Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#27996 2 on line παραγγελιες χθες κουτσουνας approved!!

Καψουλες Νεσπρεσο
Pharmacy2go

Μου αρεσουν οι online αγορες! :)
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#28025 Αν καποιος ενδιαφερθει μελλοντικα,επιβεβαιωνω οτι δεμα Royal Mail παει γερμανια στην GLS και απο κει ερχεται Ελλαδα στην ACS οποτε με acs ψαχνεστε :)
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#28029 Ποτε?Γιατι απ οτι καταλαβα μετα απο επικοινωνια με ελτα γ αυτο το ζητημα,ειναι σχετικα προσφατη η μεταβαση..Εκτος κ αν μιλας για μικρα πακετα-φακελους..Δεματα παντως σιγουρα με acs
Άβαταρ μέλους
By mirage
#28030 Οτιδήποτε είναι δέμα ή συστημενο/tracked εδω και ενα χρονο περιπου παει GLS Γέρμανια και μετα ACS

Sent from Corsair's brick
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#28036 Τώρα γμτ δεν μπορώ να θυμηθώ λεπτομέριες...
Θυμάμαι κατά την άνοιξη δέμα με R.M. μου ήρθε με Ελ.Τα.
Τεσπα, κάτα πάσα πιθανότητα κάτι μου ξεφεύγει....
Άβαταρ μέλους
By The Ace
MIXOStsi έγραψε:Τώρα γμτ δεν μπορώ να θυμηθώ λεπτομέριες...
Θυμάμαι κατά την άνοιξη δέμα με R.M. μου ήρθε με Ελ.Τα.
Τεσπα, κάτα πάσα πιθανότητα κάτι μου ξεφεύγει....

Πήρα με ΕΛΤΑ (ξεκίνησε με RM προφανώς) κανονικότατα δέμα (IP camera) πριν από περίπου 1,5 μήνα...αν μιλάμε για πιο πρόσφατα, τότε μπορεί να άλλαξε όντως η αλυσίδα...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#28065 Προσωπικα μου το επιβεβαιωσαν και απο ελτα και απο το Acs.Ισχυει λογικα αυτο που ειπε ο μιραζ..Οτι τα tracked and signed ερχονται με acs.
Άβαταρ μέλους
By postruck
#28354 Το είχα γράψει και στο προηγούμενο φορουμ,τα συστημένα απο Αγγλία έχει "πάρει η χορηγός", εταιρεία :rtfm: απο πέρυσι. Ο λόγος βέβαια είναι προφανής,μικρότερος όγκος και μεγαλύτερα τέλη-κέρδος.
Ερώτηση,οταν το πακέτο έρχεται Ελλάδα έχει το αγγλικό tracking ή βάζουν ακόμα δικό τους?? :slap:
Άβαταρ μέλους
By mirage
#28365 Απο την στιγμή που παραλαμβάνει η ACS απο την GLS χάνεται λίγο η μπάλα και φυσικά καλό είναι να υπάρχει και ένα τηλέφωνο. Οτιδήποτε είναι tracked/signed έρχεται με ACS.
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#28463 Έκανα την πρώτη μου αγορά με amazon :yahoo: :lol:

μλκία όμως που δεν έχει paypal

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0049A7MMG για την ανάγκη (credits to fubar :iconcool: )
Άβαταρ μέλους
By corsair
Dimitris_P έγραψε:Έκανα την πρώτη μου αγορά με amazon :yahoo: :lol:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B0049A7MMG για την ανάγκη (credits to fubar :iconcool: )

Paypal θες επειδη το Amazon ειναι 1) μικρο κινεζομαγαζο? 2) επειδη ψωνισες απο ιδιωτη στο ebay? 3) για να μπορέσει να αναψει ενα κεράκι στην φουκαριαρα την μανα του ο Elon Musk?

:hmmm:

:lol:
Προφανώς και ΔΕΝ θες να πληρώσεις με Paypal στην περιπτωση του Amazon. :iconcool:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
corsair έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Έκανα την πρώτη μου αγορά με amazon :yahoo: :lol:

Paypal θες επειδη το Amazon ειναι 1) μικρο κινεζομαγαζο? 2) επειδη ψωνισες απο ιδιωτη στο ebay? 3) για να μπορέσει να αναψει ενα κεράκι στην φουκαριαρα την μανα του ο Elon Musk?

:hmmm:

:lol:
Προφανώς και ΔΕΝ θες να πληρώσεις με Paypal στην περιπτωση του Amazon. :iconcool:

Δεν το πιασα το παραπανω βρε Corsair.