Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#306910 Το Paul είναι μια βλακεία και μισή, υπερτιμημένο του κερατά στα πάντα (και καλά όλα έρχονται από Γαλλία... :svivhaha: ), και γεμάτο με ψώνια (συνήθως από άλλες περιοχές και όχι την Γλυφάδα, οι ντόπιοι ξέρουν πώς είναι μούφα το μαγαζί...).
Εγώ μια φορά κάθισα επειδή είχε καθίσει η παρέα, αλλιώς για κανένα λόγο.
:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Chris
#306921 Εχει γεμισει ο τοπος φουρνους. Η ποιοτητα πρεπει να εχει πεσει κατακορυφα, δε βγαινει αλλιως. Στο μυαλο μου η ποιοτητα του Πωλ ειναι σαν Εβερεστ προ 5ετιας. Στο λιμανι του Πειραια, κοιτωντας τον ηλεκτρικο και δεξια προς πλατεια Καραισκακη νομιζω πως πλεον εχει μονο φουρνους στη σειρα. Αντε και κανα Πακιστανο με Κασιο ή καμια τρεντι σουβλακερι.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
gianik έγραψε:Εχοντας φαει 2 1/2 ωρες χτες το απογευμα στο γρ.διαβατηριων στο Ελληνικο , παμε για σουβλακι στον Ζαχουλη στην Γερουλανου/Αργ/λη.
Τυλιχτη πιτα με γιαουρτλου +τυλιχτη πιτα με κεμπαπ κοτοπουλο....
Χαλαλι οι 2 1/2 ωρες, τις ξεχασα...

Ο Ζαχούλης είναι ο πρώην Ζάχος της Γλυφάδας-Βάρκιζας-Βουλιαγμένης κλπ. Για κάποιον λόγο (που δεν γνωρίζω) οι συνέταιροι τα χαλάσανε και το κατάστημα της Γλυφάδας προ διετίας, νομίζω, μετονομάστηκε σε Ζαχούλης (το κράτησε ο ένας συνέταιρος), ενώ άνοιξε και το υποκατάστημα της Αργυρούπολης. Καλό είναι, καλύτερο από τον Ζάχο της Βάρκιζας, που έφαγα πάλι πρόσφατα και το έχω πρόχειρο στο μυαλό μου, όχι όμως για να τρελαίνεσαι...
Αν ήθελες κεμπάπ γιατί δεν πήγες σε αυτό: https://www.ask4food.gr/estiatoria/1651 ... -neromylos ?
Το γιαουρτλού ειδικά είναι πολύ δυνατό.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#306926 το έχω στα υπ όψιν μου και αυτό που λες.Θα το τιμήσω και θα σου πω.
είναι λίγο μακρυά από το σπίτι μου και πρέπει να περάσω από εκεί για να σταματήσω.
Για κεμπάπ συνήθως σταματάω στον Πρόεδρο στην Λ.Καλαμακίου που είναι δίπλα μου.
Για τον Ζαχούλη στην Αργ/λη , είναι μέτοχος πολύ καλός μου φίλος και πρέπει να στηρίζουμε τους φίλους (όταν είναι σωστοί επαγγελματίες φυσικά..)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#306933 Πωλ και ξεπωλ και ξυσ' τα ρχιδια σ'. Όταν θα μιλάμε για φούρνους, η πρώτη θέση δικαιωματικά ανήκει στο βασιλιά της μπακέτας, τον αυτοκράτορα του κρουασάν, τον ηγέτη του παγωτού με γεύση Lila Pause! :eat:

https://foursquare.com/v/%CF%86%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B7/50405c1ae4b02607cfd530ad

Να τον έχει καλά ο πανάγαθος να μένει ανοιχτός όλο το 24ωρο και να μας ταϊζει μετά από κάθε πιώμα! :inlove:

Στη δεύτερη θέση....http://drouga.com/...κατάστημα Ερμιόνης.

Ντάξει εκεί παίζει πλιάτσικο κανονικό. Αφήνουμε ένα 10αρικο στο ταμείο και απλά τρώμε ότι είναι προσβάσιμο, αν και καμιά φορά την πέφτουμε κι από πίσω στο εργαστήρι! Αν έχει κέφια η Βάσω, αφού μας κράξει λίγο, μας φτιάχνει ένα τούμπανο με τσιαπάτα και μέσα κοτομπουκιές και διάφορα άλλα και μετά κοιμάσαι σαν πουλάκι και ξυπνάς άρχοντας! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#306935 χαχαχααχαχ

απο τον Καραγιαννη αγορασα ενα Πεινιρλι, το φαγα στον δρομο καθως πήγαινα προς Ναυπλιο. Φτανοντας Ναυπλιο ειχα την εκπληκτικη ιδεα να ανεβω Παλαμιδι με τα ποδια. Αφου δεν πεθανα ηταν θαυμα :s_tongue.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#306939 Δεν ξέρω αν ο Νερόμυλος είναι αλυσίδα, αλλά είναι πολύ πιθανό.... Έχει πολύ πλούσιες μερίδες και πάρα πολύ καλές τιμές. Τα κεμπάπ του είναι πολύ καλά, τα συνοδευτικά άλλα καλά, άλλα μέτρια. Είναι σε πανεύκολο σημείο για πρόσβαση και παρκάρισμα και το μαγαζί είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ, είναι απίθανο να μη βρεις να κάτσεις ακόμα και τις ώρες και μέρες αιχμής. Λίγο με τις αποδείξεις έχει θέμα :lol:
ΕΕΠ, θα μπορούσε άνετα να γίνει φορουμοσυνάντηση εκεί.
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#306941 Α αφού είναι φίλος σου ο Ζαχούλης, για πες μας τι παίχτηκε τελικά και χωρίσανε!
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#306943 Ερασιτεχνική κίνηση. :thumbsdown:

Πεϊνιρλί θα πας να πάρεις από εδώ! :rtfm: Μεγαλώνει γερά παιδιά. Σχεδόν από πάνω μένει η γιαγιά μου και από νιάνιαρο έκανα χαμό για ένα τέτοιο!

Από Καραγιάννη θα πάρεις ωραιότατη τσιαπάτα με σαλαμοτύρια ή κουλούρι με φιλαδέλφεια και γαλοπούλα αν θες κάτι light (τρώω ΠΑΝΤΑ ένα μετά από πιώμα) αλλιώς θα φτιάξεις μια ποικιλία με λίγο απ' όλα όπως φτιάχνουμε και παίρνουμε μαζί στην παραλία. Επίσης πολύ σοβαρό γλυκό κορμός. Πασπαρτού συνοδευτικό στα μπαρμπεκιού μας.

Πείνασα μ΄αυτά και με κείνα.
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#306948 @Deleted User 1

ναι ειχαμε παρει ωραιες τσιαπατες τοτε... με τονο και λοιπα της υγιεινης για την γυναικα και ηταν νοστιμα.
Άβαταρ μέλους
By gianik
Asimov έγραψε:Α αφού είναι φίλος σου ο Ζαχούλης, για πες μας τι παίχτηκε τελικά και χωρίσανε!

Εχεις π.μ