Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By nass
#296016 Παράξενη ερώτηση για όσους είναι από εκείνη την περιοχή, τα είδα μια και ήμουν στη Λευκάδα: τι ρόλο παίζουν σε εκείνο το σημείο οι εγκαταστάσεις καυσίμων ΕΚΟ και Shell λίγο μετά την Αμφιλοχία προς Βόνιτσα ? Ενδιάμεση αποθήκευση για διανομή στην περιοχή ? :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#296133 H EKO έχει κλείσει χρόνια τώρα. Πλέον η περιοχή προμηθέυεται από τις εγκαταστάσεις Ασπροπύργου και η Κέρκυρα από Θεσσαλονίκη.
Άβαταρ μέλους
By sknipper
dimik έγραψε:Άλλαξε απόσμητικο, κάποια συγκεκριμένα προϊόντα είναι που προκαλούν τέτοιους λεκεδες. Ειδικά roll on κλπ κρεμωδη.
Κι εγώ είχα τέτοιο θέμα, με roll-on και αναγκάστηκα να πετάξω ρούχα επειδή το ύφασμα στις μασχάλες γινόταν κάπως σκληρό και δύσκαμπτο και λίγο σαν να είχε πιάσει κρούστα οπότε και "έσπαγε".
Με spray της Dove μου φάνηκε ότι δεν είχα πρόβλημα και με ένα άλλο οικολογικό που φοράω εδώ και ~ 1 χρόνο σίγουρα δεν κάνει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#296919 Δεν περιμενω πολλα αλλα θα ρωτησω. Εχει κανεις στον πειραια ή κατα μηκος της παραλιακης βαση βιντεοσκοπησης αυτοκινητου για κινητο που να μπορει να μου δανεισει σημερα? Θα επιστραφει αυριο
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#298858 Προς Πατρινους
Πρεπει να παμε αυριο πατρα εκτακτα στο ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΤΡΩΝ
Ειδα την διευθυνση.
Ειναι ευκολα προσβασιμο? Μεσα στην πολη μπλεκουμε??
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#298873 Αυριο Κυριακη δεν θα εχεις προβλημα. Οχι οτι θα βρεις να παρκαρεις στο 2λεπτο αλλα με τα αναλογα γυρω γυρω καπου θα βολευτεις.

edit: παρ ολ αυτα ολοι καταλαβανε οτι προκειτε για ερωτηση μουφα για να δικαιολογηθεις που δεν θα πας να γνωρισεις τον γιαννικ
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#298875 Σε ευχαριστω!
Θα βαλω και το gps. Απλα ελεγα μηπως ηταν εκτος πολης.
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#300685 Έχουμε υπόψη μας κάποια καλή και οικονομική μεταφορική εταιρεία για Αθήνα; Αφορά μεταφορά επίπλων γραφείου (τραπέζι, καρέκλες, ντουλάπες, κλπ). Θα ήθελα να αποφύγω τις πολύ επώνυμες.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#300706 Αν θες σε φερνω σε επαφη με τον μεταφορεα που συνεργαζεται ο πεθερος μου (επιπλοποιος).
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#302034 Καλά όλα κόκκινα είναι εκεί πάνω. :lol:
Δεν ανάβει συνέχεια, παρά μόνο υπό συγκεκριμένες συνθήκες. Μετά τα 90χλμ... :shifty: