Στάλθηκε από φάμπλετ Note 3
https://jimmuclarku.blogspot.com/
axel12p έγραψε:Τα Raycap είναι Ελληνικά ή είναι η ιδέα μου; Και σαν τιμή πάντως, μου είχε φανεί σχετικά νορμάλ.
The Ace έγραψε:Pitt έγραψε:The Ace έγραψε:APC UPS + APC πολύπριζο ασφαλείας, με γραπτή εγγύηση αποζημίωσης συνδεδεμένου εξοπλισμού, και καθάρισες.
Συνδεσμολογία; Εννοείς το ένα να τροφοδοτείται από το άλλο;
Ναι, δεν έχει και τόση σημασία ποιο είναι πρώτο και πιο δεύτερο, αρκεί τελικά οι συσκευές που θέλεις να προστατέψεις να είναι "πίσω" και από τα δύο. Και φυσικά λέω να είναι και τα δύο της APC, ώστε να μην μπλέξεις με τον όρο περί "σωστής συνδεσμολογίας" που έχει στην εγγύησή της η APC
Maintaining EPP and Warranty:
Plugging any non-APC surge protector, power strip, or extension cord into the output of an APC brand UPS could void your Equipment Protection Policy (EPP). However, the standard 3 year product warranty is maintained. If, after taking into consideration this knowledge base document, you choose to use an APC brand surge protector in conjunction with your APC brand UPS, your warranty and Equipment Protection Policy will be maintained.

axel12p έγραψε:Γνωρίζει μήπως κανέναν που να ασχολείται με επισκευή τροφοδοτικών/ ballast; Έχω ένα προβολικό το οποίο έχει κατά 99% πρόβλημα στο ballast, αλλά δεν έχω καταφέρει να το επισκευάσω και το κακό είναι ότι μεταχειρισμένο ballast δεν μπορώ να βρω.
Pitt έγραψε:@fubar, o εξωτερικός αισθητήρας εκτός από την κάρτα, τροφοδοτείται και από άλλη παροχή ρεύματος;
Pitt έγραψε:Επιπρόσθετα, κάτι που δεν αναφέρει η APC (και δεν περίμενα να το κάνει) είναι ότι η έξοδος των περισσότερων UPS δεν είναι καθαρού ημιτόνου, με αποτέλεσμα να είναι ενδεχόμενο να δημιουργήσει πρόβλημα στο surge protector.

Ο Λεκ με δύο στοπ παραπάνω είναι 14 δευτ πίσω από[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]