαστε για παραπάνω. Τώρα έχουμε ΙΚΕΑ
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#786781 Και το ΙΚΕΑ έχει διαβαθμίσεις στην ποιότητα και το κόστος. Μπορεί να έχεις ένα τέρμα φθηνό, μπορεί να έχεις κάτι καλύτερο. Αυτό που κοιτάς, είναι στην (πολύ) φθηνή πλευρά των επίπλων γενικά.
Άβαταρ μέλους
By egobrain
#786783 Συμφωνώ με ΗΦ για την ποιότητα.
Πέρσι ήμουν γύρα για τραπεζάκι και τα περισσότερα με χώρο/ράφια ήταν μ' αυτές τις μελαμίνες (οκ αν δεν θες να δώσεις πολλά σχεδόν όλα παρόμοια ποιότητα έχουν, πχ) που δεν μοιάζαν να τραβάνει για πολύ.
Άβαταρ μέλους
By pro
#786784 Και γιατί το θεωρείς αναβάθμιση σε σχέση με του ΙΚΕΑ; Και αισθητικά και ποιοτικά χειρότερο είναι αυτό. Με 300 θα βρεις και οξιά (έστω εν μέρει).
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#786881 Μαρμαρίδης σημαίνει κατά 99% Τουρκία. Είχα πάει στις αποθήκες στον Ασπρόπυργο (2 έχει) και όλα τα πακέτα έγραφαν επάνω Made in Turkey. Είχα πάρει ένα καναπεδακι, που γίνεται κρεββάτι, για το εξοχικό και είναι τίμιο. Μεχρι εκεί. Αν μπορούσα να περιμένω ή αν είχα παραπάνω λεφτά, θα πήγαινα σε κάτι καλύτερο.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#786885 Ο Μαρμαριδης πριν απο 25 χρονια, τοτε που ειχε εκθεση μονο εκει κοντα στο Τιταν, μαμουσε απο ποιοτητα και κωλοπιανε και σε τιμες φυσικα. Ειχα παρει απο εκει ενα καναπε σε σχημα Γ και μαλιστα τον εφτιαξε αυτος στα μετρα που ηθελα ακριβως. Απιστευτη ποιοτητα!

Στην πορεια φανταζομαι με το ΙΚΕΑ και τη φτηνια που επεσε γενικα, αρχισε τις εισαγωγες και τη β διαλογη για να σταθει καπως κοντα... Τελευταια φορα που ειχα μπει πριν μερικα χρονια, θλιψιc
Άβαταρ μέλους
By Geralt
#786897 Μεχρι την Τεταρτη, αυτή η καρεκλα που ειχα στοχο

https://www.ikea.gr/proioda/karekles/ka ... a/70261150
ηταν στα 199

τωρα βλεπω ανεβηκε στα 219

ειμαι περιεργος να δω ποσο θα την βαλουν Black Friday :roll:
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#786904 Ποτέ δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη.
Κάθε φορά που πάω ΙΚΕΑ τη δοκιμάζω λόγω των σχολίων και κάθε φορά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#786906 Το έπιπλο του Μαρμαρίδη όντως δείχνει πολύ φτηνό κατασκευαστικά. Αλλά κατά τη γνώμη μου υστερεί και σχεδιαστικά. Θέλω να μπορώ να βάζω τα πόδια μου κάτω από το τραπεζάκι. Με αυτό θα κάθεσαι με τα γόνατα λυγισμένα, δεν μπορείς να απλωθείς.

Σχετικά με τις τιμές πρέπει να παίζει ρόλο και η προετοιμασία για τις φαινομενικές εκπτώσεις που πλησιάζουν αλλά είναι και ο πληθωρισμός και οι ισοτιμίες υπεύθυνα για τις αυξήσεις.
Άβαταρ μέλους
By skous
NickTG έγραψε:Ποτέ δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη.
Κάθε φορά που πάω ΙΚΕΑ τη δοκιμάζω λόγω των σχολίων και κάθε φορά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο.
Εγω εχω 3, ειναι μακραν η καλύτερη που εχω δοκιμασει (σε οτι κυκλοφορει ως 400€)

< >