Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bill33
JimClark έγραψε:γιατί;

εικαζω γιατί παλιό κινητο; δεν αντέχω τα αφης (ακόμα)

αρχαιο θες να πεις :lol: :lol:
εχει χαρτες αυτο;
Άβαταρ μέλους
By elteo
JimClark έγραψε:γιατί;

εικαζω γιατί παλιό κινητο; δεν αντέχω τα αφης (ακόμα)

Και αντέχεις αυτό; Δεν σου σπάει τα νεύρα ο περιορισμένος χώρος στα πλήκτρα;

Δεν έχεις δουλέψει ένα σωστό αφής να αναθεωρήσεις. Ειδικά τα πληκτρολόγια τους δεν συγκρίνονται με αυτό το άθλιο που βλέπω.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
JimClark έγραψε:Κακά τα ψέματα θα έπρεπε να υπήρχαν έστω 1 μοντέλο από κάθε εταιρία που θα είχε όλο το πακέτο δυνατοτήτων ενός μοντέρνου κινητού (ράδιο, ίντερνετ, a2dp b/t, wifi, σοβαρή κάμερα, χάρτες, e-mail και utube) με συμβατικό πληκτρολόγιο. Γλυκοκοιτούσα το νόκια 515, αλλά δεν έχει χάρτες και το Aino μου φάνηκε πολύ πιο κινητό + εξοπλισμός στα ίδια λεφτά (οκ, παρότι 5 ετών συσκευή)

Υπάρχουν android flipphones, αλλά κυκλοφορούν μόνο στην Ασία... Από ότι φαίνεται εδώ δεν υπάρχει αρκετή ζήτηση για να τα φέρουν επίσημα...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#105319 Έχω ένα νούμερο συμβόλαιο στην βονταφον και θέλω να το μεταφέρω στην κοσμοτέ σε κάρτα με παράλληλη αλλαγή αφμ... Απλά πάω στην κοσμοτέ και κάνω αίτηση ?
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#105329 κάνε καλύτερα τη μεταφορά με το υπάρχον αφμ (γονιού σου υποθέτω;) και στη συνέχεια πάτε σε ένα κατάστημα μαζί και κάντε και την αλλαγή αφμ, μη τα μπλέκεις

εγώ ρε γαμώτο τόσα χρόνια δε το έχω μεταφέρει το νούμερο στο όνομά μου και τώρα που ρώτησα μου είπαν ότι θα χάσω και το υπόλοιπο και τις προσφορές μου που ήδη έχω στο f2g, οπότε πούλος το αφήνω εκεί και βλέπουμε

έπρεπε με το που είχα γίνει κάρτα να το είχα ρυθμίσει αυτό, γιατί και στις συνδέσεις όλο το ανέβαλλα γιατί πάλι θα έχανα τις προσφορές μου

και όχι τίποτα άλλο έχω αυτό το νούμερο πολλά χρόνια και πρέπει κάποια στιγμή να είναι και στο όνομά μου μη γίνει καμιά στραβή
Άβαταρ μέλους
By red_monster
#105337 ΑΦΜ Α.Ε. σε ΑΦΜ ατομικής επιχείρησης ...

Έκανα αίτηση και λογικά την Πέμπτη θα πάω για την αλλαγή ΑΦΜ, θενκς
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#105512 bill ναι έχει
elteo, δε με πείθεις. ούτε φαμπλετ δε με ικανοποίησε 5+ ιντσών. Συνήθισα τυφλό σύστημα .
Άβαταρ μέλους
By bill33
JimClark έγραψε:bill ναι έχει
elteo, δε με πείθεις. ούτε φαμπλετ δε με ικανοποίησε 5+ ιντσών. Συνήθισα τυφλό σύστημα .

Οκ !
http://www.myphone.gr/devices/preview-408.html
Άβαταρ μέλους
By JimClark
#105520 660 για τέλη κυκλοφορίας.

Μερικοί εδώ γεννηθήκατε παππούδες.

Μόνο κ μονο το b/t ad2p stereo fm που έχει, στην αγορά νέο κοστίζει τα μισά λεφτά...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#105526 660€ τέλη πλήρωσα και εγώ.
Δεν βλέπω τη σύνδεση.

Εγώ βέβαια το λέω από την άποψη πως μπορούσες να βρεις αντίστοιχο κινητό και με WiFi με 50-60€.
Ένα Nokia Symbian για παράδειγμα.

Από εκεί και πέρα γούστα είναι αυτά.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#105543 Το έβαλα ξεχωριστά γιατί υπήρχαν και κάμποσα από τα τελευταία Symbian χωρίς αυτό αν θυμάμαι καλά.

Edit:
Αν και τώρα που βλέπω το μήνυμα πάλι το έγραψα λάθος! :s_tongue
Στην κάτω πρόταση ήθελα να το βάλω! :slap: