dimviii έγραψε:dimik έγραψε:Δεν ξέρω αν ακόμα είναι έτσι αλλά αμαρτία να τρως γύρο.
καθολου αμαρτια δεν ειναι αμα βαζεις ενα 20αρικο την ημερα στην τσεπη απο φαγητο.
επισης μην ξεχνατε οτι ειμαι μονος μου. Τι να πιω μονος μου? ΑΑ και ετσι? δεν μπορω. Εαν ειχα παρεα ναι.
Κάψε το 20ρικο μιας μέρας και χτυπά ένα σαγανακι με μύδια καμία γαρίδα καμία σαρδελα κι ένα τοπικό ουζακι πριν πας για ύπνο. Δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία ούτε να γίνεις τύφλα.
Τώρα θυμήθηκα το ουζερι στον φαρο, υπάρχει ακόμα άραγε?
< >
dimviii έγραψε:
@ιταλακια και εγω αμα κουναγα λεβιεδακια και με πληρωνανε,καθε μερα για ουζα θα πηγαινα αμαλαχειναουμε.
Τι δουλεια κανεις ρε μορτη ;
dimik έγραψε:Κάψε το 20ρικο μιας μέρας και χτυπά ένα σαγανακι με μύδια καμία γαρίδα καμία σαρδελα κι ένα τοπικό ουζακι πριν πας για ύπνο. Δεν χρειάζεται να δώσεις μια περιουσία ούτε να γίνεις τύφλα.
βρε και αστακομακαροναδες εχω φαει, και γαριδες σαν μαγκνουμ εχουμε φαει,και μπουκαλια εχουμε ανοιξει,και κοντρες στη Κρητη μεταξυ πελατη μου με εβο Χ με πενβε μ3 εχω οδηγησει,και τα παντα ολα,απλα δεν μπορεις να το κανεις συνεχεια για τους λογους που εξηγησα.
< >
italakias έγραψε:dimviii έγραψε:
@ιταλακια και εγω αμα κουναγα λεβιεδακια και με πληρωνανε,καθε μερα για ουζα θα πηγαινα αμαλαχειναουμε.
Τι δουλεια κανεις ρε μορτη ;
πωλητης στην Heineken. μπορω να σε βοηθησω σε κατι?
Προειδοποιω : Τυχόν αστειακια με πράσινα σαπουνια θα σας βρουν σε δωμάτιο 10 επί 10 χωρίς παράθυρα και πόρτες, μαζί με 8 άλλους ανθρώπους διαφόρων ηλικιών, εθνικοτητας και φύλου να προσπαθείτε να καταλάβετε πώς βρεθηκατε εκεί και με ποιον τρόπο θα φύγετε.
Fiat Panda 7,6l/100km