otso έγραψε:φυσικα επαναστατικουΑ, είδη μουσείου με καμία χρήση από κανέναν πλέον...
Ενώ τα σεξουαλικά από την άλλη...
otso έγραψε:φυσικα επαναστατικουΑ, είδη μουσείου με καμία χρήση από κανέναν πλέον...
drdino έγραψε:....Η 3διάστατη εκτύπωση γίνεται στην περίπτωσή μας ανά στρώσεις (layers). Γνωρίζοντας τα χαρακτηριστικά του κάθε νήματος (χρώμα, φωτεινότητα κλπ) ουσιαστικά δημιουργεί τις οδηγίες για την εκτύπωση των στρώσεων (ποιό χρώμα σε ποιό αριθμό στρώσης και για πόσο) ώστε να έχεις αποτέλεσμα κοντινό στην φωτογραφία που εισήγαγες....Αυτό που λες και το βιντεάκι με μπερδέψανε. Αν το κάθε χρώμα είναι σε άλλη στρώση τότε η πάνω πάνω στρώση είναι ένα χρώμα και η από κάτω στρώση άλλο και η παρακάτω άλλο. Και αν έχεις πχ 7 χρώματα θα θέλεις 7 στρώσεις. Αλλά τότε δεν θα είναι επίπεδο. Αυτό που βλέπω να έχεις φτιάξει μοιάζει λείας επιφάνειας. Δεν είναι;
Dimitris_P έγραψε:Γιώργο χρηματοδοτείς;

Θα είμαι Ελλάδα σε μερικές μέρες, στείλε πμ για αποστολή.
drdino έγραψε:Ναι, γίνεται αυτό.
@Geo f1:
Ωραίο βγήκε.Θα είμαι Ελλάδα σε μερικές μέρες, στείλε πμ για αποστολή.
Dimitris_P έγραψε:drdino έγραψε:To A1/Α1 μινι είναι πολύ καλό ντιλ. Εξαρτάται τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιείς.
Δεν ξέρω, καλής ποιότητας πλαστικά υποθέτω.
otso έγραψε:Dimitris_P έγραψε:drdino έγραψε:To A1/Α1 μινι είναι πολύ καλό ντιλ. Εξαρτάται τι υλικά θέλεις να χρησιμοποιείς.
Δεν ξέρω, καλής ποιότητας πλαστικά υποθέτω.
Παιρνει υλικα να φτιαξεις γκανι ; εχω κατι σχεδια .
Πήρα μια προκαθορισμένη μάζα εδάφους και, μέσω μηχ[…]