https://jimmuclarku.blogspot.com/
https://jimmuclarku.blogspot.com/
JimClark έγραψε:ποιο λες; έλα μη τα κρύβεις
Γύρος εξπρές http://www.tavernoxoros.gr/lofi?t283
dimik έγραψε:Kovathe λαμβάνει; Τί γίνεται με το slow cooker;
Παρέλαβα σήμερα κι έχω ρίξει 4 σπαλομπριζόλες μέσα αλλά έχω αγωνία για το αποτέλεσμα
Όλα τέλεια!
Μαγειρευω σχεδόν κάθε μέρα κι απο κάτι και βγαίνει παντα γαμιστερο.
Εκανα την Κυριακή κόκορα κρασατο και τον πήρα στο τραπέζι στην πεθερά και παθανε πλάκα.
Σήμερα θα βάλω γαλοπούλα στήθος 1 κιλό σε κομάτια με διάφορα λαχανικά και ματζουνια.
mjacob έγραψε:Λέσβος, ωραία. Μονο μύτιλήνη θα κάτσεις;
Τι εννοείς; Άλλο νησί το ένα, άλλο το άλλο.

< >
Fiat Panda 7,6l/100km
mjacob έγραψε:Λέσβος, ωραία. Μονο μύτιλήνη θα κάτσεις;
3 μερες θα ειμαι εδω,σημερα πηγα Πετρα,Καλλονη,Πολιχνιτο. Αυριο Πλωμαρι μερια,και στο τελος αφηνω τα γυρω απο την Μυτιληνη.
Θελεις καμια σαρδελα για τα σμουθις? Ο Ντριφτης μου παραγγειλε.
Στα καλύτερα πας
Σαρδέλα σκάλα kalonice τη δική τους. ψημένη στο λεμόνι.
Πολιχνιτο
ο φόβος και ο τρόμος μη σου κάτσει
Νίκος Παππάς έγραψε:mjacob έγραψε:Λέσβος, ωραία. Μονο μύτιλήνη θα κάτσεις;
Τι εννοείς; Άλλο νησί το ένα, άλλο το άλλο.
Τι λέει η Νίκος ρε dimviii?
Το ένα είναι νησί, το άλλο πόλη.
Δεν εστερνιζεσαι την άποψη του πρωθυπουργού!Μετά από 7μηνες θητεία ξέρω τι είναι μπρε!
Απορώ όμως, ο dimviii στο νησί του ούζου και των μεζέδων γιατί τρώει σουβλάκια; Ε,Ε!!
< >
Fiat Panda 7,6l/100km
dimviii έγραψε:ειμαι Μυτιληνη και εφαγα το μεσημερι πιτα γιγας με γυρο κοτοπουλο .Το συγκεκριμενο μαγαζι τον γυρο κοτοπουλο δεν τον εχει οπως ολα τα μαγαζια,σε αυτη τη μπαρα που γυρναει γυρω απο τις αντιστασεις.Βαζουν συγκεκριμενα κομματια απο κοτοπουλο πανω σε πλακα το ψηνουν,και το ψιλοκοβουν.
Παιδες δεν εχετε ξαναφαει τετοιο πραγμα.Δεν εχει τη λιγδα του κοτοπουλου που εχει πολλες φορες ο γυρος κοτοπουλου.
Ειναι πιο στεγνος και πολυ πιο γευστικος. Ειναι το ''ορεξη να χεις'' στην παραλια κοντα σε ενα βενζιναδικο shell.
To βραδυ θα φαω 2 γιγας. Και πολυ ωραια σως μουσταρδας.
Ρε αντε τραβα πιες κανα ουζακι με κανα χταποδακι μπροστα στην θαλασσα που μου παιρνεις πιτογυρα λες και εισαι στο μοναστηρακι.
Στα δικά μου τώρα.... Οι σπαλομπριζολες ελιωσαν σε βαθμό που δυσκολεύτηκα να τις βγάλω κι αυτό μόνο σε 5 ώρες. Τις πέρασα για χρώμα από το αντικολλητικό και μετά έριξα σε ότι έμεινε στο τηγάνι νερό μουστάρδα dijon και bbq σως. Με το ζουμί περιελουσα τις μπριζόλες μέσα στο slow cooker και τις άφησα στο high για 5 ώρες.
Για τα λεφτά του πολύ καλό, το μετάνιωσα που δεν πήρα μεγαλύτερο από 3,5 λίτρα.
< >
Σημερα εχω ξυπνησει 4,30 γιατι το πλοιο απο Χιο για Μυτιληνη εφευγε στις 5,30.
Στο πλοιο δεν μπορω να κοιμηθω σε καρεκλα,ή σε καναπε. Εκανα και 200χλμ ειδα και 7-8 πελατες,ηρθα και εγινα νταντελα,με τους 37 που εφτασε σημερα μαζι με απιστευτη υγρασια.
Ολα αυτα μετα το ξυπνημα της Δευτερας στις 3,15 γιατι πεταγα στις 5,25.
ξενοδοχειο ,ερκοντισιο στους 20,ξεβρακωτος.
Αυριο εχω επισης δυσκολη μερα και απο χλμ και απο ωρες.
@ιταλακια και εγω αμα κουναγα λεβιεδακια και με πληρωνανε,καθε μερα για ουζα θα πηγαινα αμαλαχειναουμε.
dimik έγραψε:Δεν ξέρω αν ακόμα είναι έτσι αλλά αμαρτία να τρως γύρο.
καθολου αμαρτια δεν ειναι αμα βαζεις ενα 20αρικο την ημερα στην τσεπη απο φαγητο.
επισης μην ξεχνατε οτι ειμαι μονος μου. Τι να πιω μονος μου? ΑΑ και ετσι? δεν μπορω. Εαν ειχα παρεα ναι.
dimviii έγραψε:ειμαι Μυτιληνη και εφαγα το μεσημερι πιτα γιγας με γυρο κοτοπουλο .Το συγκεκριμενο μαγαζι τον γυρο κοτοπουλο δεν τον εχει οπως ολα τα μαγαζια,σε αυτη τη μπαρα που γυρναει γυρω απο τις αντιστασεις.Βαζουν συγκεκριμενα κομματια απο κοτοπουλο πανω σε πλακα το ψηνουν,και το ψιλοκοβουν.
Παιδες δεν εχετε ξαναφαει τετοιο πραγμα.Δεν εχει τη λιγδα του κοτοπουλου που εχει πολλες φορες ο γυρος κοτοπουλου.
Ειναι πιο στεγνος και πολυ πιο γευστικος. Ειναι το ''ορεξη να χεις'' στην παραλια κοντα σε ενα βενζιναδικο shell.
To βραδυ θα φαω 2 γιγας. Και πολυ ωραια σως μουσταρδας.
εκανα λαθος στο ονομα του μαγαζιου ,το σωστο ειναι ''κατι ψηνεται''